Diskusie - 3180. stránka fóra
70
V koľkých rokoch ste sa naučili variť?
Ja neviem variť, môj priateľ varí lepšie ako ja, tak je mi občas trápno :D Otvor fórum »
8. 2. 2013 11:56
2
Internetový obchod EBAY
Prosím, pomôžte mi niekto s EBAYom. Ten paypal , poštovné, prepočet, a veci okolo toho, prosím! :D Otvor fórum »
8. 2. 2013 11:42
26
Pizza s vajcami
ahojte, chcem si objednat pizzu rusticana. je tam syr, sunka, sampionony, olivy, ale i vajcia a chcem sa spytat, ze ci je dobra pizza s vajcami? jedli ste uz taku? Otvor fórum »
8. 2. 2013 11:01
93
Pre (hlavne) chlapcov 18+
Nakoľko sa ešte v dospelosti riadite predstavami a žiadosťami svojich rodičov ohľadom outfitu? (od dĺžky vlasov/brady/fúzov až po farbu oblečenia atď. ) Po prípade poteší, ak napíšete, kedy ste (ak ste) začali ich požiadavky ignorovať. ... Otvor fórum »
8. 2. 2013 08:48
5
Program na na robenie music wallpapers etc.
Nevedeli by ste mi poradiť nejaký program, kde sa dajú robiť obrazky na štýl coverov na maxtapy, pesničky a tak?..také tie abstraktné veci. na kompe mám zatiaľ len photoshop a photofilter... Ďakujem za rady=) Otvor fórum »
8. 2. 2013 08:44
5
Má niekto skúsenosť s fakultou biotechnológie a potravinárstva na SPU v Nitre ?
Má niekto skúsenosť s fakultou biotechnológie a potravinárstva na SPU v Nitre ? Otvor fórum »
8. 2. 2013 08:04
11
Politická hra
ahojte :) Nepoznáte niekto PC hru, kde by ste sa stali politikom, príp. diplomatom, a museli by ste vyhrať voľby alebo by ste dali sľuby svojim voličom, a museli by ste ich splniť, aby... Otvor fórum »
8. 2. 2013 07:12
12
Vašou úlohou je nesplniť úlohu. Splníte ju?
Vašou úlohou je nesplniť úlohu. Splníte ju? Otvor fórum »
8. 2. 2013 02:45
9
Belgicko - obrovska pedofilna siet, nahoda ze tu je EU, NATO?
http://wikispooks. com/ISGP/dutroux/Belgian_X_dossiers_of_the_Dutroux_affair. htm toto je len pre ludi so silnejsou povahou, obrovska pedofilna siet v Belgicku napojena na politiku, Dutroux case... velmi malo sa da o tom najst na nete, napriek v Otvor fórum »
8. 2. 2013 01:36
32
Kamaráti vs. priateľ
Ahojte neviem ako to popísať, ale ide v skratke o to že mi mama vyčíta to, že idem von s kamarátom (prejsť a porozprávať sa). Tvrdí že už ma ľudia videli s kadekým a môžu si o mne... Otvor fórum »
7. 2. 2013 23:25
5
PC program na ladenie gitary
poznáte nejaký program, alebo stránku na ladenie gitary? Nie je niečo také, že mi to bude ukazovať kedy je už správne naladené? Ako ladička Otvor fórum »
7. 2. 2013 23:11
11
Je nebezpečné brať tabletky na cvičenie ?
Je nebezpečné brať tabletky na cvičenie v mojom veku ? alebo sú nejaké kritéria kde pri takých to vecia by sa mi mohol nejako pokaziť môj organizmus ??? Otvor fórum »
7. 2. 2013 23:02
166
Najpreceňovanejší spisovatel (resp. jeho dielo) všetkých čias?
Áno, všetci vieme, aké fórum ma inšpirovalo :D Otvor fórum »
7. 2. 2013 22:55
19
Pracovná doba
Dobrý deň , píšem hned na začiatok , ešte som nikky nebola zamestnaná a som len študentka no chcem sa opýtať na jednu vec , Nevyznám sa v tom tak budem rada ak mi napíšete ako to... Otvor fórum »
7. 2. 2013 22:43
6
Kde si predstavujete naj freeride na SR??:)
K teme kedze nam tu napadlo tolko snehu vsade, a vsade hlasia kalamity..:) tak ma to laka zmiznut na poriadny prasan kde by i sneh siahal az do polky stehien..:) kde mate naj skusenosti? Ja preferujem zadne derese..na kosodrevine..... Otvor fórum »
7. 2. 2013 22:38- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 4 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 3 Zavist a zmeny
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 9 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- balerínky
- Tenisky, botasky
Hlasuj »