Diskusie - 3097. stránka fóra
5
Dotazník- suky- gravidita
Prosím Vás, má niekto z Vás chovateľskú stanicu, resp. chovnú suku a bol by ochotný vyplniť mi krátky dotazník? Ide o krmenie súk v období gravidity. Otvor fórum »
9. 3. 2013 14:04
3
Odblokovanie kanálov
Zdravím chcel by som sa spýtať či nemá niekto stým skúsenosť že odblokoval si niaky kanál ktorý ma zablokovaný, a cez aký softwér to robí. ja mám doma satelit skylink, nemám žiadny setbox, iba v telke je irdeto... Otvor fórum »
9. 3. 2013 13:59
7
Testovacia jazda
Nevie niekto, koľko môže stať testovacia jazda na octaviu ? A dá sa to nejak vybaviť ? Vopred vďaka :) Otvor fórum »
9. 3. 2013 12:55
11
Stavebná škola
Stavebná škola-odbor staviteľstvo-čo je to za odbor? hlásia sa naň aj dievčatá alebo je to niečo skôr pre chalanov? Príp. hlási sa niekto na Stavebnú školu do Nitry na Cabajskej č. 4?:) (táto... Otvor fórum »
9. 3. 2013 12:43
33
Jedavate feferony???
ja občas ich jedavam aj ked nekedy , ma pali v zadku pri xxx :D Otvor fórum »
9. 3. 2013 12:11
68
Aký film dojal Vás chlapcov :)
je mi jasné že ženy plačú ( resp. väčšina) pri každej romantike alebo smutnej scéne , ale zaujímalo by ma čo dokázalo dojať mužov..resp. chlapcov..ktorý film ktorá filmová scéna bola tak silná že vyšli slzy :) Otvor fórum »
9. 3. 2013 11:59
35
To co Vám najviac prekaza na tejto planete a jej systeme
Čo nemusím:to čo mi v skutku najviac vadí je dnešná uponáhľaná presexovaná, predrogovaná a prechlastaná doba v ktorej ma už nemože nic prekvapiť a nema nič kludný priebeh. očom je vlastne táto doba, s každej svetovej strany sa ruti... Otvor fórum »
9. 3. 2013 11:41
9
Pad FPS a znovu zvysenie FPS
Stava sa mi to pri hre WoT a Minecraft. V pohode si idem na 30 FPS zrazu zacne lagovat spadnu FPS na 10 a znovu vybehnu na na 30 FPS. Cim to moze byt ?? Otvor fórum »
9. 3. 2013 11:05
18
Čo hovoríte na túto hudbu???
http://www. youtube. com/watch?v=4jSXcNpyVaQ http://www. youtube. com/watch?v=qtuPNVnVbxw http://www. youtube. com/watch?v=s6k6Rb6e3oQ Otvor fórum »
9. 3. 2013 09:39
5
Sušenie kvietku
Ahojte, chcela by som si usušiť kvietok, čo som dostala na MDŽ. Dajú sa všetky kvety usušiť? Ak dostanem ružu väčšinou ju zavesím do výšky " hlavičkou" dole a usuší sa :) alebo viem, že sa kvety zvyknú dávať aj... Otvor fórum »
9. 3. 2013 06:42
84
Vziať si život,,.
Zbabelosť alebo prejav sily... alebo možno niečo iné... aký je váš názor... ? Otvor fórum »
9. 3. 2013 00:43
9
Drakuloviny SK dabing
Ahojte. Už dlhšiu dobu hľadám film Drakuloviny so SLOVENSKÝM dabingom. Nevie niekto kde by som tento film našla? Alebo kúpila? Hlavne aby bol so Slovenským dabingom :/ Otvor fórum »
8. 3. 2013 23:45
31
Kto a ako ti naposledy vyčaril úsmev na tvári/zlepšil náladu?
Niečo príjemnejšie na večer. Otázka je jasná. Môžete sem napísať meno osoby aj to trošku obkecať. A ak je dotyčný/á na BIRDZI, tak ho/ju kľudne aj otagujte. Otvor fórum »
8. 3. 2013 23:44
10
Neviete niekto pomôcť opustenému psíkovi??
Kopírujem zo stránky Prešovskí havkáči!! Nevedeli by ste zabezpečiť niekto dočasnú starostlivosť?? Prevoz psíka by zabezpečili oni. 08. 03. 2013 ... psík stráži mŕtve telo fenočky :-(....dnes sme boli pohľadať fenku z Kráľovského Chlmca ,... Otvor fórum »
8. 3. 2013 23:37
17
Nazov filmu
Potrebujem názov jedného filmu. Je o slepom dievčati, ktoré sa zalúbi do róma ale nevie o tom, vyspí sa s ním na nejakom výlete, keď sa to jej otec dozvie dostane infarkt. potom zmizne... Otvor fórum »
8. 3. 2013 23:01