Diskusie - 3150. stránka fóra
40
Odluka cirkvi od štátu
Prečo by mala byť Cirkev oddelená od štátu ? Pretože oponenti často namietajú, že potom oddeľme aj šport a kultúru ako takú od štátu. Že vraj ak je určité percento veriacich, tak majú právo na... Otvor fórum »
19. 2. 2013 12:35
16
Problem s wifi
Ahojte mam viacej mobilov a mam problem s wifi na mobile HTC Titan raz mi spadol a teraz sa mi tažko pripoji na wifi. Keď ma biť niekde napr 5 paličiek tak mne tam ukaže že 3 paličky alebo nenajde... Otvor fórum »
19. 2. 2013 12:25
25
Hľadám, hľadáš, hľadáme
Snažím sa vyhnúť fóram čo sa hľadá tak zakladám toto. Ak hľadáte reklamu, pesničku, film, epizódu, digestor a neviem čo, napíšte to sem. Len nedávajte popis eeeeeyoooaaaaa na hľadanie pesničky,... Otvor fórum »
19. 2. 2013 12:15
12
AFP na Pohode
No co , dostala sa k vam uz novina ?:) Co hovorite, splneny sen alebo : dobre pojdem pozriet ked uz take halo :D. No ale predsa, je to Yorke ; ) Otvor fórum »
19. 2. 2013 11:23
8
Roaming , hláškA ?
chcel BY SOM SA SPYTAT, je to velmi dolezite... ked napr volate z orangeu do o2 , a clovek s orange simkou je na SR ..a vy ste v zahranici , cize mate roaming 02 tak tomu... Otvor fórum »
19. 2. 2013 10:01
20
Peugeot
čo hovorite na peugeot 407 sedan, r. v. okolo 2005 . ohladom dizajnu spolahlivosti, vykonovo a takk :) Otvor fórum »
19. 2. 2013 01:24
38
Oplatí sa mi pozrieť ten nový slovenský horor??
Kto to videl, tak vaše názory poprosím, ako ho hodnotíte.. lebo zatiaľ 16% na csfd je véľmi málo :) dík http://www. csfd. cz/film/247546-fabrika-smrti-mlada-krv/diskuze/ Otvor fórum »
18. 2. 2013 22:44
6
Brigáda v zahraničí na leto 2013
Máte nejakú skúsenosť s agentúrou ktorá sprostredkuje takéto brigády do zahraničia, boli ste spokojní? Hľadám nejakú na leto ale vôbec neviem ako začať ktorá je spoľahlivá a preto by som uvítala nejaké rady :-) Otvor fórum »
18. 2. 2013 22:20
1
Austin Kleon Kraď jako umělec
http://www. martinus. sk/?uItem=136277 Máte niekto doma túto knihu ? Ak áno, ako sa vám pozdáva? Neboli to vyhodené prašule? Otvor fórum »
18. 2. 2013 22:19
49
Čo povedať????
Zdravím, mám taký väčší problém :) Spoznal dievča ktoré je odo mňa o 3 dni staršie(to je nepodstatné). Začali sme sa stretávať a táááááááák. Po nejakom čase sme sa dohodli že si dáme rande(budúci Pondelok)..Od jej najlepších kamarátok som zistil... Otvor fórum »
18. 2. 2013 22:10
5
Web n walk manager
nejde pripojit na net, neni nic na výber , nainštalované správne (dúfam)... co s tým? Otvor fórum »
18. 2. 2013 22:05
6
Problém s internetom
Prosim pomozte mi :/ Doma máme PC a notebook. K notebooku som pripojený cez wifi router a internet ide v pohode. Všetko tak ako má. K PC som pripojený pomocou kábla, ktorý ide router-u do mojho... Otvor fórum »
18. 2. 2013 21:41
44
Ako by ste zareagovali keby vám váš kamarát povedal, že má rakovinu?
Predstavte si, že by jeden z vašich kamarátov, ktorého dobre poznáte, nezáleží na tom či mesiace, alebo roky, prišiel za vami, že má rakovinu, ktorá je síce vyliečiteľná, ale cesta k vyliečeniu... Otvor fórum »
18. 2. 2013 21:26
2
Aký je význam anglického slova YONK?
Niekde na tričku som videl napísané toto slovo, pravý význam som nezistil. Neviet, co presne znamená? Otvor fórum »
18. 2. 2013 20:55
25
Moja matka má milenca a chce rozvod
Zitsila som ze moja mama má milenca, nejakého rušňovodiča. často sa stretávajú, už som ich videla. Chce sa dať rozviesť. Moj otec ju miluje nadovsetko, nepochopil situáciu. Sme naozaj zúfalí, hlavne moj otec. Otvor fórum »
18. 2. 2013 20:37- 1 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 2 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 3 Že ja im na to poviem, že ja neviem, možno že nepoviem
- 1 Zavist a zmeny
- 2 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 3 30 rokov nezamestnaný panic
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 5 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 6 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 7 Že ja im na to poviem, že ja neviem, možno že nepoviem