Diskusie - 3296. stránka fóra
5
Serial Lost
neviete nahodou ci tento serial vysiela momentalne niektora cz alebo sk televizia napr. axn, hbo ... a ak tak kedy Otvor fórum »
7. 1. 2013 20:42
43
Ako ju mam dostatocne uspokojit? :)
Ahojte :3 mam taky maly problem :D som bisexualka a mam kamaratku "do postele" :D uz som ju prstovala ale ona sa neurobila. Prosim poradte mi ako by som to mala urobit lepsie :D Otvor fórum »
7. 1. 2013 20:37
19
Ako rýchlejšie ubehne čas
Čaute, ako viete, zajtra je škola.. A ja chcem, aby mi čas v škole rýchlejšie ubehol... Má niekto nejaký tip?? Otvor fórum »
7. 1. 2013 20:31
9
Viete ako sa volá pesnička v Project X 48:50 min. díky moc :D
prosím vás kto vie ako sa volá pesnička vo filme Project X 48:50minúta, oblúbená pesnička toho tučného?? Ďakujééém :D Otvor fórum »
7. 1. 2013 20:27
16
Aká je tvoja obľúbená farba želatínových medvedíkov?
7. 1. 2013 20:10
10
Nával tepla
Dobrý večer. Viem že nie ste lekári a že s takýmito otázkami sa za nimi chodí, ale možno ste s tým niekto mali skúsenosti... Mávam zvláštne návaly tepla v oblasti tváre a hornej polovice tela, ako keby... Otvor fórum »
7. 1. 2013 20:08
18
Odovzdávanie cien FIFA
Keď ste si tu sťažovali, že je tu málo tém o športe, sledujete to niekto? Čo vravíte na Stochov triumf? Otvor fórum »
7. 1. 2013 19:53
21
Vklad na účet
Asi je to dosť hlúpa otázka, ale nemám s tým skúsenosť a momentálne sa nemám s kým poradiť tak sa spýtam tu. Akým spôsobom sa dá hotovosť vložiť na účet ? Mimo banky.. a aké sú poplatky.. ďakujem pekne. Otvor fórum »
7. 1. 2013 19:49
6
Priestorové plánovanie na STU
máte niekto skúsenosť alebo poznáte niekoho na tomto odbore na STU? Otvor fórum »
7. 1. 2013 19:49
21
Čo študujete vy?
7. 1. 2013 19:48
25
Ako na zlomené srdce
Ako na zlomené srdce? Ako sa zbaviť toho pocitu že práve ja som zapríčinil rozchod tým, ako som sa knej správal? Sedieť doma ako troska ma nebaví. Nechcem aby si to naši všimli pretože nemaju žiadne pochopenie.... Otvor fórum »
7. 1. 2013 19:41
10
Právo Trnava
Zdravím, mojim snom je dostať sa na právo do TT, mám už vypracované otázky z minulých rokov , idem na prípravný kurz priamo na právnickú do TT, v škole si v dej a noske držím výsledky medzi najlepšími v ročníku....Dá... Otvor fórum »
7. 1. 2013 19:34
53
Stylove obliekanie/Baby aky styl obliekania chalanov , sa vam paci?
Caute slecny, aky style sa vam paci ? poprosim fotecky, nieco na styl hip hop, alebo nieco elegantne, ci s8 style? co najviac zeriete , .. http://bumpshack. com/wp-content/uploads/2012/05/Justin-Bieber-@-2012-Billboard-Music-Awards-PHOTOS. jpg Otvor fórum »
7. 1. 2013 19:23- 1 Zavist a zmeny
- 2 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 3 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 1 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 2 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 3 Zavist a zmeny
- 4 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 5 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 6 30 rokov nezamestnaný panic
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Keby si musis vybrat jedno
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 Zavist a zmeny
- 8 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 9 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 10 30 rokov nezamestnaný panic