Diskusie - 2904. stránka fóra
7
Zmaturuj z matematiky I.
Ahojte, Mám už nepotrebnú knižku Zmaturuj z matematiky I. diel, velmi som ju nepoužívala, ani som do nej nepísala, čiže je ako nová. Ak by mal niekto záujem, tak ju predám a určite... Otvor fórum »
23. 5. 2013 13:13
95
Hitler-spasitel zidovsky
Co ak Hitler nebol nepriatelom zidov? Co ak bol ich jedinou nadejou. Ich spasitelom. Mesiasom. Ich projektom k zachrane zidovskej moci. Koniec devetnasteho storocia. ... Otvor fórum »
23. 5. 2013 13:09
5
Programovanie - python, neznalost matemtiky
zdravim http://www. petercollingridge. co. uk/pygame-physics-simulation/movement snazim sa pochopit zmenu suradnic x vzhladom k uhlu a rychlosti....mohol by mi to niekto dokladne vysvetlit??... je to popisane v casti movement vectors ale mne to ni Otvor fórum »
23. 5. 2013 12:08
31
George Orwell - 1984
Ahojte, čítal už niekto z Vás tú knihu? Počul som od mnohých, že je super a tak som rozmýšľal že aj ja pôjdem do knižnice a požičiam si ju. Páčila sa vám? Aké ste mali z nej... Otvor fórum »
23. 5. 2013 10:57
19
Aj vám chýba ženská láska?
... ale potom si vyhoním a premýšľam "čo ma to safra napadlo?!" :D:D Otvor fórum »
23. 5. 2013 10:03
18
Škótsko
Ahojte, naskytla sa mi moznost ist do Aberdeenu v lete, pretoze by mi ubytko prenajal kamarat, tak sa pytam, boli ste uz niekto v Skotsku? teda no asi ano... ja... Otvor fórum »
22. 5. 2013 23:55
5
Ďalšie fórum typu: Neviete ako sa volá tento film?
Zdravím. Matne som si dnes spomenula na jeden film, ktorý som videla asi 2 roky dozadu, hľadala som kadejako, no neviem ho nájsť. Pamätám si dosť málo na to, aby som to mohla hľadať,... Otvor fórum »
22. 5. 2013 23:40
45
Vypadne Spartak Trnava do 2. ligy?
- Myslím si že áno.
- Myslím si že vyhrajú v Prešove a zachránia sa.
- Kúpia rozhodcu a udržia sa.
Ďalšie možnosti »
22. 5. 2013 22:36- Myslím si že vyhrajú v Prešove a zachránia sa.
- Kúpia rozhodcu a udržia sa.
Ďalšie možnosti »
62
Ked zeny o muzoch hovria, ze rozmyslaju penismi, cim podla teba rozmyslaju zeny?
Ked zeny o muzoch hovria, ze rozmyslaju penismi, cim podla teba rozmyslaju zeny? Otvor fórum »
22. 5. 2013 22:19
5
Francúzština - DELF B1
Ahojte, nepoznáte nejakú stránku kde sa dajú robiť posluchy a cvičenia z francúzštiny na úrovni B1? :) Ďakujem Otvor fórum »
22. 5. 2013 22:09
16
Moja vlastná stránka
Ľudia. Nepoznáte niaku stránku v ktorej môžem vytvoriť moju stránku, ale takto: meno stránky-. sk alebo . eu, a nie : meno stránky-. stránky alebo . blog. sk. A mala by byť zadarmo... :) Otvor fórum »
22. 5. 2013 21:58
13
Pozná niekto Supernatural( cz Lovci duchu, sk Hrozba z temnoty)
Pozerávate niekto tento seriál ? Ak áno kto je váš oblúbenec? :-) Aký máte názor? Otvor fórum »
22. 5. 2013 21:41
6
Redaktor pre internetovy lifestyle
Viem, ze tu chodi kopec kreativnych ludi a preto tu pisem :) Hladame schopnych ludi ako redaktorov pre zabehnuty internetovy lifestyle magazin :) jedna sa o Bord. sk. keby nieco piste... Otvor fórum »
22. 5. 2013 21:36
18
Reč tela - objatie
nájde sa tu niekto kto sa zaoberá čítaním reči tela? alebo o tom niečo vie?..chcem sa spýtať že či sa dá čítať aj z objatia..napr že keď vás niekto objíme tak že jednou rukou okolo pleca a druhou okolo pása... Otvor fórum »
22. 5. 2013 21:36
16
Biografický film
Nejaký dobrý tip (?) .. Čistá duša bol skvelý film, práve pozerám Freuda, ale neviem neviem, to spracovanie .. Tak ak máte nejaký obľúbený alebo zaujímavo spracovaný budem rada :) Otvor fórum »
22. 5. 2013 21:29- 1 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 2 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 3 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 3 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 4 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 5 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 6 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Keby si musis vybrat jedno
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 7 Kto je podľa vás úspešný človek?
- 8 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.