Diskusie - 3101. stránka fóra
28
Silné bolesti hlavy
Nemusíte ma teraz poučovať aby som navštívila lekára, samozrejme, že tam zajtra idem. Obraciam sa s tým na vás či ste nemali podobné problémy ako ja. Od asi pondelka ma bolieva temenná a záhlavná kosť. ... Otvor fórum »
8. 3. 2013 00:23
12
Dobrá zumba v Brne
Chodí tu niekto na zumbu v BRNE? Viete mi povedať o nejakej fakt dobrej zumbe? Takej, kde nie je použitých zbytočne milion prvkov, ale nejak normálne? Aby tá choreografia človeka bavila? Proste ja som uplne spokojná s tou... Otvor fórum »
8. 3. 2013 00:01
20
Brigáda
Ked chcem brigádovať.. čo na to potrebujem? Stačí životopis? potvrdenie zo školy? čo mám všetko uviesť do životopisu? Otvor fórum »
7. 3. 2013 22:55
29
Facebook - Pre a Proti
Aký máte názor na Facebook? Negatívny, pozitívny? Máte ho alebo nemáte? Celkom ma to zaujíma ako to teenage-ri vnímajú všeobecne ... je to len môj pocit alebo ľudia nežijú život reálne,... Otvor fórum »
7. 3. 2013 22:26
108
Aký je váš názor na mlieko? Je zdravé alebo nie?
Dnes ma tak napadlo, je zdravé piť veľa mlieka alebo málo? Studené či ohriate? Pozerala som nejaké články na nete (v skutočnosti som ich otvorila len 2 :D) a celkom ma to "vystrašilo", teraz som si zvykla piť... Otvor fórum »
7. 3. 2013 22:21
24
Internet
Ahojte, rada by som sa opýtala, ktorý internetový poskytovateľ je podľa vás lepší? Antik, alebo Orange? Orange - rýchlosť 100 Mb/s, za 14, 99 € mesačne Antik -... Otvor fórum »
7. 3. 2013 22:17
7
Votrelci Staroveku-Anjeli atď
Zdravím keďže tu bola téma spojená s bibliou a mimozemštanmi tak vám radím pozrite si toto video o anjeloch ako sú prezentovaní v skutočnosti to môžu byť mimozemštania :) http://www. youtube. com/watch?v=KdJ33HZoGiY Tak isto dokument... Otvor fórum »
7. 3. 2013 22:12
46
18
Tetovačka
ahojte, chcel by som si dať také dočasné tetovanie, nechcem sa zatiaľ malovať henou, a ani si dávať klasické tetovanie... je to to klasické "chupa chups" tetovanie čo býva v žuvačkách len o dosť väčšie(10x10cm a podobnéň... Otvor fórum »
7. 3. 2013 21:46
41
Aký zaujímavý kurz by ste chceli absolvovať?
Aký zaujímavý kurz by ste chceli absolvovať? Otvor fórum »
7. 3. 2013 21:32
45
Citate eroticke pribehy alebo knihy? Pri knihach, kolko platite priemerne za jednu?
Nedavno som na reddit-e cital o autorovi erotickych poviedok, ktory publikuje svoje diela pre citacky kindle. Jednu knihu dava za cca 3 USD a zaraba natom tolko, ze nemusi chodit do prace. Nie je millionar ale... Otvor fórum »
7. 3. 2013 21:19
148
Evolúcia vs. Adam a Eva a niečo málo o mimozemšťanoch / anketa + prvý komentár (!)
- Som veriaci, podporujem teóriu o Adamovi a Eve
- Som veriaci, ale podporujem teóriu evolúcie
- Som veriaci, ale podporujem inú teóriu (napr. že nás sem priniesli mimozemšťania) - prosím, len seriózne
Hlasuj »
7. 3. 2013 20:21- Som veriaci, ale podporujem teóriu evolúcie
- Som veriaci, ale podporujem inú teóriu (napr. že nás sem priniesli mimozemšťania) - prosím, len seriózne
Hlasuj »
25
%ná zhoda záverečnej práce
Tí, ktorí už máte štátnice, obhajobu bakalárky/diplomovky za sebou, koľko ste mali %nú zhodu?Pri vysokých číslach-ako to dopadlo?Pustili vás na štátnice? Otvor fórum »
7. 3. 2013 20:15
55
Harlem Shake
V triede sme robili túto srandu tak som zvedavá, čo nato poviete jedno zo včera : http://www. youtube. com/watch?v=LWDwx6D3yoI a dnes sme opakovali: http://www. youtube. com/watch?v=LbcV33CI1lw& feature=youtu. be ... Otvor fórum »
7. 3. 2013 20:13
24
Ako "veľká" je najrozšírenejšie anglická nadávka?
No, takže. Ako Slovák viem povedať, že keď človek povie "srať", je to menšia nadávka, než keď povie "je*ať". Ale, "fuck" je dosť frekventovaná nadávka a viem, že... Otvor fórum »
7. 3. 2013 20:11
11
Nechce niekto spraviť slovenské projectx ? :D :D :D
ja prídem určite! :D Otvor fórum »
7. 3. 2013 20:06- 1 Potešilo by vás, keby sa vám občas ozve bývalý partner s tým ako sa máte?
- 2 Do ktorej fakulty by vás zaradil triediaci klobúk?
- 3 Nosite dioptricke okuliare alebo sosovky?
- 4 Mám v kapse 1 frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Sprévou
- 5 Máš chlpaté vajcia
- 6 Aké máte zvonenie na mobile?
- 7 Aké džínsy najviac preferujete?
- nie
Hlasuj »