Diskusie - 3131. stránka fóra
20
Grganie
Ahojte. Vadi vam ked si vas priatel/priatelka pred vami grgne a neospravedlni sa?? Mne pride to take chalanske grganie nechutne a trebalo by sa predsa ospravedlnit ale ked si clovek grgne po dobrom jedle alebo mineralke tak je to v... Otvor fórum »
25. 2. 2013 12:51
21
5
Rozdielna interpretacia vyroku
zalezi podla vas na tom, ako konkretne vyjadrite svoje myslienky? napr jedna myslienka vyjadrena dvomi podobnymi vyrokmi: robim si co chcem robim to, co chcem robit ... Otvor fórum »
25. 2. 2013 11:19
2
Prijímačky na UPJŠ masmediálne štúdiá
Ahojte :) Viem, že je tu už veľa takýchto tém... ale nikde som sa presnejšie nedozvedela čo vlastne obsahuje ten písomný tvorivo-vedomostný test z ktorého je 50% hodnotenia... takže neviem na čo sa presnejšie zamerať. Bude v ňom... Otvor fórum »
25. 2. 2013 10:27
49
13
Práca v zahraničí
Ahojte, nájde sa niekto kto robil v zahr. najlepšie v nejakom hoteli (na pozicii nezalezi) ? Alebo niekto kto sa chystá? Lebo rada by som toto leto niekam vypadla, len neviem ako kde s kym....Ďakujem Otvor fórum »
25. 2. 2013 09:25
15
Demi Lovato - Heart Attack
Čo si myslíte o jej novom songu? páči sa vám? http://youtu. be/GKg6QgIVSw4 Mne osobne sa zapáčil ale až po viacerých vypočutiach no čo po trailery som čakal niečo iné... Otvor fórum »
25. 2. 2013 08:37
38
Čo by ste si si ty ako mladý človek, ktorý ešte nevie kde skončí vybral?
- podnájom (a môžeš ísť bývať kedykoľvek hocikam)
- kúpa bytu (stále miesto)
- ...odôvodnenia prípadne do komentu.
Hlasuj »
25. 2. 2013 07:21- kúpa bytu (stále miesto)
- ...odôvodnenia prípadne do komentu.
Hlasuj »
7
Štúdium slovenského jazyka a literatúry na VŠ
Chcela by som sa spýtať pospolitosti, ktorá s tým možno má nejaké skúsenosti, či sa existuje nejaký odbor na VŠ, ktorý by bol zameraný na štúdiu slovenského jazyka a literatúry aj v inej sfére ako pedagogickej. ... Otvor fórum »
25. 2. 2013 00:44
8
Aký pocit vo Vás vyvoláva táto pesníčka?
http://www. youtube. com/watch?v=kMXAMR28nq0 u mňa taký dosť..neviem to vysvetliť prečo..nostalgický... také..prijémne je to ale... a je to umocnené ešte tými top komentami k tomu... aké máte vy názory?:) Otvor fórum »
25. 2. 2013 00:44
9
UCM Trnava
Zaujala ma Masmedialna komunikácia....ale chcem sa spýtať aký je rozdiel medzi marketingovou a masmedialnou komunikáciou, poprípade niečo o škole a ešte že či sa robi tento rok príjmacia skúška:) Vdaka Otvor fórum »
24. 2. 2013 23:21
16
Vš potvrdenie zo strednej skoly
ano aj mne to ohromne lezie na nervy ale nejdem sa opytat na aku skolu mam ist, lebo to vynimocne, ze viem :D ale... treba mi potvrdenie zo strednej skoly ked tento... Otvor fórum »
24. 2. 2013 22:23
26
2. 3. BA -refinery gallery
No ze ako ste na tom s Hospitality ? ... Idete isto, rozmyslate o tom, chcete ale nie je s kym.... ? Ak by nebol so mnou nikto, ci mam nejaku rezervu alebo co :D Otvor fórum »
24. 2. 2013 22:13
35
Dievčatá, chceli ste niekedy byť baletkou? :D
24. 2. 2013 22:07
25
Song
Prosím vás je to blbé síce ale. Neviete niekto názov pesničky, v ktorej sa spieva že HU..Poznám len kúsok, proste je chvíľku hudba a potom to slovo že HU a zase hudba a zase že HU. ... Otvor fórum »
24. 2. 2013 22:05