Diskusie - 3118. stránka fóra
32
Alkoholizmus
Čaute, nejdem si po radu ani po nič také. Ja akože nepijem alkohol vôbec, nepáči sa mi to celkovo ani na iných ľuďoch, ale nebránim im ani nejako no proste - robte si čo chcete, ... Otvor fórum »
1. 3. 2013 22:15
39
World of Warcraft komunita (CZ/SVK)
Ahojte, netušíte kde teraz najviac ludí drtí Wowko? Nedrtil som asi už dva roky, takže teraz total netuším, no najviac by mi vyhovoval nejaký CZ/SVK server (samozrejme free), kde je strašne veľa hráčov, takmer žiadne... Otvor fórum »
1. 3. 2013 21:55
6
Babovresky 2013
prosím vás, neviete kde to môžem stiahnuť? alebo nejaká stránka kde sa to dá pozrieť online? neviem to nikde nájsť, ďakujem... Otvor fórum »
1. 3. 2013 21:51
50
Mali ste niekedy pocit, že priatelia (aj tí veľmi dobrý) sú pre vás len záťažou?
K otázke. Dnes sme sa s kamoškou rozprávali o tejto téme. Neviem ako sme k tomu dospeli ale prišlo na to. Má niekedy pocit, že ju kamaráti, aj tí najlepší len zbytočne brzdia. Keď... Otvor fórum »
1. 3. 2013 21:03
4
Aky fotak na fotenie downhill-u
Caute, mohli by jste mi poradit aky fotak si mám kupit na fotenie downhill-u, zrkadlovku alebo ultrazoom do 350e. aj to pri mojom vreckovom budem dlho setrit. Mám canon powershot 120is ale to my uz fakt nestaci.... Otvor fórum »
1. 3. 2013 20:58
40
Čo, dopekla, je láska?!
Vopred sa ospravedlňujem, ak niekoho urazím, ale už to nemôžem čítať. Všade kam sa otočím, zapnem rádio, telku, otvorím chladničku (ešte aj na maslovej krabičke je srdiečko) je láska. ... Otvor fórum »
1. 3. 2013 20:50
28
Na čo si najčastejšie natierate nutellu ?
1. 3. 2013 20:32
23
Čo zvyčajne robíte, keď sa začnete nudiť?
Čo zvyčajne robíte, keď sa začnete nudiť? Otvor fórum »
1. 3. 2013 19:51
6
Hviezdoslavov kubin
chcela by som sa opytat ze ci by mi niekto neporadil ze co mam recitovat na triednom kole HK a som siedmacka. staci nieco kratke. vopred dakujem za rady Otvor fórum »
1. 3. 2013 19:48
18
Láska
Ahojte baby. chcela by som sa opýtať. Mám priateľa, s ktorým sa ľúbime :) z času na čas mám zvláštne smutné pocity. Bojím sa toho, že sa to raz skončí. :-( ..a som z... Otvor fórum »
1. 3. 2013 19:48
11
Jeto možné ???
Ked som v škole tak mi je blbo. Vzdy ked sa cem niekomu prihovorit tak len na chvíľku. Neviem čijeto vomne ale od prestúpenia na inú školu neviem sa s nikým skamarátit. A že vakt nieviem včom to je. Može... Otvor fórum »
1. 3. 2013 19:34
4
Photo/Pictures viewer
Máte nejaký obľúbený? Ktorý vám vyhovuje najviac a prečo? Vedeli by ste ho porovnať s ostatnými? Ktorý by ste odporúčali? Otvor fórum »
1. 3. 2013 19:23
9
Slnko
Ahoj :) Taká zvláštna otázka. Neviete kde by som mohla zistiť to, či na nasledujúci deň bude západ slnka červený? Alebo aký bude západ slnka na nasledujúci deň? Nemyslím čas západu, ani polohu, ale aký bude... Otvor fórum »
1. 3. 2013 19:12
1
BATERKY plus ADAPTER
Neviete ze ci môzem mat napriklad (meteostanicu) ktora ma moznost napojenia na napajaci adapter a aj na klasicke (alkalicke, nabijacie, ) baterie napojenu naraz aj na ten adaper a aj baterie? Ak bude zapojena na Adapter v zasuvke a budu... Otvor fórum »
1. 3. 2013 19:03
6
Pierc above lips
ahoj..chcem si dat pierc nad hornu peru..ale mam tam take to znamienko..co myslite ako to bude vyzerat vedla toho..alebo lepsie si ho dat na opacnu stranu?. . Otvor fórum »
1. 3. 2013 18:54
35
Ako mám presvedčiť rodičov, aby mi kúpili psa?
Prosím poradte, ako mám presvedčiť rodičov , aby mi kúpili psa... Bývame v .. takom domobyte :D Mám už dvoch zajkov, ale v klietke, takže by sa to dalo zariadiť . Môj ocino... Otvor fórum »
1. 3. 2013 18:13
8
Ubytovanie v BA
Ahojte neviete mi poradiť nejaký penzión alebo hotel v BA za normálnu cenu ? Potrebujem prespať z nedele na pondelok. Otvor fórum »
1. 3. 2013 18:02