Diskusie - 2956. stránka fóra
28
Problém s iphone.
neviete mi niekto prosím poradit kto sa trochu vyznáte do iphone aká može byt príčina že mi moj iphone nejde včera sa mi zničoho nič vypol a nedá sa zapnut a ani na itunes nereáguje, Otvor fórum »
27. 4. 2013 20:46
24
Chcela by som zmenit svoj zivot
chcela by som zmenit svoj zivot ale ako? som trochu hambliva a mam jednu kamaratku a ona je taka akou by som chcela byt ja chcela by som vyzerat ako ona poznat ludi ako ona chodit von kde chodi ona....zavidim... Otvor fórum »
27. 4. 2013 20:23Piercing shop v Bratislave
Neviete poradiť kde v BA nájdem takýto obchod (NIE študiá)? Najlepšie niekde v starom meste. Hľadám presne takýto typ piercu: http://sperky-eshop. sk/6361-7991-thickbox/piercing-do-pupka-z-ocele-velky-trblietavy-zirkon. jpg V ktoro Otvor fórum »
27. 4. 2013 19:26
5
Neviete poradit ako sa robí drdol na vlasoch, niekde som počula že sa vola ponožkovy drdol:
neviete poradit ako sa robí drdol na vlasoch, niekde som počula že sa vola ponožkovy drdol: Otvor fórum »
27. 4. 2013 18:48
31
A akej kombinacie jedla vás preháňa? Poprípade pitia? Alkohol spomínať nemusíte
A akej kombinacie jedla vás preháňa? Poprípade pitia? Alkohol spomínať nemusíte Otvor fórum »
27. 4. 2013 18:45
8
Sťahovanie filmov
Ahojte, zase idem otravovať :D Neviete mi poradiť nejakú dobrú stránku na sťahovanie filmov okrem ulož. to? Ď :) Otvor fórum »
27. 4. 2013 18:39
7
Myslite ze priemyselna revolucia zlepsila ludom zivot?
myslite ze priemyselna revolucia zlepsila ludom zivot? Otvor fórum »
27. 4. 2013 16:57
4
Plugys
Kde v BA nájdem dáky super obchod s plugmi a tunelmi do ucha? Lebo na nete sú otrasné a chcem už dáky nový pekný :) Otvor fórum »
27. 4. 2013 16:36
148
Rozdiely medzi Američanmi a Slovákmi.
Viete niekto nejaký rozdiel, v kultúre, v mentalite, viem že je tam toho dosť, ale nevim prísť na to že čo presne. A je pravda že Slováci a Cesy nemajú rady Ameriku,... Otvor fórum »
27. 4. 2013 16:33
3
Cestovanie autobusom trasa: NR-BA
Ahojte Birdzáci.. Mal by som na vás jednu otázku.. Môžem si u vodiča autobusu (trasa: NR-BA) pýtať študentský lístok aj napriek tomu, že nemám žiadnu ISIC alebo EURO 26 kartu ale mám iba čipovú kartu Veolia Transport... Otvor fórum »
27. 4. 2013 16:32
17
Druhý efekt motýlích krídel.
Keď diskutuje dvadsať hluchonemých ľudí, môžu svojou rečou spôsobiť na druhom konci Zeme, tajfún, hurikán, tornádo, piesočnú, búrku, koncert Marlyna Mansona, štvrtú sériu Farmy ? Otvor fórum »
27. 4. 2013 16:20
15
Ahojte, kolko ste sa ucili na bakalrske skusky ?Co Vam pomahalo na pamat?
Ahojte, kolko ste sa ucili na bakalarske skusky ?Co Vam pomahalo na pamat? Dik za odpovede :-) Otvor fórum »
27. 4. 2013 16:13- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 4 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 5 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR