Diskusie - 3095. stránka fóra
6
UCAS prihláška
Zdravím. Chcem sa spýtať tých, čo si vypĺňali UCAS prihlášku, a teda asi aj robili kurz IELTS. Tento test automaticky vynahradzuje maturitu, chcem sa ale spýtať - nebudem musieť síce maturovať, no... Otvor fórum »
9. 3. 2013 20:34
18
Film s posolstvím
prosím vás hľadám nejaké filmy na štýl October baby..alebo Clancy..ale The Encounter... :) alebo proste taký pekný film s peknou myšlienkou :) Otvor fórum »
9. 3. 2013 20:16
23
Čo mám chieť k narodkám?
Čaute, už dlhšiu dobu sa pokúšam prísť na to, čo mám chcieť na narodky. Chcel by som niečo spoločné s PC, no neviem čo. Bude to asi tým, že... Otvor fórum »
9. 3. 2013 20:14
7
Pigment
Cawte, za tento polrok som nejak stmavol mám vysoký pigment a chcel by som sa pýtať že či je niečo z čoho by som nemal taký pigment viac svetlý Otvor fórum »
9. 3. 2013 19:51
38
List na rozlúčku,,.
Predstavte si že píšete váš list na rozlúčku... pre koho by bol určený, čo by obsahoval a o aký tip rozlúčky by išlo... ? (napr posledných pár slov pred samovraždou alebo pred útekom z domu atď. ) Otvor fórum »
9. 3. 2013 19:22
19
Prvý krát prsty pichnuté v ženskom pohľavnom orgáne.
Koľko ste mali rokov, keď vám dievča dovolilo strčiť prsty do vajdžíny? Jeden spolužiak hovoril, že mu prst páchol močovinou dva dni. A to si ruku umýval v Solvine. Otvor fórum »
9. 3. 2013 18:50
68
Keby vás teraz v tomto momente zavolala nejaká osoba opačného pohlavia na rande, šli by ste?
- áno, aspoň by som sa nenudil/a doma
- možno, záleží od toho, kto by to bol... či sa (ne)poznáme a ďalšie okolnosti
- nie, nemám teraz chuť ísť von/na rande/s kýmkoľvek komunikovať
Ďalšie možnosti »
9. 3. 2013 18:26- možno, záleží od toho, kto by to bol... či sa (ne)poznáme a ďalšie okolnosti
- nie, nemám teraz chuť ísť von/na rande/s kýmkoľvek komunikovať
Ďalšie možnosti »
13
Život v Kanade
Mám len 15, som prvý rok na strednej, ale začínam rozmýšľať nad budúcnosťou. No a napadlo mi, že by som po skončení VŠ chcela ísť do Kanady. Avšak prečítala som si že ak tam nemáte... Otvor fórum »
9. 3. 2013 17:57
47
Chcete sa niekedy vydať/oženiť?
- ano, rada by som si založila rodinu
- ano, chcela by som, ale lešte som nenašla toho pravého
- nie, nerozmyslam nad tym, ešte je skoro
Ďalšie možnosti »
9. 3. 2013 17:54- ano, chcela by som, ale lešte som nenašla toho pravého
- nie, nerozmyslam nad tym, ešte je skoro
Ďalšie možnosti »
42
Sex na kupalisku
Ahojte rozmyslsam nad tym ze to leto chcem stratit panenstvo a chcem vediat ako ju mam presvedcit na sex. Otvor fórum »
9. 3. 2013 17:21
23
Stalo sa Vám niekedy ,,. ?
..že ste prišli nato, že napríklad pri pozeraní telky, čítaní knihy, či počúvaní, kecaní, proste pri hocičom ste sa prichitili, že sa kývete, klepkáte s nohou ? Že ste vlastne nervozny? Otvor fórum »
9. 3. 2013 17:07
44
Vino- biele vs červene
ked pijete vino,,,,,,, ake vam chuti viac ,,, mne ked červene tak suche ,,,,,,, a ked biele tak polosladke Otvor fórum »
9. 3. 2013 16:29
22
7 pravidiel
1. Predtým ako pridáš fórum, pozri, či už dakto nepridal podobnú tému... 2. Dávaj poriadne nadpisy, žiadne jednoslovné "POMOOOC", skús použiť mozog pri písaní nadpisu a rovnako skús pridať... Otvor fórum »
9. 3. 2013 16:20