Diskusie - 3018. stránka fóra
10
Sony Ericsoon :D
Mobil sa mi vibil a teraz už nechce nabíjať ak nabije tak hned sa o sekundu vibije nejde nabiť cez nabíjačku ani cez USB neviem čo stím a už dlho tento problém riešim ale zatial sa mi nič nepodarilo do... Otvor fórum »
2. 4. 2013 14:34
4
Tablet
Ahojte! aky je rozdiel medzi notebookom a tabletom?teda co je vyhoda mat tablet a co nevyhoda?aj cenovo, pamat, fotak pri tablete........... Otvor fórum »
2. 4. 2013 14:19
20
Hojenie jazvy
Ahojte, asi pred 5 mesiacmi som si rozbila hlavu. Mala som na čele len 6 stehov a lekár mi povedal, že do troch mesiacov by som tam mala mať už len skoro neviditeľný fliačik. Používam Contractubex... Otvor fórum »
2. 4. 2013 14:14
10
KOMPARZ - tancujúci dav,,. O HODINU!!!!!
Prídite do komparzu krátkeho francúzskeho filmu... DNES od 15:00 sa nakrúca... cca 3 hodinky... potrebujeme tancujúcich ľudí... vezmite kamošov, kamošky... Ďakujeme za... Otvor fórum »
2. 4. 2013 14:06
33
Radšej by si:
2. 4. 2013 13:49
80
Čo je lepšie byť nenávidený alebo ignorovaný?
Máme jednú úžasnú mladú profesorku na konverzáciách, ktorá vždy vie nahodiť dobrú diskusiu. Na posledy to bolo práve toto, ale trieda sa k tomu veľmi nevyjadrovala (boli sme tak trochu zaskočen) tak ma zaujímajú vaše názory a... Otvor fórum »
2. 4. 2013 13:39
10
Nebol niekto náhodou na dobrovoľníctve v zahraničí alebo tu, u nás?
Ahojte, zaujímam sa o dobrovoľné pomocné práce tu na Slovensku a v zahraničí. Nemá s tým niekto skúsenosti? Ktoré organizácie sú také najlepšie? Prípadne neviete čo je to za organizácia kde Vás ako študenta pošlú do... Otvor fórum »
2. 4. 2013 13:28
18
Prosím o pomoc s nemčinou
Pekný deň prajem :) chcela by som vás veľmi pekne poprosiť, aby ste mi pomohli, potrebujem napísať sloh z nemčiny, na takú necelú A4, už nadpis hovorí o obsahu - Gesunder... Otvor fórum »
2. 4. 2013 13:25
7
Pomooooc
povodne mam svoje hnede vlasy chcela som vyskusat cervenu. ale vobec sa mi to nepacitak som si kupila hnedu farbu a zafarbila. teraz mam hnedo cervenu. neviete mi poradit ze co mam spravit aspon som mala hnedu? Otvor fórum »
2. 4. 2013 13:23
6
Excel
Ahojte, prosím..nenašla by sa tu nejaká dobrá duša čo sa trochu vyzná v exceli? potrebovala by som pomôcť... ak by to šlo, fakt by som bola veľmi vďačná :) Otvor fórum »
2. 4. 2013 12:25
12
Bc.
Aký čas vám zabralo napísanie bakalárskej prípade diplomovej práce? Otvor fórum »
2. 4. 2013 12:10
34
Najkrajsie dievca v superstar je,,.
2. 4. 2013 11:55
8
Veterinarna skola
prosim ti co ste na veterinarnej strednej skole s akymi znamkami ste sa tam dostali? prip. ak poznate takeho cloviecika lebo vych. poradkyna ma minule pekne odhovorila lebo zevraj sa tam hlasi mnoho ziakov a ja... Otvor fórum »
2. 4. 2013 11:37
34
Pre tych co uz skusili trojku
kde ste vlastne stretli toho tretieho a podla akych kriterii ste vyberali, moja skusenost je ze je problem niekoho zohnat a este aby dokazal byt aj normalny, schvalujem napr zene aj milencov ale musim vydiet ze je normalny... Otvor fórum »
2. 4. 2013 10:50
18
Ako riešiť problémy s reklamami na PC ?
Už mi to zamorilo celú obrazovku... Otvorím nejakú stránku a hneď mi tam vyskočí po celej dlžke dolu a vpravo veľká lišta s reklamami... Dá sa to nejako odstrániť, aby sa tam stále nezobrazovali ? ... Otvor fórum »
2. 4. 2013 10:49
10
Pomoc
neviem kkde inde sa mám obrátiť ale neviete ako sa nazývajú ženy napr. bohyna, madona, primadona inak cudzím slovom? myslím, že jeden užívatel na birdzi mal ten nápis aj na profilovke (tuším nejaké dievča malo cenzúru... Otvor fórum »
2. 4. 2013 02:19
- Apple iPhone 4S 16GB
- Sony Xperia P
Ďalšie možnosti »