Diskusie - 3115. stránka fóra
40
Medina Brno priklad - Fyzika - Archimedov zákon POMOOC
Ak to píšem do zlej sekcie, tak sa ospravedlňujem, ale tí, ktorí chcete ísť do Brna (ale aj iní možno :) ) by ste mi mohli vedieť poradiť s týmto príkladom z fyziky, lebo skutočne nerozumiem:... Otvor fórum »
2. 3. 2013 20:32
19
Holenie
ahojte, mám jeden problém, keď si oholím nohy tak sa mi vždy vyhodia červené vyrážky, je jedno akou formou si ich oholím, vždy sa mi vyhodia... neviete niekto akým spôsobom im predísť alebo čo na ne... Otvor fórum »
2. 3. 2013 20:15
23
Festivaly
Na ktorom festivale ste sa v lete 2012 najviac vybláznili ? Ktoré kapely poprípade udalosti vás tam najviac bavili? Otvor fórum »
2. 3. 2013 19:52
7
Microsoft word
neviete, ci sa da stiahnut word alebo nejaky podobny program do androidu? Otvor fórum »
2. 3. 2013 19:20
2
Lordi - the Riff (praha - albert ???)
http://www. youtube. com/watch?feature=player_embedded& v=jFwbrHAyuaw ževraj sa tento klip natáčal v prahe v alberte, neviete o tom niekto niečo? nápisy sú v češtine v obchode čiže by to teoreticky mohla byť pravda.. :D ... Otvor fórum »
2. 3. 2013 19:12
79
Ako ste získali momentálne oblečenie
akým sposobom ste prišli k oblečeniu, ktoré máte momentálne na sebe alebo ak sedíte doma v tepláčkoch a župane, to, ktoré ste mali naposledy keď ste boli medzi ľuďmi/budete mať nabudúce keď budete medzi ľuďmi? vyjadruje toto... Otvor fórum »
2. 3. 2013 19:10
78
Aký máte mobil? ; ) A ste s ním spokojný? :)
Rozmýšlam nad mobilom: Nokia Asha 302... Len neviem, či vydrží dlhšie než ostatné "mobily" ; ) Máte s ním niekto skúsenost? :) Či rozmýšlat nad nejakým iným? .... :) Otvor fórum »
2. 3. 2013 19:08
54
Čo Vám na ľuďoch najviac vadí?
Otázka je položená jasne, stačí len komenty. Otvor fórum »
2. 3. 2013 18:49
31
Čo si myslíte o meditácii? Praktikujete meditačné cvičenia? Aké spôsoby (druhy) meditácie poznáte a ktoré preferujete? A ako vám
Osobne mám dosť skúseností čo sa tíka meditácie ale zaujímalo by ma ako sú na tom iný... Otvor fórum »
2. 3. 2013 18:46
60
Pre ktorý film sa mám dnes rozhodnúť? :D
Dnes večer ide na MARKÍZE Posadnutá HD to s tou Beyonce čiže nepoznám obsah až tak dobre a na JOJ ide Miss Marec, je to hlúpe o nič nejde ale i tak sa neviem rozhodnúť ktorý z filmov si... Otvor fórum »
2. 3. 2013 18:37
34
Ste zo svojou postavou na 100% spokojný? Ak nie, čo by ste zmenili?
No tak ja by som chcela byť aspoň o 5cm vyššia a rada by som zhodila cca trojcentimetrovú vrstvu tuku z brucha, schudnúť však nechcem. Ešte by som nechcela mať tak plochý hrudník. Mám však pocit, ... Otvor fórum »
2. 3. 2013 18:37
12
Po nájdení partnera sa s kamarátmi a známymi stretávam:
- rovnako ako predtým
- o čosi menej, ale stále je to pomerne dosť
- občas, s partnerom som oveľa častejšie
Ďalšie možnosti »
2. 3. 2013 18:37- o čosi menej, ale stále je to pomerne dosť
- občas, s partnerom som oveľa častejšie
Ďalšie možnosti »
9
Tak este raz: Ako byt zabavna a komunikativna
chcela by som byt zabavna a komunikativna a chodit von. von nechodim pretoze som prestala ani neviem preco asi pred 4 rokmi no a od vtedy si kamaratky nasli nove partie a uz je vsetko ine som na inej... Otvor fórum »
2. 3. 2013 18:26
24
32
Boli ste včera /piatok/ sa niekde zabaviť? V bare, na diskotéke, chate, kávičke :):)
Za seba: Bol som jednom bar-diskoteke . Dik za opýtanje :-) :-) Otvor fórum »
2. 3. 2013 18:08