Diskusie - 3107. stránka fóra
50
9
Odber hormonov
Ahojte:) Je tu niekto kto bol na odbere hormonov? Bola som pred dvoma týždňami, dnes mali byť výsledky, ale objednal ma za týždeň. Neviete či mi bude robiť ešte nejaké vyšetrenie? alebo ako to dalej prebieha?:) Otvor fórum »
5. 3. 2013 17:50
22
Kleptomani v MHD
tak si dnes cestujem v Košickej MHDčke, vyhepená z pekného dňa a zrazu sa len obzriem - týpek mi rozopína vrecko na taške -. - v autobuse plno ľudí a všetci ticho? toto ma dnes totálne nasralo :D Otvor fórum »
5. 3. 2013 17:31
39
Panenska blana
ahojte mam novu priatelku , ktora mi povedala ze uz nieje panna, ale ked ju prstujem zmestim tak 2-3 prsty ale potom vnutri citim nieco, co ma uz nechce pustit dalej. Je to panenska blana alebo nie? Otvor fórum »
5. 3. 2013 17:31
51
Čo si myslíte o vysokých dievčatách?? :D
Čo si myslíte o vysokých dievčatách?? :D Otvor fórum »
5. 3. 2013 17:23
20
Dom hrôzy
cavte lidicky keby ste mali temu DOM HRôZY:D akee hry alebo dake discipliiny by ste dali ziakom?:D proosiim poradte mi prosiim vobec nemam daky náápad:/ Otvor fórum »
5. 3. 2013 17:15
2
Vzory zmlúv
AHojte, minule som hľadala mamke papiere na rozvod (to je len dobre že sa rozvádza, netreba ľutovať) a našla som dobrú stránku, tak sa s Vami chcem podeliť. Je tam všetko, od spomínaného rozvodu, ... Otvor fórum »
5. 3. 2013 17:05
21
RaynAir
Ahojte, mám takýto problém: moja sestra a ja ideme v lete do Anglicka. Kúpili sme si letenky cez RaynAir. Moja rezervácia prebehla v poriadku, mám 16, ale 13-ročná sestra mala problém. Máte s tým... Otvor fórum »
5. 3. 2013 15:28
10
Rayman Origins Lets Play
:D LP na hru Rayman Origins http://www. youtube. com/watch?v=QZF2pIAGZCE Otvor fórum »
5. 3. 2013 15:04
9
POMOOOOOOOOOOOOOOOOC
Ahojte, neviete niekto zohnat alebo kde možem zohnať testy a vysledky k nim k tejto knihe? Business Result Advanced Students book http://onlineenglish4u. com/blogs/index. php/learningmaterials/2010/02/15/business-result-advanced-level Otvor fórum »
5. 3. 2013 14:46
8
Ako nakupovať cez Playstation Store?
Zdravím vás, mam problém že chcem si kúpiť do hry Call of Duty : World At War Map Pack ale problém je v tom že som ešte odtial nikdy nič nekupoval, a neviem ako nato. Ako a... Otvor fórum »
5. 3. 2013 14:05
13
Problém so slúchadlami (galaxy y)
Ahojte ľudia, mám rootnutý mobil galaxy y, nahranú custom ROMku a drobný problémik. Všetko by šlapalo jak má, až na prehrávanie hudby cez slúchadlá. Vždy keď je pripojím k telefónu a zapnem hudbu, zo... Otvor fórum »
5. 3. 2013 13:59
79
Dokážete vybrať 6 ľudí ktorý prežijú dopad meteoritu?
Túto úlohu sme dnes riešili na manažmente rozhodovania. Situácia: Ste riadiacim členom výboru pre krízové a rizikové situácie, poverený premiérom vlády na uskutočňovanie rozhodnutí v blížiacej sa svetovej katastrofe. Do... Otvor fórum »
5. 3. 2013 13:15
7
Opäť horúčky a bolesť hrdla - VŠ
Minulý týždeň som dobrala antibiotiká a dnes sa mi znovu vrátila bolesť hrdla aj horúčky. Nemôžem si už dovoliť vynechávať školu. Doktorku mám na druhom konci republiky a nemám ani jeden voľný deň v týždni a samé zápočtové... Otvor fórum »
5. 3. 2013 13:14
41
Pozitíva Slovenska?
Všetci sa zhodneme na tom, že na Slovensku je tona vecí, na ktoré všetci nadávame - politici, smiešne nízke a zároveň niekde privysoké platy, cesty ako ementál, neprispôsobiví občania, vysoké dane... ale čo pozitíva?... Otvor fórum »
5. 3. 2013 12:28