Mam problem s nefungujucim PC. Je to stara sunka. Este na jar v pohode fungoval. Potom som s nim pol roka nic nerobil. Po pol roku som ho chcel zapnut a absolutne ziadna odozva. Ani tuk. Kabel je normalne v zasuvke. Som myslel, ci nemoze byt na chybe ta m
Tiez som to tipoval na to. Ale ako mohol sam od seba odist, v case, ked bol PC vypnuty. Keby pocas prevadzky, tak pochopim. Keby udrel blesk, skrat, alebo ja neviem co ine, tiez pochopim. Ale jeden den ide PC a druhy den uz ani tuk? Je to normalne?
rozobral som zdroj. Moc sa do toho nevyznam. Ale na prvy pohlad vyzera byt v poriadku. Len je tam jedna poistka, a ta je vo vnutri uplne cierna. Tak neviem ci ta odisla.
Rozobral si zdroj, to je ok, dokonca si vymenil baterku na matičnej, ktora bola udajne vybita (neviem kde si to skusal, kedze na maticne dosky sa pouzivaju specificke baterky, ktore nesedia len tak do hodicoho).
Skusal si aj poodpajat vsetok hardware z maticnej a od zdroja?
@bzuciacik mozno sa budes divit, ale bola tam praobycajne 2032 baterka. A kedze mam doma elektricku osobnu vahu a cuduj sa svete v nej bola bateria 2032 tak som ju supol do nej. A kedze vaha nefungovala, tak som usudil, ze bateria je vybyta.
@bzuciacik zalezi od dosky...stretol som sa XYZ doskami ktore mali tie 3V baterie ploske cislo neviem ale su bezne kupitelne vo vacsom elektre za cca 1,5-3€...
@bzuciacik nechcem ta sklamat ale za poslednych 10 rokov mi preslo rukami velmi vela dosiek od tych 486stkovych po tie najnovie a pokial ma pamat neklame v kazdej som nasiel len tu samu klasicku 3V bateriu
@djdaniels hovorim ze nedbaaam mam tu jednu dosku, ani neviem nazov, tam je take cudojudo, ze by si sa cudoval...preistotu nema radsej napisane ani volty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Skusal si aj poodpajat vsetok hardware z maticnej a od zdroja?
Urobil si ten posledny krok co som pisal?
Na margo tej poistky - bola zhorena? Resp. Prehorena?