Diskusie - 3182. stránka fóra
24
Naco vysoká ?
Povedzte mi naco mi je vysoka cil sa trapim na vyske a nakoniec ked to vystudujem aj tak budem robit nejaku podradnu roobtu ktoru robia ludia zo strednou skolu , kde to spejeme ,,, Otvor fórum »
7. 2. 2013 17:55
17
Ľudská, vs zvieracia podstata
existuje podľa vás ľudská podstata človeka ? Alebo sme v podstate len zvieratá a len my si myslíme, že je medzi nami a zvieratami rozdiel ? Do akej miery sme ovplyvnení zvieracou podstatou ? Riadi nás mozog... Otvor fórum »
7. 2. 2013 17:55
12
Ako sa da pribrat v tvari?
pred pol rokom som bol v nemoc. a som schudal asi 5kg od vtedy v tvari mi vidno licne kosit jak k***t mam chudu tvar :D nejake zazracna rada /vitaminy ako pribrat v tvari, celkovo mam problemy pribrat... Otvor fórum »
7. 2. 2013 17:43
75
Vzťahy 16 ročných
Koľko podľa vás môžu vydržať vzťahy 16 ročných? Ak sa naozaj milujú a nieje to hrané ani z jednej strany, sú jednoducho spriaznené duše a milujú tie nedostatky druhého? Sú všetky vzťahy neplnoletých odsúdené na neúspech a krach do... Otvor fórum »
7. 2. 2013 17:03
27
Ako sa vám najlepšie učí? (metódy ako sa sústrediť a pod. )
Ako sa vám najlepšie učí? (metódy ako sa sústrediť a pod. ) Otvor fórum »
7. 2. 2013 16:27
15
Mastný fľak na tričku
po praní sa na mojom bielom oblúbenom tričku objavil flak velký ako dobre opečený steak. fakt ma to štve.. nejaké rady ako ten fľak odstrániť? za každú vopred normálnu radu dík:D Otvor fórum »
7. 2. 2013 15:58
41
Aká vš sa oplatí už v dnešnej dobe študovať na sr?(len nepíšte, že to čo ťa baví, lebo to ma nezaujíma absolútne)
asi už nič či... ? (okrem toho čo baví dotyčnéého) Otvor fórum »
7. 2. 2013 15:52
14
Vysoká škola cestovný ruch
chodí tam niekto ? čo y ste mohli o tej škole povedať či už BB alebo BA ? Otvor fórum »
7. 2. 2013 15:47Environmentálna chémia vs učiteľstvo chémie (v kombinácii) UMB ?
čo si o tychto odboroch myslite oplatí sa isť študovať jeden z nich a na tejto univerzite ? xD Otvor fórum »
7. 2. 2013 15:10
11
Kto je tu blázon do starých kníh?
Minule som našla bezkonkurečne najlacnejší antikvariát :) Ak je niekto na tom podobne ako ja, enjoy: http://www. antiquariat. sk/najlacnejsie-knihy/ Otvor fórum »
7. 2. 2013 15:04
24
Ktorá banka je podľa Vás najlepšia?
Ste s tou svojou spokojní? (Bo ja mám účet v debilnej Poštovej banke a chcela by som si ho zrušiť a ísť do inej... ) ... Otvor fórum »
7. 2. 2013 15:03
15
Kto pozerá Lets Playe
Ahoj pozrite si tohto chalana :D páčia sa mi jeho LP :D a ako vám ?? http://www. youtube. com/channel/UC3N_lv9cTstNjC-wm96tLZA?feature=guide Otvor fórum »
7. 2. 2013 15:01
16
Problém s prihláškou na VŠ
Poslala som si prihlášky na VŠ a dnes mi spolužiačka povedala, že sa mali vypísať veľkými tlačenými písmenami. Ak som ich vyplnila malými tlačenými, je to problém? Čo si myslíte? Mohli by mi ich neuznať? Otvor fórum »
7. 2. 2013 14:27
29
Kebab do ruky
čo je vtipné na tom slovnom spojení? kde asi sa drží kebab medzi nohami? som to len ja ktorému je na grc z týchto pózerov čo si pozreli primitívne videjko a teraz machrujú s novým "cool" slovným spojením? Otvor fórum »
7. 2. 2013 13:39
8
Prijimacky v ten isty den
Mam taky problém , konecne ked som si uz vybrala skoly som zistila , ze prijimacky snu v ten isty den . Neviete či sa s tým neda nieco urobit ? Dajako ten jeden termín posunut? Otvor fórum »
7. 2. 2013 13:35
2
FSEV UK
Ahojte chcem sa spýtať či niekto neštuduje/neštudoval na FSEV UK odbor aplikovaná ekonómia a európske štúdiá... chcem vedieť či sú tie odbory ťažké, prijímačky sa asi nerobia však??..a ako prebiaha výučba....chcem ísť študovať ekonómiu a chcem si dať prihlá Otvor fórum »
7. 2. 2013 13:21
10
Piatok poobede v slovenskom parlamente!
Pozrite, ako to vyzerá v slovenskom parlamente. Zo 150 poslancov je v parlamente 20.... http://www. youtube. com/watch?v=uMi6OVmZbrw Otvor fórum »
7. 2. 2013 13:11- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 4 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 5 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 3 Zavist a zmeny
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 9 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR