Diskusie - 3293. stránka fóra
6
Priestorové plánovanie na STU
máte niekto skúsenosť alebo poznáte niekoho na tomto odbore na STU? Otvor fórum »
7. 1. 2013 19:49
21
Čo študujete vy?
7. 1. 2013 19:48
25
Ako na zlomené srdce
Ako na zlomené srdce? Ako sa zbaviť toho pocitu že práve ja som zapríčinil rozchod tým, ako som sa knej správal? Sedieť doma ako troska ma nebaví. Nechcem aby si to naši všimli pretože nemaju žiadne pochopenie.... Otvor fórum »
7. 1. 2013 19:41
10
Právo Trnava
Zdravím, mojim snom je dostať sa na právo do TT, mám už vypracované otázky z minulých rokov , idem na prípravný kurz priamo na právnickú do TT, v škole si v dej a noske držím výsledky medzi najlepšími v ročníku....Dá... Otvor fórum »
7. 1. 2013 19:34
53
Stylove obliekanie/Baby aky styl obliekania chalanov , sa vam paci?
Caute slecny, aky style sa vam paci ? poprosim fotecky, nieco na styl hip hop, alebo nieco elegantne, ci s8 style? co najviac zeriete , .. http://bumpshack. com/wp-content/uploads/2012/05/Justin-Bieber-@-2012-Billboard-Music-Awards-PHOTOS. jpg Otvor fórum »
7. 1. 2013 19:23
5
Filmová web. stránka
Ahojte, hľadám nejakú stránku, ktorá sa venuje predovšetkým filmom, ktoré sa budú natáčať a podrobnostiach o nich... ČSFD poznám, aj IMDB, len sa mi zdá, že to sa venuje skôr tým hotovým filmom,... Otvor fórum »
7. 1. 2013 19:02
1
Biatlon v Novom Měste na Moravě
Nechystá sa niekto z Vás na Majstrovstvá sveta?... Rada sa pridám, nakoľko nikto z mojich priateľov nesleduje tento šport a niektorí dokonca nevedia ani čo to je :-) Otvor fórum »
7. 1. 2013 18:46
35
Ako na ňu
čaute, mám 17 rokov a napriek tomu som ešte nikdy žiadnu babu nemal, preto by som uvítal rady skusenejších zapáčila sa mi jedna baba s ktorou sa poznáme x rokov, na FB si nepíšeme, ... Otvor fórum »
7. 1. 2013 18:06
29
Ako dá dievča najavo chlapcovi, že sa jej páči pri náhodnom stretnutí stretnutí?
Ako dá dievča najavo chlapcovi, že sa jej páči pri náhodnom stretnutí stretnutí? Čo si myslíte? Otvor fórum »
7. 1. 2013 18:06
11
Vedeli by ste mi niekto poradiť nejaku webovu stranku, kde by som nasla diktaty vhodne pre vysokoskolakov?
Vedeli by ste mi niekto poradiť nejaku webovu stranku, kde by som nasla diktaty vhodne pre vysokoskolakov? Otvor fórum »
7. 1. 2013 18:05
17
Nájdem tu tú pravú?
Moje požiadavky: -vie robiť sandwich -vie robiť dobrý sandwich - nevadí jej veľa peňazí - pekne sa usmieva - robí to z čistej lásky ... Otvor fórum »
7. 1. 2013 18:01
7
Pokoj
Prečo by mala mať pokoj ak ja ho ja nemám? Kvôli nejakej psychopatickej osobe ktorá mi znepríjemňuje život už viac ako jedno desaťročie čím ma oberá o viac ako len o priateľov. Viete koho mám na mysli, že?... Otvor fórum »
7. 1. 2013 18:00
16
Medzinarodne vztahy a diplomacia
Ahojte v skole ma baví dejepis a jazyky a preto by som chcel studovat medzinarodne vztahy na vysokej skole MV a diplomacie Praha ( v Bratislave) zistil som ze tam sa nerobia prijimacky z matiky..ta mi niejak nejde. ... Otvor fórum »
7. 1. 2013 17:51
12
Tablet GoClever Tab R75
Ahojte, má niekto skúsenosti s týmto tabletom? Ste s ním spokojní, oplatí sa? Zvažujem jeho kúpu aj preto, že sa pohybuje v nižších cenách a nemôžem si moc vyskakovať. ... Otvor fórum »
7. 1. 2013 17:45