Diskusie - 3116. stránka fóra
23
Festivaly
Na ktorom festivale ste sa v lete 2012 najviac vybláznili ? Ktoré kapely poprípade udalosti vás tam najviac bavili? Otvor fórum »
2. 3. 2013 19:52
7
Microsoft word
neviete, ci sa da stiahnut word alebo nejaky podobny program do androidu? Otvor fórum »
2. 3. 2013 19:20
2
Lordi - the Riff (praha - albert ???)
http://www. youtube. com/watch?feature=player_embedded& v=jFwbrHAyuaw ževraj sa tento klip natáčal v prahe v alberte, neviete o tom niekto niečo? nápisy sú v češtine v obchode čiže by to teoreticky mohla byť pravda.. :D ... Otvor fórum »
2. 3. 2013 19:12
79
Ako ste získali momentálne oblečenie
akým sposobom ste prišli k oblečeniu, ktoré máte momentálne na sebe alebo ak sedíte doma v tepláčkoch a župane, to, ktoré ste mali naposledy keď ste boli medzi ľuďmi/budete mať nabudúce keď budete medzi ľuďmi? vyjadruje toto... Otvor fórum »
2. 3. 2013 19:10
78
Aký máte mobil? ; ) A ste s ním spokojný? :)
Rozmýšlam nad mobilom: Nokia Asha 302... Len neviem, či vydrží dlhšie než ostatné "mobily" ; ) Máte s ním niekto skúsenost? :) Či rozmýšlat nad nejakým iným? .... :) Otvor fórum »
2. 3. 2013 19:08
54
Čo Vám na ľuďoch najviac vadí?
Otázka je položená jasne, stačí len komenty. Otvor fórum »
2. 3. 2013 18:49
31
Čo si myslíte o meditácii? Praktikujete meditačné cvičenia? Aké spôsoby (druhy) meditácie poznáte a ktoré preferujete? A ako vám
Osobne mám dosť skúseností čo sa tíka meditácie ale zaujímalo by ma ako sú na tom iný... Otvor fórum »
2. 3. 2013 18:46
60
Pre ktorý film sa mám dnes rozhodnúť? :D
Dnes večer ide na MARKÍZE Posadnutá HD to s tou Beyonce čiže nepoznám obsah až tak dobre a na JOJ ide Miss Marec, je to hlúpe o nič nejde ale i tak sa neviem rozhodnúť ktorý z filmov si... Otvor fórum »
2. 3. 2013 18:37
34
Ste zo svojou postavou na 100% spokojný? Ak nie, čo by ste zmenili?
No tak ja by som chcela byť aspoň o 5cm vyššia a rada by som zhodila cca trojcentimetrovú vrstvu tuku z brucha, schudnúť však nechcem. Ešte by som nechcela mať tak plochý hrudník. Mám však pocit, ... Otvor fórum »
2. 3. 2013 18:37
12
Po nájdení partnera sa s kamarátmi a známymi stretávam:
- rovnako ako predtým
- o čosi menej, ale stále je to pomerne dosť
- občas, s partnerom som oveľa častejšie
Ďalšie možnosti »
2. 3. 2013 18:37- o čosi menej, ale stále je to pomerne dosť
- občas, s partnerom som oveľa častejšie
Ďalšie možnosti »
9
Tak este raz: Ako byt zabavna a komunikativna
chcela by som byt zabavna a komunikativna a chodit von. von nechodim pretoze som prestala ani neviem preco asi pred 4 rokmi no a od vtedy si kamaratky nasli nove partie a uz je vsetko ine som na inej... Otvor fórum »
2. 3. 2013 18:26
24
32
Boli ste včera /piatok/ sa niekde zabaviť? V bare, na diskotéke, chate, kávičke :):)
Za seba: Bol som jednom bar-diskoteke . Dik za opýtanje :-) :-) Otvor fórum »
2. 3. 2013 18:08
6
Čo si o tom myslíte?
http://prozeny. blesk. cz/clanek/pro-zeny-trendy-krasa/188908/chlupate-prirozeni-muze-to-rajcuje. html?utm_source=facebook& utm_medium=ppc-ss& utm_campaign=ss-01 Otvor fórum »
2. 3. 2013 18:03
23
Ktorý dabing sa Vám páčil vo filme/knihe Harry Potter viac???
2. 3. 2013 18:02- 1 Potešilo by vás, keby sa vám občas ozve bývalý partner s tým ako sa máte?
- 2 Do ktorej fakulty by vás zaradil triediaci klobúk?
- 3 Nosite dioptricke okuliare alebo sosovky?
- 4 Mám v kapse 1 frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Sprévou
- 5 Máš chlpaté vajcia
- 6 Aké máte zvonenie na mobile?
- 7 Aké džínsy najviac preferujete?