Diskusie - 3147. stránka fóra
10
Švedsko- clo a iné poplatky
Dobrý deň (večer :D). chcel by som sa opýtať, ak si kupujem tovar z obsahom tabaku(snus, skoal) do 100eur, platím nejaké poplatky za donášku? Na stránke majú napísané že shipping je zdarma ale že platba cla a... Otvor fórum »
20. 2. 2013 00:39
19
Urobia mi pierc v štúdiua aj keď nemám 15 ?
Ahojte... Takže mám 13 rokov (viem som sopeľ..) ale chcela by som si dať pierc pod peru... lenže neviem či mi ho v štúdiu urobia alebo si ho mám doma spraviť sama.... poraďte mi :) Bolesti... Otvor fórum »
19. 2. 2013 23:27
9
Hľadám film :D
Je to o tom , že všetky deti do určitého veku v rovnaký deň upadnú do kómy a v pravidelných intervaloch majú záchvaty a sú kvôli tomu zakázané pôrody. Oni z ničoho nič ožijú a ako keby vraždia a... Otvor fórum »
19. 2. 2013 23:25
44
Notebook priamo na tele
Skodi polozeny na bruchu, nohach babam tiez ako chlapom ? Samoska ze nie doslova ; ) ale chapete ma, prehrievaju sa organy alebo nieco take (?) , :) . A pomoze podlozeny knihou alebo... Otvor fórum »
19. 2. 2013 22:33
48
O kolkej sa zvyknete sprchovat? mate daky harmonogram v tomto cca?
19. 2. 2013 22:15
8
Vypracované príklady na Lekársku fakultu UK BA
Uspejte a splňte si svoj sen o študovaní Všeobecného alebo Zubného lekárstva! Ponúkam sadu vypočítaných príkladov na prijímacie skúšky na Lekársku fakultu Univerzity Komenského v Bratislave. Príklady sú všetky precízne a detailne vypočítané, Otvor fórum »
19. 2. 2013 22:06
5
Informatika - brno
zdravim... chcem sa opytat hlavne tych ktori studuju informatiku na masarycke v brne....pocul som ze je tam strasne sito....a ze clovek ktory uz dopredu nevie programovat nema sancu....ako je to v skutocnosti??? daju sa prechadzat rocniky aj ked s programo Otvor fórum »
19. 2. 2013 21:58
4
6
VŠ - chcem sa dať vyhodiť
Ak som prestala chodiť do LS , škola ma bude evidovať ako študenta do júna? a potom mám čakať papier? vie mi niekto poradiť, kto má čosi podobné za sebou ? (debilné komenty si nechajte) Otvor fórum »
19. 2. 2013 21:46
12
Potrebujem nájsť jeden song
Ak náhodou niekto poznáte nejaký song kde sa píska namisto refrénu, okrem najznámejšej "whistle" tak mi prosím pošlite odkaz alebo napíšte názov. Už ju hľadám dlho, ale len som ju počula v aute na usb, tak... Otvor fórum »
19. 2. 2013 21:44
3
Dočasné Tetovanie
Takže, chcela by som sa opytat ak tu ma niekto skusenosti s dočasným tetovaním obvlast z východu keby nahodou. chcela by som obrázok/infinity/ asi velkost 2-3cm a neviem ani kolko by to stalo ani či by to bolelo a... Otvor fórum »
19. 2. 2013 21:31
25
Miss " mokry kabat"
isto to poznate, vonku sa oteplilo (trocha) , lady sa pomalicky topia, vsade len voda voda a iny hnus..neda sa mu vyhnut.. stalo sa Vam uz niekedy ze vas ospliechalo auto? ... Otvor fórum »
19. 2. 2013 21:20
24
Naj"trápnejšia diskusia na tomto webe hm ?/samozrejme okrem tejto/ :)
Slobodné slovo :) Otvor fórum »
19. 2. 2013 21:17
6
Zlomenina posledného článku prsta
čaute, pred mesiacom som si na telesnej zlomil posledný článo tretieho prsta na ruke .. išiel som k doktorovi, dal ma na rengen, ukazalo to ze je to teda zlomene, dal mi to do... Otvor fórum »
19. 2. 2013 20:38
24
Jedli ste už niekedy syrovú vifonku?
Nooo je to hnus!!! Iba som to vyskúšala, ale prvý krát a naposledy!! Stačili mi prvé tri naberačky. Otvor fórum »
19. 2. 2013 20:31
8
Lekár alebo lekárnik?
Ahojte... som prvák na Farmácii v BA, škola ma aj baví, ide mi to, mám super priemer... no občas mam pocit, ze som nerozhodny... 2roky som chcel ist na farmáciu, a pracovať v lekárni, s liekmi, ... Otvor fórum »
19. 2. 2013 20:30
4
Regresná terapia
Máte niekto skúsenosti s regresnou terapiou? Prosím vás nepíšte mi sem, že takýmto blbostiam neveríte a podobné veci. Ďakujem. :) Otvor fórum »
19. 2. 2013 20:30- 1 Zavist a zmeny
- 2 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 3 30 rokov nezamestnaný panic
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 5 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 6 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 7 Že ja im na to poviem, že ja neviem, možno že nepoviem