Diskusie - 3111. stránka fóra
13
Poznáte nejaké vtipy ktoré súvisia s jarou?
Poznáte nejaké vtipy ktoré súvisia s jarou? Potrebujem ich a na nete neviem ich nájsť. Prosím ak nejaké poznáte napíšte mi ich... Díki Otvor fórum »
3. 3. 2013 20:04
18
Koľko útržkov toaletného papiera spotrebujete na jeden záťah?
3. 3. 2013 20:00
29
ZUBY MUDROSTI
Chcela by som sa opytat niekoho ma tu niekto skusenost s odstranovanim zubov mudrosti na chirugii ? V narkoze alebo len umrtvenie ? Otvor fórum »
3. 3. 2013 19:57
2
Zdravím, nevie niekto ako sa prepočítava čerpanie dovolenky, keď matka pracuje na 12h smeny a 1 deň dovolenky jej zoberú ako 1, 5 dňa... a tí, čo pracujú 8h smeny im berú 1 deň dovolenky ako 1... Otvor fórum »
3. 3. 2013 19:51
18
Ako zistiť telefónne číslo vlastnej sim-karty
Ahoj nasla som doma staru simkartu a zazrakom sa mi ju podarilo zapnut tak by som este potrebovala nejakym sposobim zistit ake je na nu telefonne cislo (papiere od nej uz nemam), kredit na nej nieje a ani nemam... Otvor fórum »
3. 3. 2013 19:47
15
Google Earth aneb Najoblúbenejšie miesta
Čaute :) máme tu krásny večer a ja som opäť zapla Google Earth a prečesávala všetky ulice na svete, ku ktorým som sa dostala. Všetkým ľuďom, ktorý na tom pracovali dávam bezvýznamný palec hore, pretože je... Otvor fórum »
3. 3. 2013 19:44
52
Večera s vašou polovičkou
Tak čo si varíte na večeru, keď ste so svojim/svojou priateľom/priateľkou? Proste čo máte radi vo dvojici, či radi experimentujete, alebo klasika, dačo jednoduche a rýchle. Prípadne máte nejaký dobrý overený recept ? Otvor fórum »
3. 3. 2013 19:44
13
Teplota
je možné že som mohla dostať teplotu s toho že som 2 noci nespala? Otvor fórum »
3. 3. 2013 19:32
28
Cez ktorý zahraničný internetový obchod je najvýhodnejšie nakupovať? (eBay, Amazon)
Zdravím, chcel by som zistiť, odkiaľ sa najviac oplatí nakupovať... dodacia lehota ma moc neštve, skôr poštovné a clá... konkrétne sa jedná o oblečenie max. do 50-70€, ešte neviem presne. Otvor fórum »
3. 3. 2013 18:58
12
Knihy-Dejiny slovenského novinárstva a Náčrt dejín slovenskej žurnalistiky
Ahojte. Nakoľko sú to viacmenej skriptá hodí sa to viac tu ako do rubriky "knihy". Otázka pre niekoho kto študuje žurnalistiku resp. má tieto knihy a chcel by ich predať. Nemáte tie knihy v pdf. ? Učí... Otvor fórum »
3. 3. 2013 18:13
4
ORIFLAME-DEN ŽIEN
oriflame má akciu v mnohych mestach na den žien, čiže v piatok, rozdava zadarmo hojivy zazrak, ..je tu niekto z vas kto to rozdaval pre oriflame?..ak ano akou formou ste boli za to platení????? Otvor fórum »
3. 3. 2013 18:06
3
Marketingová komunikácia - Trnava - prijímačky 2013
Prosím vás, je niekto na tejto škole mala by som pár otázok , ďakujem :) Otvor fórum »
3. 3. 2013 18:02
6
(x, y, z)
Ako sa dajú odčítavať body v x, y, z grafoch? Prosím, neurážajte ma, dosť mám s tým sama problém, že som hlúpa. Ďakujem. Otvor fórum »
3. 3. 2013 18:01
19
Zaujímavá otázka
Takže ako to je? Každý chlap (možno aj žena) sníva o krásnom tele s tehličkami na bruchu... ale vážne sú tehličky možné iba u "reklame na hlad"? alebo človek nemusí byť chudý na... Otvor fórum »
3. 3. 2013 17:15
13
Vie niekto? Súrne
Zdravíčko, vie niekto kde zoženiem prostriedok na odčervenie šteňaťa?? Či to len u veterinára? Mám takmer 3-mesačného vlčiaka. Prosím poraďte ak viete niekto. Len vážne ... ďakujem. Otvor fórum »
3. 3. 2013 17:10
35