Diskusie - 3098. stránka fóra
22
Súhlasíte?
http://data. whicdn. com/images/22366712/tumblr_lyrxyujiek1qc22gjo1_500_large. jpg Konzervatívni rodičia spôsobujú, že deti ešte viac rebelujú. Je to podľa vás pravda?? Otvor fórum »
8. 3. 2013 22:26
15
Už som z toho úplne mimo.
Ahojte :) Zase tá maturita ale ked neviem prečo vždy sa dozvedám niečo nové a vždy niečo iné už som z toho zmätená. Ako to vlastne je čo sa týka cudzieho jazyka v mojom prípade anglického jazyka na úrovni... Otvor fórum »
8. 3. 2013 22:12
17
Vosk na vlasy
Ahojte chcela by som sa opýtať, ako si dávate dole vosk na vlasy? Pretože ja som si to umývala už asi 3 krát za sebou a stále mám z neho strašne mastné vlasy a nič nepomáha. Čítala som... Otvor fórum »
8. 3. 2013 22:04
6
Aký je rozdiel medzi UNESCOm a Svetovým dedičstvom UNESCO?
Nie je mi celkom jasné, aký je v tom rozdiel. O Levoči sa píše, že bola zapísaná v roku 2009, ale niekde, že je od roku 1993 so Spišským hradom. Vďaka za odpoveď :) Otvor fórum »
8. 3. 2013 22:01
69
Co vam najlepsie pomohlo prekonat smutok z odmietnutia? Okrem casu je aj nieco ine?
Urcite kopa chlapov zazila podobnu vec, ze sa snazili o nieco s dievcatom, a po vyznani lasky (akymkolvek sposobom..staci aj "pacis sa mi" a pod. ), dievca povedalo, ze chce byt kamaratka alebo nieco v podobnom... Otvor fórum »
8. 3. 2013 21:30
6
Prestup z ucitelstva na tlmocnictvo-prekladatelstvo
cauky :) studujem jazyky v ucitelskom smere (1. rocnik) ale rada by som presla na preklad/tlmocenie... dnes som sa bola pytat na studijnom a povedali mi ze to teoreticky mozne je len ze to musim doladit s tetou na ... Otvor fórum »
8. 3. 2013 21:22
18
Ako nenafúkať?
Tak zaujímalo by ma či sú pravdivé výroky o tom že ak nechcem nafúkať mám si strčiť mincu pod jazyk alebo že nebudem fúkať ale ťahať....Skúšali ste to už? Máte vy nejaký overený spôsob ako nenafúkať? Otvor fórum »
8. 3. 2013 21:14
18
Tak, aký je rozdieľ medzi slamou a senom?
predvedťe sa vidláci .. jahahah. Otvor fórum »
8. 3. 2013 20:55
16
Natočil si video z Harlem Shake ?? :D Ked si to dal na YouTube , daj link :D
No ja neviem, chcem vidiet :D Otvor fórum »
8. 3. 2013 20:55
4
Gymnázium Jána Papánka Vazovova
Zdravím, mám zopár otázok na tých ktorí poznajú toto gymnázium keďže som prepásla DOD : - zoberú ma tam aj keď mám preiemer 1, 6 ? - je to skôr jazyková škola alebo tam berú... Otvor fórum »
8. 3. 2013 20:48
10
Vzťah
mali ste niekedy so svojou partnerkou/partnerom " krizu " vo vztahu? Ako sa prejavovala?Vyriesilo sa to? Otvor fórum »
8. 3. 2013 20:47
17
Ktore jedlo chcete mat zverejnene ako dalsie?
- Rychle kuracie prsia s reinventnutymi zemiakmi a omackou zo salotiek a bieleho vina
- chrumkave party kura s omackou z chilli, zazvoru sojovej omacky a inych dobrot
Hlasuj »
8. 3. 2013 20:40- chrumkave party kura s omackou z chilli, zazvoru sojovej omacky a inych dobrot
Hlasuj »
4
Pokles športového výkonu
Nikde si to neviem overiť, hladám informácie v ktorých športoch dochádza v skoršom veku k poklesu športovej výkonnosti. Dočítala som sa, že v koordinačno-estetických, vytrvalostných športoch je možné udržať si dlhšie maximálnu športovú výkonnosť ako v... Otvor fórum »
8. 3. 2013 20:30
31
Pesnička "do auta"
Akú/aké pesničky najradšej počúvate počas cesty autom? :) Otvor fórum »
8. 3. 2013 20:05
48
Severná Kórea
Mylíte si že zaútočí? A ak áno, komu držíte palce? :P Už sa neviem dočkať na tú doskusiu :P Otvor fórum »
8. 3. 2013 19:43
31
Navždy sa zachová,,. STUŽKOVÁ :)
Zdravím :) V našej triede sa rozpútal boj na život a na smrť, či chceme klasickú stužkovú alebo výlet do zahraničia. V pondelok má byť rodičko a oba "tábory" máme pripraviť približnú cenovú... Otvor fórum »
8. 3. 2013 19:29