Diskusie - 3019. stránka fóra
34
Pre tych co uz skusili trojku
kde ste vlastne stretli toho tretieho a podla akych kriterii ste vyberali, moja skusenost je ze je problem niekoho zohnat a este aby dokazal byt aj normalny, schvalujem napr zene aj milencov ale musim vydiet ze je normalny... Otvor fórum »
2. 4. 2013 10:50
18
Ako riešiť problémy s reklamami na PC ?
Už mi to zamorilo celú obrazovku... Otvorím nejakú stránku a hneď mi tam vyskočí po celej dlžke dolu a vpravo veľká lišta s reklamami... Dá sa to nejako odstrániť, aby sa tam stále nezobrazovali ? ... Otvor fórum »
2. 4. 2013 10:49
10
Pomoc
neviem kkde inde sa mám obrátiť ale neviete ako sa nazývajú ženy napr. bohyna, madona, primadona inak cudzím slovom? myslím, že jeden užívatel na birdzi mal ten nápis aj na profilovke (tuším nejaké dievča malo cenzúru... Otvor fórum »
2. 4. 2013 02:19
52
Vaše preklepy
ahojte takže určite sa vam už niekedy stalo že ste sa prekecli alebo prehodili slabiky v slovach a čo z toho vzniklo? ..včera sa mi podarilo spýtat sa mami namiesto toho či chce ráno kavu či čaj... Otvor fórum »
2. 4. 2013 00:31
52
Prečo ľudia potrebuju vzťahy?
Ahoj, tato otazka ma uz velmi dlho trapi. Ja nechapem hlavne ludi v mojom veku (12 - 14) ktory spolu "chodia". Ako co to ma znamenat? Je nejaka hanba byt v tejto dobe single? Vysvetlite mi to... Otvor fórum »
2. 4. 2013 00:15
44
Birdz stretko Banská Bystrica.
S @gukol ideme do BB za @thisismyname tak nám napadlo prečo nespraviť stretko..? jednalo by sa o sobotu 13. 4. 2013 :) stretnúť by sme sa mohli niekde na námestí pri tej fontáne a mohli by... Otvor fórum »
2. 4. 2013 00:02
56
Máte také oči aké sa vám páčia aj farbu aj veľkosť, alebo by ste chceli mať iné?
- áno mám aj veľkosť aj farba
- z časti mám, páči sa mi veľkosť ale farbu by som pomenil(a)
- z časti áno,páči sa mi farba ale veľkosť mi nevyhovuje
Ďalšie možnosti »
1. 4. 2013 23:40- z časti mám, páči sa mi veľkosť ale farbu by som pomenil(a)
- z časti áno,páči sa mi farba ale veľkosť mi nevyhovuje
Ďalšie možnosti »
2
Tak ktory BirdzPar vydrzi najdlhsie pokope?
Caute. Uz nejaky ten cas to tu sledujem a tak mi napadla otazka, kto z tunajsich ludi vydrzi tvorit par najdlhsie? Mne prisli na um: @nathalicatko s @flyingislife ... Otvor fórum »
1. 4. 2013 23:34
29
Čo by ste robili v lete vy?
- robili, robili, zarobili a len sa narobili..
- čo príde to príde, neriešite
- len tak spontánne cestovali kadiaľ vám nohy budú ťahať, či batoh
Ďalšie možnosti »
1. 4. 2013 23:13- čo príde to príde, neriešite
- len tak spontánne cestovali kadiaľ vám nohy budú ťahať, či batoh
Ďalšie možnosti »
7
Ako mam nastavit sluchátka na kompre do zadu ked ich pripojim tak idú a ked ich dam dopredu tak tam mi nejdu potrebujem radu ci
Ako mam nastavit sluchátka na kompre do zadu ked ich pripojim tak idú a ked ich dam dopredu tak tam mi nejdu potrebujem radu ci Otvor fórum »
1. 4. 2013 23:08
17
Metallica príde v rámci svojho turné aj na Slovensko!
http://music-zone. eu/metallica-pride-ramci-svojho-turne-aj-na-slovensko/ Otvor fórum »
1. 4. 2013 22:52
30
8
Básne
Chcem sa spýtať na váš názor, či sa verše v básňach musia vždy rýmovať, alebo nemusia. Otvor fórum »
1. 4. 2013 22:18
15
Prečo je také zložité mať vzťah ?
neviem proste čo sa vo vzťahu ešte ma akceptovať a kedy treba bojovať aby to vydržalo a kedy sa mam nato vysrať a ísť si svojou cestou. . Otvor fórum »
1. 4. 2013 22:03
25
NajNepríjemnejšia pieseň a hanobenie pesničiek amatérmi
Pri akom songu myslíte, že zošaliete no nie od úžasu, ale od útrap :D Otvor fórum »
1. 4. 2013 21:58- 1 Nosite dioptricke okuliare alebo sosovky?
- 2 Mám v kapse 1 frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Sprévou
- 3 Máš chlpaté vajcia
- 1 Ktoré z mojich najobľúbenejších seriálov ste tiež pozerávali?
- 2 Aký mód používate na Birdzi?
- 3 Do ktorej fakulty by vás zaradil triediaci klobúk?
- 4 Potešilo by vás, keby sa vám občas ozve bývalý partner s tým ako sa máte?
- 5 Nosite dioptricke okuliare alebo sosovky?
- 6 Mám v kapse 1 frank, jsem nejbohatsí z bank, nad Sprévou
- 7 Máš chlpaté vajcia