Diskusie - 322. stránka fóra
21
Čo toto môže byť?
Tento týždeň som zažila divný stav, netuším či to bolo astrálne cestovanie, či ký ďas, no spánková paralýza to nebola, tú som už párkrát zažila, a toto bolo iné. Prosím napíšte mi, ak... Otvor fórum »
22. 8. 2019 21:17
3
Konzervatorium vs Vysoka skola
Ahojte, priatel (21rokov) by sa rad v buducnosti venoval hudbe, najlepsie ako ucitel v hudobnej skole/zs/ss. Nevie sa rozhodnut ci je lepsie ist studovat na konzervatorium alebo VS odbor ucitelstvo hudobnej vychovy. Otvor fórum »
22. 8. 2019 20:10
27
Televizne noviny
Sledujete ich vobec este niekdo? Podla mna obsach nasich sprav v tv su totalne ... ktore nema ani vyznam sledovat. klasicka rutina ozraty niekdo zabity potom pridu maciatka teliatka psiky... dokola to iste..koho vlastne kazdy den zaujima kde sa... Otvor fórum »
22. 8. 2019 12:44
9
8
Openload
Zdravím, nedávno mi prestali fungovať titulky v Openloade a už si s tým neviem rady. Prehliadač mám aktualizovaný a i keď v prehrávači skúsim zapnúť alebo vypnúť tit tak proste tam nie sú. Neviete čo by s... Otvor fórum »
21. 8. 2019 22:36
6
Zvyknete maľovať čerta na stenu?
- áno, som žena - hysterka
- nie, aj keď som žena, hysterka nie som
- som muž, čerta sem tam namaľujem
Ďalšie možnosti »
21. 8. 2019 14:58- nie, aj keď som žena, hysterka nie som
- som muž, čerta sem tam namaľujem
Ďalšie možnosti »
5
Dovolenka v zime
Ahojte, chcela by som daku destinaciu na dovolenku medzi vianocami - silvestrom. Niekde do tepla. Aké máte skúsenosti? Konkrétnu destináciu, cca cena a pod :D už fakt neviem toľko je na výber :) ďakujem Otvor fórum »
20. 8. 2019 18:10
21
Tehotná
ak som tehotna kedy to test ukaze po akej dobe? ci cakat do dalsej menstruacie? Otvor fórum »
20. 8. 2019 16:57
27
Ktoru piesen od kapely Queen mate najradsej?
20. 8. 2019 13:41
6
Značka gitary
Ahojte! Otázka najmä pre hudobníkov - akú značku ( akustickej alebo elektroakustickej) gitary preferujete? Podotázka: Má tu niekto skúsenosť so značkou Tramontane? Otvor fórum »
19. 8. 2019 18:07
7
Fumbi Network - investovanie do kryptomien
Ahojte mal niekto skúsenosť investovaním do kryptomien na tejto stránke https://fumbi. network/sk ide o slovákov , vyzerá to na celkom zaujímavý projekt len rád by som si prečítal reálne skúsenosti Otvor fórum »
19. 8. 2019 15:51
27
Kde kupujete parfémy?
V kamenných predajniach? Cez internet? V ktorých obchodoch? Všade čítam, že parfémy z notino. sk alebo elnino. sk a podobne sú fejky a podobne.. Máte s tým skúsenosti? Pozitívne, negatívne, akékoľvek :D A podotázka... Otvor fórum »
19. 8. 2019 15:33
14
4
Hľadám film
Pamätám si len jednu scénu a to ako sa nejaký terorista odpálil v obchode. Pred tým mu zrejme matka s dieťaťom dohovárala, že nech ich ešte pustí von, nepustil... Otvor fórum »
19. 8. 2019 14:31
15
Zmena v pocasi
Nemate strach ze kazdym rokom byva teplejsie v lete a to prinasa cim. dalej silnejsie burky A hlavne mi na zapade co sme ze nas o rok dva fakt ofukne z tej roviny dake tornado?..predsa kusok v rakusku na... Otvor fórum »
18. 8. 2019 23:13