Diskusie - 3000. stránka fóra
16
Podávali ste už odvolanie na strednú školu (bilingválne gymnázium)?
kedy a ako to mám poslať? ..výsledky prijímačok zverejnili pred chvíľou... som 28. pod čiarou a chcela by som poslať odvolanie..akú mám šancu, že ma na odvolanie zoberú? Otvor fórum »
8. 4. 2013 18:15
3
Bol niekto, alebo sa zajtra chystá na talentovky na PASU do Turčianských Teplíc?
Rada by som vedela, či sa niekto nechystá k nám do školy. Túto školu navštevujem už rok a fajn. Môžem vám ju odporučiť, ak budete mať dobrý kolektív v triede bude vám super, naozaj som... Otvor fórum »
8. 4. 2013 17:55
7
Aký program? :)
Ahojte :) Neviete mi prosím poradiť program kde môžem kombinovať viacej zvukov ? Myslím tým niečo ako npr. : keď nahrám osobitne zopár hudobných nástrojov a spev, aby som to vedela dať dokopy a aby vznikla jedna pieseň... Otvor fórum »
8. 4. 2013 17:31
22
14
Občiansky preukaz
kedy najneskôr spraviť občiansky preukaz? mám 10 dní po narodeninách, ale zatiaľ som si ho nebola vybavovať Otvor fórum »
8. 4. 2013 17:16
9
Dobrý fyzikári
:) potrebujem nejakého schopného a hlavne ochotného fyzikára :) mám niekoľko príkladov apotrebujem si overiť či mám dobré výsledky ..lebo v materiáloch čo mám niesú všetky výsledky správne..tak si to nemám ako skontrolovať :) sú to príklady na nestacionár Otvor fórum »
8. 4. 2013 15:57
4
Margaret Thatcher a vaše názory.
Zemřela Margaret Thatcher, která hrála v životopisném filmu o americké herečce Meryl Streep, který vypráví o moci a ceně, kterou je třeba zaplatit za úspěch. Příběh je jedinečný i univerzální zároveň, ve kterém zazářila Margaret... Otvor fórum »
8. 4. 2013 15:51
13
Ktorí deň je podľa Vás najlepší!
8. 4. 2013 15:40
26
Chémia
Neviete niekto ako určím či je kyselina alebo zásada silná alebo slabá? Otvor fórum »
8. 4. 2013 14:54
22
Keby vám niekto ponúkol ochutnať ludské mäso, prijali by ste?
8. 4. 2013 14:43
37
Kamarát = frajer ??
Je to dobrý nápad začať si s kamaratom ?? .. Prosim radu a vaše skusenosti, ďakujem :)kama Otvor fórum »
8. 4. 2013 14:26
44
Slovenčina, nárečie češtiny
Nepoznám Slováka, ktorý by nepoužil české slovo (v Česku je bežné, že malé deti absolútne slovenčine nerozumejú), veľa slov pôvodom českých sa ustálilo (diky, moc, jo, holka a stovky ďalších). Nebolo by lepšie... Otvor fórum »
8. 4. 2013 14:10
30
Vracali ste už dnes ?
Ak nie, tak isto budete. http://www. youtube. com/watch?v=0YjMZO4uqvk Otvor fórum »
8. 4. 2013 12:38
3
Jazykové zákony
Ahojte Neviete, kde by som našla všetky jazykové zákony - slovenské? študujem na FMK UCM a toto si máme naštudovať. Asi som hľadala "slabo" ale nenašla som nič také... ucelené. ... Otvor fórum »
8. 4. 2013 11:27
3
Je slovenčina nárečím češtiny?
V slovenčine sa nachádzajú stovky čechizmov (hranolky, díky, moc, holka... ). Nebolo by lepšie, zrušiť slovenčinu a učiť sa v škole rovno češtinu, ktorá je viac využiteľná? Nepoznám Slováka, ktorý by nikdy v... Otvor fórum »
8. 4. 2013 07:21