Diskusie - 3149. stránka fóra
35
Chalani,,.
Už dlhšiu domu ma trápi, prečo nemám chlapca. Alebo skôr čo mám spraviť aby som ho mala?..Doteraz som viedla život plný zábavy, samé party a podobne, veď zabávať sa treba kým som slobodná, ale už... Otvor fórum »
19. 2. 2013 17:09
26
Prečo niektory ludia su taky aky su(zly) hmmm
chcel by som žiť o svete bez nasilia, bez zla, bez intrig, tasizmu, vražd... atd Otvor fórum »
19. 2. 2013 17:02
9
Ako vyzeraju vseobecne testy
ako vyzeraju asi tak vseobecne testy prijimackove na UK ?? kto to robil ?? Nejake typy na "ucenie" ? z coho pozostavaju ? Otvor fórum »
19. 2. 2013 16:56
5
Ak máte chvíľku času, preložte mi kúsok textu do angičtiny, budem vám vďačný.
mám prvý rok anglinu, a niesom si istý či to viem správne preložiť a google translate prekladá somariny.... Jedného dňa sa pán Novák vracal z práce. Otvoril dreve a položil si tašku na... Otvor fórum »
19. 2. 2013 16:54
1
Problem s Dxtory
Cs mam problem s nahravanim. Ked spustim Dxtrory v Half-life tak z 60 fps mi to klesne na 4. Pocitac mam novy a dost vykonny. Codec som si stiahol vlastny s nazvom Lagarith Lossless Codec. U inych a narocnejsich hier... Otvor fórum »
19. 2. 2013 16:33
4
Ako je to s busmi, ked je klak uzavretý?
dobrý den, chcela by som sa Vás spýtať, že ked je v zime , niektoré dni cesta medzi Nitrianskym pravnom a Fačkovským sedlom uzavretá , tak znamená to , že autobusy chodia kade ?nejako to obchádzAjú ,... Otvor fórum »
19. 2. 2013 16:25
5
Prihlaška na VŠ
podavam si prihlašku na VŠ, ale na jednu som chodila (jeden semester - nechala som sa vyhodiť) treba nejaké potvrdenie aj od tej vš školy na prihláške - pečiatku a podobné byrokratické kraviny ? Otvor fórum »
19. 2. 2013 16:12
36
Baby používate make-up? Aký? si spokojná? prečo áno prečo nie. Hľadám vhodný make up pre seba čo by ste mi odporučili? Nižšie pr
Aký make up by ste mi poradili? Niečo po čom nebudem lesklá ako ked si dám nivea krém na tvár. :) 1. Najlepšie celkom matný, dobre rozotieranie to znamená že mi hneď... Otvor fórum »
19. 2. 2013 16:02
16
Harlem Shake
O čo tam ako ide ? Ako to vzniklo ? Mohol by mi to niekto objasniť :) Otvor fórum »
19. 2. 2013 15:48
16
Hľadám brigádu v BA a mám 15 rokov.
Dobrý deň hľadám brigádu v BA ale mám 15 rokov . A všade chcú len ľudí nad 18 rokov. Nemohli by ste mi nejako poradit kde prijmajú aj pod 18 rokov ? Mám na... Otvor fórum »
19. 2. 2013 15:26
14
Poplatky za prijímacie skúšky - CZ
Chcela by som sa spýtať ľudí, čo si podávajú prihlášky do Čiech o koľko eur navyše posielate? Z dôvodu, že k sume sa započítavajú kadejaké manipulačné poplatky s tým spojené... a nerada by som túto záležitosť riešila na viackrát... dikíčko Otvor fórum »
19. 2. 2013 15:21
5
Sort v List podľa poľa int
Zdravím pánov programátorov. Obsahuje trieda List nejakú funkciu, ktorá by zoradila jej prvky podľa nejakého iného číselného poľa povedzme že na rovnakých indexoch sa nachádzajú dáta ktoré patria sebe čiže ... Otvor fórum »
19. 2. 2013 15:08
9
UKF Editorstvo a vydavateľská prax
Kto študuje na tomto odbore v Nitre? Je to zaujímavé štúdium? Čo je súčasťou štúdia? Oplatí sa tam podávať prihláška? Hlási sa tam niekto? :) Ďakujem (A pls sprosté reči si nechajte pre spolužiakov ; )) Otvor fórum »
19. 2. 2013 15:02
25
15
Chudnutie
Ak budem jest denny 3 kajzerky alebo celozrnne pečovo trebars s morčacou šunku alebo zelenivou k tomu nejake ovocie popripade ak ma to nezasýti alebo nejaký čaj-jogurt plus budem cvičiť pol hodinu denne je môžné, že schudnem ? Dokážem takto... Otvor fórum »
19. 2. 2013 14:12- 1 Zavist a zmeny
- 2 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 3 30 rokov nezamestnaný panic
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 5 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 6 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 7 Že ja im na to poviem, že ja neviem, možno že nepoviem