Diskusie - 3153. stránka fóra
6
Školné na VŠ v ČR
Ahojte :) Neviete niekto náhodou ako je to s tým školným na vysokých v ČR? Viem, že sa o tom už dobrých pár rokov rokuje a vraj sa má zavádzať od 2013/2014. Lenže čo som našla na... Otvor fórum »
18. 2. 2013 09:08
17
Co hovorite na najnovsi Londynsky hit?
http://www. youtube. com/watch?v=G_miGclPFGs Otvor fórum »
18. 2. 2013 03:08
10
Cvičenie vlastnou váhou: pomôcky,,.
Čo sa hodí ešte dokúpiť na cvičenie s vlastnou váhou k hrazde a podperám na kliky? Bradlá nemôžem, bo nemám ich kde dať... Dajte inšpiráciu, ak niekto takto cvičí/cvičil/videl/počul/cítil... :D Otvor fórum »
18. 2. 2013 00:15
17
Dokázali by ste zistit názov piesne len z toho ako ju počujete napríklad v rádiu?
Neviem zisiti jednu piesen ako sa volá :P Otvor fórum »
18. 2. 2013 00:02
17
Zvolávam všetkých fotografov, pseudofotografov a ľudí, ktorí tomu rozumejú viac ako ja,,.
ahojte, mám otázku ohľadom širokouhlej šošovky wide angle lens na nikon.. máte s tým niekto skúsenosti? pokiaľ áno, tak aké? a ešte - ak o tom niečo viete, je cena 27€ prijateľná ? vopred ď. za... Otvor fórum »
17. 2. 2013 23:11
43
27
Keby ste sa mohli spýtať svojho obľúbeného interpreta 5 otázok, aké by to boli?
a napíšte aj koho by ste sa to spýtali. (priznávam, naberám inšpiráciu, zajtra mám možnosť spýtať sa svojej obľúbenej kapely, otázka je, či mi nejakú zodpovedia :D... Otvor fórum »
17. 2. 2013 22:05
21
EUBA FHI HI
prosím, názory typu "električková škola" si nechajte pre seba, mám pocit že euba nie je nejaký bezpečnostný manažment v košiciach. vybrala som si túto školu, a hoc i budem podradný účtovník, tak... Otvor fórum »
17. 2. 2013 21:40
28
Bratislava - Praha
Máte skúsenosti s cestovaním do Prahy vlakmi a autobusmi? Ak aj nie, viete mi poradiť ktoré cestovanie je lacnejšie? Otvor fórum »
17. 2. 2013 21:27
50
Priateľka sa ho ani nedotkne
Je to normálne? Je moja prvá a ako som napísal nechce sa ho ani dotknúť, nijakým spôsobom. Vraj fóbia, ale zas s radosťou mi posiela erotické správy kde práve opisuje jak by sa sním pohrala.. A aj to sa... Otvor fórum »
17. 2. 2013 21:27
4
Pedagogická fakulta UMB, neučiteľská psychológia. Prosím nejaké názory,,
Pedagogická fakulta UMB, neučiteľská psychológia. Prosím nejaké názory. . Otvor fórum »
17. 2. 2013 21:25
21
STU-biotechnologia-potravinárska technologia
Ahojte :) Prosím vás, je tu niekto kto študuje na STU?? chemická fakulta? :) Rada by som sa opýtala ako hodnotíte túto VŠ a štúdium na nej, a prosím vás biotechnologia potrev. technologia, nejako sa to... Otvor fórum »
17. 2. 2013 21:03
12
HP Compaq Presario CQ58
Zdravim. Ak ste citali moje predchadzajuce fora viete o tom ze planujem kupit niaky pocitac. Teraz mam sancu v orange-i zobrat notebook HP Compaq Presario CQ58. Mam na vas otazku ake s nim mate skusenosti a ci na nom rozbeham... Otvor fórum »
17. 2. 2013 20:29
47
Je podľa vás prehnané správanie Evy Farnej v Super Star?
Myslím tým, či vám lezie na nervy ako sa tam predvádza a pod. Mne to trochu aj vadí, dosť sa predvádza podľa mňa. :D Otvor fórum »
17. 2. 2013 20:13- 1 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 2 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 3 Že ja im na to poviem, že ja neviem, možno že nepoviem
- 1 Zavist a zmeny
- 2 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 3 30 rokov nezamestnaný panic
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 5 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 6 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 7 Že ja im na to poviem, že ja neviem, možno že nepoviem
- Ford Focus 1.6 TDCI 66 KW
- Ford Focus 1.6 TDCI 80 KW
Hlasuj »