nejde o to ani akú maturitu ale znalosti v tom obore a áno dejiny výtvarnej kultúry (od architektúry po literatúru) a preukázať sa s portfóliom, ktoré má nejakú myšlienku a je pekne spracované. Práve si pozerám minuloročné testy na prijímačkách a sú tam veci, ktoré som ani nepočul niektoré
@tinuculka = moja triedna na škole, ich opravuje na VŠVU a keď som ich videl tak mi oči vyliezli ževraj 8/10 ludí tam tipuje na testoch z dejín a idem na Vizuálnu komunikáciu ty ?
@gukol a do porfolia dávaš každú blbosť aby si mal toho veľa alebo ideš na kvalitu skôr? , ale si myslím že pre nich ma najväčiu váhu portfolio a kresba
@tinuculka = mám učitela na strednej čo je asistent na Multimédiach a ešte som bol aj na konzultačkách a záleží im aby to portfólio malo nejakú "hlbokú" myšlienku bolo spracované aspoň do A3kového formátu a boli tam práce za ktorými si stojíš a vieš si ich dobre obhájiť. Čiže kvalitu. A pre nich má najväčšiu váhu tvoja originalita a nápad, ktorým spravíš celkovo tie talentovky a hlavne tvorivá téma a to portfólio no
@gukol ty maš nejakú dobrú strednú ja idem na budúci rok skúsiť a snažím sa už teraz zháňať nejaké informácie ale pôjdem na konzultácie ako si mi už raz poradil , ale tak dúfam ,že na reštaurovaní nehľadajú tvorivého ducha, inak vizualna komunikacia to je o čom?
@tinuculka = to je grafický dizajn premenovaný reklama, typografia a podobne súkromná stredná čo už a asi s mojou pripravenosťou sa mi to podarí až na druhý rok x smiley:
Nejde o to, akú máš maturitu, ale o tvoje poznatky. Môžeš maturovať aj z fyziky a matematiky, ak sa vyznáš v umení, no problem.
k tomu testu,
áno, je to pol na pol typovačka. Polovica vecí je tma tkaá, čo by ste fakt mali vedieť, ako kto je architektom Guggenheimovho múzea, kto vynaliezol telefón a podobne, A potom veci, čo väčšinou nemáte šancu a to napr kto natočil film 322 o ktorom som napríklad ja nikdy nepočula.
Z testu máte 25 bodov, ale naozaj je to tak, že polovicu vecí skoro všetci odtipovali, pretože nemajú so všeobecným prehľadom podľa mňa príliš veľa spoločného
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
k tomu testu,
áno, je to pol na pol typovačka. Polovica vecí je tma tkaá, čo by ste fakt mali vedieť, ako kto je architektom Guggenheimovho múzea, kto vynaliezol telefón a podobne, A potom veci, čo väčšinou nemáte šancu a to napr kto natočil film 322 o ktorom som napríklad ja nikdy nepočula.
Z testu máte 25 bodov, ale naozaj je to tak, že polovicu vecí skoro všetci odtipovali, pretože nemajú so všeobecným prehľadom podľa mňa príliš veľa spoločného
» www.citylife.sk/kurz-workshop/p...