Diskusie - 3051. stránka fóra
53
Alkoholizmus
Kde je podľa vás hranica kedy to človek s alkoholom moc preháňa? A má problém ? Za hranicu môžeme považovať napríklad kolkokrát do týždna sa opije . Ale kludne napíšte aj iné :) Poznáte niekoho takého vo... Otvor fórum »
23. 3. 2013 13:31
21
Som rozmýšlal , že či je ropa v niečom dôležitá pre prírodu alebo či ju dokáže len znečistiť
- ..príroda bez ropy by prestala existovať. ;)
- ..tým že používame ropu vlastne čistíme prírodu :)
- ..neviem či je ropa dobrá alebo zlá
Ďalšie možnosti »
23. 3. 2013 13:21- ..tým že používame ropu vlastne čistíme prírodu :)
- ..neviem či je ropa dobrá alebo zlá
Ďalšie možnosti »
23
Nič ti neutečie
Často sa stretávam s touto vetou od dospelých. Viem, že nie som jediná ktorej to hovoria :))) ale o to tu teraz nejde. Zaujíma ma, či je to podľa vás naozaj pravda. Väčšinou je to... Otvor fórum »
23. 3. 2013 12:59
9
Zosvetlovanie vlasov dva dni po sebe
Aký máte k tomu názor? Zničia sa mi vlasy viac ak si ich vyperoxidujem dva dni po sebe (nie celé vlasy ide len o jeden úsek), alebo ak počkám týžden?. . Otvor fórum »
23. 3. 2013 12:49
7
RPG hra pohľad z hora
Hľadám dobrú hru na oddych, ktorá má charakter pohľadu z hora, môže byť ázijského štýlu, ale väčšinou je to o tom ako sa chodí cez obrazovky, sú tam nepriatelia, po zabití dostanem od nich platidlo,... Otvor fórum »
23. 3. 2013 12:48
74
Skúšali ste už niekedy extázu?
Ak áno, len ma zaujíma, ako ste sa po tom cítili, aké máte skúsenosti, či sa Vám to páčilo a tak podobne... Ja som to ešte neskúšala, ani neplánujem,... Otvor fórum »
23. 3. 2013 10:27
41
Učitelia a motivácia. Máte pocit, že učitelia na školách vás vo všeobecnosti skôr
- motivujú k tomu, aby ste sa vzdelávali
- nemotivujú k tomu, aby ste sa vzdelávali
- demotivujú
Hlasuj »
23. 3. 2013 09:31- nemotivujú k tomu, aby ste sa vzdelávali
- demotivujú
Hlasuj »
61
Tomuto sa hovorí zúfalstvo,,,,.
Tomuto sa hovorí smola..... ako je to možné, že akékoľvek dievča, s ktorým viem dobre pokecať, je mi strašne sympatické a je mi s ním dobre (ako myslím fyzický kontakt), tak je: A) buď... Otvor fórum »
23. 3. 2013 07:58
81
Akým cudzím jazykom viete hovoriť
23. 3. 2013 07:49
33
Manzelkyn zazitok
vcera po obede mi manzelka volala ci moze ist po praci z kolegynou na chvilu do baru, som jej povedal v pohode, ked prisla okolo jedenastej vecer domov som si vsimol ze je trocha pripita ale to nevadi... Otvor fórum »
23. 3. 2013 06:32
35
Čo by tvojim rodičom vadilo viac?
- Keby ste prišli príliš neskoro domov (2-3 hodinové omeškanie)
- Keby ste prišli opitý domov
Hlasuj »
23. 3. 2013 00:46- Keby ste prišli opitý domov
Hlasuj »
8
Nikto nedokáže,,.
... streliť gól v slovenskom národnom tíme https://twimg0-a. akamaihd. net/profile_images/2230187991/siM. png Otvor fórum »
23. 3. 2013 00:25
52
Z čoho máte najväčší strach?
Čoho sa asi najviac bojíte? Máte nejaké fóbie? Čo robíte v prípade že sa stane alebo stretnete to čoho sa desíte? U mňa sú to duchovia... Mám z nich panický strach... A ešte mám blbý pocit... Otvor fórum »
22. 3. 2013 23:17
- Pop
- Rock
Ďalšie možnosti »