Diskusie - 2994. stránka fóra
44
Co by si ukazal mimozemstanovi ako prve?
mimozemstan = nie ziadny trilobit, potkan ani ine, ale nieco mysliace ako v sci-fi filmoch, co sa sem samovolne dostane nejakym sposobom 2 podotazky - a) Co by si ty ukazal mimozemstanovi ako... Otvor fórum »
11. 4. 2013 01:21
5
Umývate si zuby?
Áno. Kefkou na zuby. ##Nie, aj tak každú chvíľu konzumujem potravu. ##Čistím si zuby prstom. ##Raz za týždeň postačí. ##Tri a viac krát denne. ##Ako správny chlap. Oceľovým kartáčom! ##..najprv ich jemne... Otvor fórum »
10. 4. 2013 23:43
26
(Keby) ste niekoho videli páchať samovraždu, ako (by) ste sa zachovali?
K otázke ma priviedlo (toto http://www. birdz. sk/forum/smrt-na-vlastne-oci/119997-tema. html ) nedávne fórum a predovš. jeho prvý komentár. Ďalej tiež krátka narážka na oživovanie zo strany záchranárov; po chvíli som si uvedomila, že je vlastne aj bežnou... Otvor fórum »
10. 4. 2013 22:37
2
Bilingválne gymnázium
Ahojte, neviete či existuje niekde na Slovensku bilingválne gymnazium so 4rocnym studiom? Otvor fórum »
10. 4. 2013 21:52
50
Smrť na vlastné oči
Videli ste už niekoho umierať na vlastné oči? Zmierili ste sa s tým niekedy? Ja keď som raz išla z vonku domov, akurát jeden starší chalan skočil z okna. :( Samozrejme sme všetci hneď k nemu rozbehli a... Otvor fórum »
10. 4. 2013 21:43
22
55
Hlavne chlapi, predstavte si:
Je večer, ste na frekventovanej ulici, čakáte dajme tomu na zastávke, kde je veľa ľudí, kúsok od vás si všimnete fyzickú potýčku medzi mužom a ženou, žena kričí, že ju okráda, nech vypadne... Otvor fórum »
10. 4. 2013 20:55
10
Problém s facebookom
Ahojte stala sa mi taká vec jednej kamarátke som dávala link na jednu stránku a mám dočastné blokovanie. Môžem sa prihlásiť ale nemôžem písať žiadne správy. Vypísalo mi že som dočastne bloknutá takže ktovie kedy ma znovu odblokujú.... Otvor fórum »
10. 4. 2013 20:55
50
Šoférujete radi ?
- Áno, je to pre mňa zábava.
- Áno, beriem to však skôr ako nutnosť.
- Áno, ale iba sviatočne - keď nie sú zápchy a problémy s parkovaním.
Ďalšie možnosti »
10. 4. 2013 20:49- Áno, beriem to však skôr ako nutnosť.
- Áno, ale iba sviatočne - keď nie sú zápchy a problémy s parkovaním.
Ďalšie možnosti »
27
Aké sú podľa vás zdravé raňajky?
proste čo mám jesť aby som mala doobeda dostatok energie ; ) Otvor fórum »
10. 4. 2013 20:46
48
Tampón-pomoc
Baby, nemôžete mi dať nejaké rady, ako si zaviesť tampón? Už som to skúšala miliónkrát a vždy sa mi to nepodarí.... asi si musím chirurgicky dať zväčšiť dierku alebo čo, neskutočne ma to páli, štípe, ... Otvor fórum »
10. 4. 2013 20:33
28
Akú máte najradšej postavu na babe?
10. 4. 2013 20:31
15
Inšpekcia na škole
ahojte, tento celý týždeň ideme mať inšpekciu na škole, mali sme ju zatiaľ len na 2 hodinách ale keď som videla ako sa tie naše učiteľky pretvarujú až trápne to bolo. všetkých volajú v zdrobneninách, pekne... Otvor fórum »
10. 4. 2013 20:14
63
Aký je váš najhorší školský predmet ktorý neznášate
Čaute, ktorý z predmetov vôbec nemusíte? môžte napísať aj konkrétny dôvod prečo práve ten. Či už ste na strednej alebo vysokej škole. Ja nenávidím Matiku, prosto budem sa učiť všetko len toto nie! :D ... Otvor fórum »
10. 4. 2013 20:06
15
Pu-Erh
Chcela by som sa spýtať či tu má niekto skúsenosti s týmto čajom počas chudnutia. Pomohol Vám ? (Alebo iné skúsenosti) Cvičím každý deň pravidelne, ale rozmýšľala som že by som ho začala piť popri tom, lebo... Otvor fórum »
10. 4. 2013 20:03
48
A čo tak váš životný sen?
Rád by som ho poznal, možno si tu nájdete podobný typ, nikdy neviete na koho narazíte :) Otvor fórum »
10. 4. 2013 19:54
10
4
Mobil Sony
Pamätáte si niekto taký starý mobil od Sony? Na tú dobu bol celkom malý, nemal farebný displej, mal polyfonické zvonenia, a na boku také koliečko sa mi zdá. Neviete niekto ako sa volal? Vďaka... Otvor fórum »
10. 4. 2013 19:27