Diskusie - 3067. stránka fóra
14
Prijímačky na bilingválne gymnázium :)
Ahojte, neviete ako je to na jednotlivých gymnáziách (BGMH a BGJH) s prijímačkami? Je tam aj deviatacké učivo alebo len ôsmacke? :D Otvor fórum »
17. 3. 2013 20:48
16
Audiobook vs kniha
myslíte si že je veľký rozdiel medzi tým či si knihu prečítam alebo prepočúvam ako audiobook ? má to veľký vplyv na konečný zážitok z knihy ? čo si o tom myslíte ? Otvor fórum »
17. 3. 2013 20:33
5
Hladam pesničku
je taka pomala romanticka, anglicka a v klipe je chalan a dievča a to dievča je na nejakej operácii a sa mi zda že ostane na vozíku a nemá vlasy Otvor fórum »
17. 3. 2013 20:02
50
ROMANTIKA !!!!!!!!
Neviete poradiť nejaký pekný romantický film :D prosím :D Otvor fórum »
17. 3. 2013 18:58
2
Antikoncepcia zoely
Caute, pred 2 týždnami mi gynekologička predpísala antikoncepciu zoely, zatial som o nej počula len same negatívne veci, ale aj tak ju začnem brať ale chcem vediet či to nevadí ked mi už týžden mešká menštruácia?mam na ňu počkať... Otvor fórum »
17. 3. 2013 18:47
1
Niekto poradí s GPS?
Prosím vás nie je tu niekto kto by vedel poradiť s kúpu GPS? Približne do 100eur. Ja sa v tom absolútne nevyznám. Je to darček pre kamaráta na 18tku :) Ak je to blbosť a napadá vás niečo... Otvor fórum »
17. 3. 2013 18:44
16
Prečo ženy keď hovoria o svojom partnerovi tak vždy používajú slovo partner/priateľ?
Keď muž hovorí o svojej žene tak vždy používa rôzne slová (okrem vyššie spomenutých) napríklad frajerka, čaja, láska, kráska... Ale žena vždy povie: "s partnerom" , "pre priateľa" , ... Otvor fórum »
17. 3. 2013 18:10
14
Čo si myslíte o tabletoch ?
Tablety vraj nie sú veľmi určené pre prácu, ako napr. grafika, textové dokumenty, programy na rôzne úpravy a pod. Vhodné pre voľný čas, hry/aplikácie, facebook, je to najrýchlejší spôsob pripojenia sa napr... Otvor fórum »
17. 3. 2013 18:08
10
Vôňa
Vonia vám váš partner/partnerka? Mne priateľ veľmi vonia :) používa aj dezodorant, ktorý mi je úplne " po chuti " :) a aj voňavky ... a aj jeho prirodzená vôňa :) ako ste na tom vy? Otvor fórum »
17. 3. 2013 17:47
3
Upirske denniky
hodte link na stranku, kde si možem pozriet UD od začiatku.. (ujo google so mnou nekomunikuje) Otvor fórum »
17. 3. 2013 17:45
18
Mávate občas silné stavy beznádeje/demotivácie? ak áno ako sa ich zbavujete?
Ja väčšinou behám po nete dúfajúc, že všetko bude znova super... s nikým sa nekontaktujem lebo nechcem nikoho zaťažovať s mojou zlou náladou... čo často všetci pochopia tak, že na nich kašlem... ach. Napíšte čo... Otvor fórum »
17. 3. 2013 17:38
15
Nepotrebne kluce
Aky sposobom sa zbavujete nepotrebnych/starych klucov? My mame doma celkom peknu zbierku a kedze len tak vyhodit ich do kosa sa nikomu nepozdava tak sa nam pomaly za tie roky zbieraju Otvor fórum »
17. 3. 2013 17:05
12
- kvetinovú vôňu
- ovocnú vôňu
Ďalšie možnosti »