Diskusie - 3182. stránka fóra
24
Ktorá banka je podľa Vás najlepšia?
Ste s tou svojou spokojní? (Bo ja mám účet v debilnej Poštovej banke a chcela by som si ho zrušiť a ísť do inej... ) ... Otvor fórum »
7. 2. 2013 15:03
15
Kto pozerá Lets Playe
Ahoj pozrite si tohto chalana :D páčia sa mi jeho LP :D a ako vám ?? http://www. youtube. com/channel/UC3N_lv9cTstNjC-wm96tLZA?feature=guide Otvor fórum »
7. 2. 2013 15:01
16
Problém s prihláškou na VŠ
Poslala som si prihlášky na VŠ a dnes mi spolužiačka povedala, že sa mali vypísať veľkými tlačenými písmenami. Ak som ich vyplnila malými tlačenými, je to problém? Čo si myslíte? Mohli by mi ich neuznať? Otvor fórum »
7. 2. 2013 14:27
29
Kebab do ruky
čo je vtipné na tom slovnom spojení? kde asi sa drží kebab medzi nohami? som to len ja ktorému je na grc z týchto pózerov čo si pozreli primitívne videjko a teraz machrujú s novým "cool" slovným spojením? Otvor fórum »
7. 2. 2013 13:39
8
Prijimacky v ten isty den
Mam taky problém , konecne ked som si uz vybrala skoly som zistila , ze prijimacky snu v ten isty den . Neviete či sa s tým neda nieco urobit ? Dajako ten jeden termín posunut? Otvor fórum »
7. 2. 2013 13:35
2
FSEV UK
Ahojte chcem sa spýtať či niekto neštuduje/neštudoval na FSEV UK odbor aplikovaná ekonómia a európske štúdiá... chcem vedieť či sú tie odbory ťažké, prijímačky sa asi nerobia však??..a ako prebiaha výučba....chcem ísť študovať ekonómiu a chcem si dať prihlá Otvor fórum »
7. 2. 2013 13:21
10
Piatok poobede v slovenskom parlamente!
Pozrite, ako to vyzerá v slovenskom parlamente. Zo 150 poslancov je v parlamente 20.... http://www. youtube. com/watch?v=uMi6OVmZbrw Otvor fórum »
7. 2. 2013 13:11
35
Chalani, čo by ste račej chceli od baby na Valentína?
šál (alebo nejaký iný predmet) vášho obľúbeného futbalového klubu alebo plyšového medvedíka ? :D :) poprípade iné rady do komentu :) ďakujem :) Otvor fórum »
7. 2. 2013 12:57
13
Právo TU TT/Politológia TU TT/Politológia UK BA /Sociológia UK BA
Vedeli by ste mi povedať nejaké info. o tom ako to tam funguje (na týchto 4 odboroch na týchto školách????Podávam si tam prihlášky a bodli by HOCIJAKÉ info. o týchto školách (také základné na čo by som sa... Otvor fórum »
7. 2. 2013 12:42
157
Najprecenovanejší hudobný interpret všetkých čias?
kto to podľa vás je? myslím hlavne svetovú scénu, môžte napísať aj kapelu alebo konkrétne meno hudobníka prípadne napísať prečo práve táto osoba/kapela. Otvor fórum »
7. 2. 2013 11:46
24
Notorickí klamári
Mal som tú "česť" zoznámiť sa s jednou osobou. Keďže som veľmi nedôverčivý a obozretný, vždy sa snažím o novom človeku dozvedieť čo najviac, aby som v budúcnosti nebol prekvapený... No zistil som, že tá... Otvor fórum »
7. 2. 2013 11:36
2
Mobilny internet
Mam Mobilny internet od tcom . Normalne USB v ktorom je sim karta . Ale potrebovala by som z toho spravit wifi . stači ked si kupim router a dam tam tu simku ? Alebo... Otvor fórum »
7. 2. 2013 11:24
28
Veríte na Karmu?
Iste ste sa v živote stretli s tvrdením ,,what goes around, comes around", teda to, čo iným spravíme my, sa nám vráti. V hrubých rysoch a bez prílišného rozoberania sa to nazýva Karma. Vždy... Otvor fórum »
7. 2. 2013 11:00
5
Kamarát na dopisovanie
Ahojte, viete o nejakej stránke, kde si môžete nájsť kamaráta na dopisovanie po nemecky? :) Veľmi by mi to pomohlo, ďakujem :) Otvor fórum »
7. 2. 2013 10:52
13
Najlepsi album (SK)
trapneho slavika sme mali, radiohead awards nas cakaju, ale spravme si hlasovanie tu Otvor fórum »
7. 2. 2013 10:01
26
Spoločenská hra pre jedného?
Pozná niekto niečo také? :D nemyslím na PC, alebo podobnej veci.. ale fakt.. :D ak áno, tak napíšte.. alebo si proste vymyslite.. som zvedavý čo vás napadne :D :D Otvor fórum »
7. 2. 2013 09:30
1
UK BA - prekladateľstvo
Ahojte dávate si niekto prihlášku na UK BA odbor prekladateľstvo??? Píšte TS :) Otvor fórum »
6. 2. 2013 23:43