Diskusie - 3045. stránka fóra
29
ICE (in case of emergency)
Máte túto skratku v telefóne pri niekom použitú? Myslíte, že to môže naozaj pomôcť , prípadne aj k záchrane života alebo to považujete za zbytočnosť a myslíte si, že ak by aj niekto listoval Váš zoznam, tak ako... Otvor fórum »
24. 3. 2013 20:21
3
Hladam video
Ahoj takze prosim prosim vsetkych kto to pozna aby mi poslal link do ts-ky, hladam uz asi tyzden jedno video a nemozem sa k nemu dopatrat, je to nabozenska scenka so studentmi a idem tam o boj jezisa... Otvor fórum »
24. 3. 2013 19:39
62
NARODENINY
ahojte, čo si želate dostať na narodky??:..podelte sa s tym ....možno sa aj inšpirujem....nemam nič po čom momentalne tužim a blizia sa narodky a kazdy sa bude vypitovat čo chcem....a na druhej strane ma velmi zaujima po čom rozny... Otvor fórum »
24. 3. 2013 19:33
21
Konzumná spoločnosť
24. 3. 2013 19:25
31
Medina
Už ste si prešli podklady na medicínu v BA, poprípade KE, SZU atd?? Potrebujem k tomu dokopať :D Otvor fórum »
24. 3. 2013 19:02
7
PHP podmienka/adresa
Zdravím, v podstate by som rád vedel, ako spravím to, že od chvíle keď kliknem na obrázok vlajky na stránke mi nebude načítavať odkaz kontakt ale kontakt_en a namiesto galéria galéria_en. Ďakujem. Otvor fórum »
24. 3. 2013 18:50
16
Sťahovenie filmov
Ahojte, z akej stránky sťahujete filmy? Najlepšie filmy v angličtine alebo nemčine :) Otvor fórum »
24. 3. 2013 18:10
51
čo mám robiť ked sa nnudím??? :(
Joooj, ja nwm už fakt že čo mám robiť. Nieviete niekto nečo, čo by sa dalo robiť, a bavylo ma to?? :( :D Otvor fórum »
24. 3. 2013 18:05
11
Maturanti z Biológie, alebo všetci čo sa o tento predmet zaujímajú,,
Viete mi poradiť aká kniha je najlepšia na zhrnutie stredoškolského učiva ? Je ich nespočetné množstvo a neviem, ktorá je naozaj dobrá. Najlepšie by bolo, keby mierne presahovala rozsah stredoškolského učiva + aby obsahovala aj nejaké náčrty,... Otvor fórum »
24. 3. 2013 17:05
11
Boli už na vyšetrení u nefrológa? (vyšetrenie obličiek)
Zajtra ma čaká vyšetrenie obličiek, strašne sa bojím a neviem aké vyšetrenie mám čakať, čo mi budú robiť :/ našiel by sa tu niekto to už na vyšetrení obličiek bol? ďakujem Otvor fórum »
24. 3. 2013 16:57
29
Krásny ku krásnym sadajú?
Bol som v Laugariciu v TN a akonáhle som prekročil prah posuvných dverí už to začalo. Všade, všade kam som sa pozrel, páry. Množstvo párov. A nie hoc akých všetci tí ľudia... Otvor fórum »
24. 3. 2013 16:43