Diskusie - 2898. stránka fóra
21
Cgschzvshxfvg (nechce sa mi vymýšlat nazov)
Ahoj!!! :D koho máš rád zo SLOVENSKEJ alebo ČESKEJ HUDOBNEJ scény???? (je mi jasné že tu vela takýchto ludí nebude, ale tí, ktorí tu nejakých oblúbených máte:coment a ostatní gnorujte. ) :D ak sú tu nejaké pravopisne chyby: ,,je mi... Otvor fórum »
24. 5. 2013 19:27
5
Noty
Cawello .. Nevedel by mi niekto pomoct, kde by som mohla zohnat noty na toto : Manggha - Darragh O`Neill ja som uz vazne pozerala na vsetkych strankach o ktorych viem .. dakujem za pomoc .. :- ) Otvor fórum »
24. 5. 2013 19:18
29
Veľmi silno ťažké filozofické otázky
Čo je to vedomie ? Ak môžu za naše vedomie, za našu vôľu a za naše bytie len 4 fyzikálne sily vo vesmíre (gravitácia, silná jadrová sila, slabá jadrová sila a elektromagnetizmus), tak čo sme ?... Otvor fórum »
24. 5. 2013 19:12
26
Vymyslený svet/príbeh,,
Máte v alebo ste niekedy mali/predstavujete ale predstavovali ste si niekedy nejaký príbeh? :D Akoby napríklad že čo ja viem môžete lietať (a ten príbeh sa deje v realnom svete kde sú ľudia ktorých naozaj poznáte a tak).. ... Otvor fórum »
24. 5. 2013 18:49
6
Fyzika
ahojte , potrebujem pomoc , som 8macka, robim projekt (prezentáciu) z fyziky a moja tema je TORNADA - UVOLNENA NEVYUZITELNA ENERGIA , potrebovala by som nejaku stranku kde by som mohla najst par informacii ohladom tejto... Otvor fórum »
24. 5. 2013 18:44
54
Odber krvi,,.
Ako prežívate odber krvi? Odpadávate, alebo ste úplne v pohode? :) Išli by ste darovať krv? Otvor fórum »
24. 5. 2013 16:58
55
Ako byť oblečená sexy a zároveň nie vyzývavo?
Už ma nebaví chodiť oblečená ako chlapec (volnejšie čierne tričko so skupinou, rifle, botasky) ale zase nechcem nasledovať ani tie lahšie osobky..preto s apýtam chalanov (ale aj baby) čo je pre vás sexy, a zároven nie vyzývavé,... Otvor fórum »
24. 5. 2013 16:56
15
Plat psychologa
ako je to s platmy psychologov? kolko priemerne zarabaju? Otvor fórum »
24. 5. 2013 16:40
6
Mixované piesne,,.
Ahoj ľudkovia, potrebujem poradiť. Videla som na youtube také video, s tancom a mali tam úžasnú hudbu. Poznáte to, začne sa pesnička, a potom preskočí na ďalšiu pesničku a hrá refrén alebo... Otvor fórum »
24. 5. 2013 15:51
5
Chémia - kto sa vyzná?
Ahojte, vie mi niekto vysvetliť, prečo 4-nitrofenol ma vyssiu teplotu varu a aj rozpustnosť, ako 2-nitrofenol, a prečo 2-nitrofenol je prchavejsi s vodnou parou? diki. Otvor fórum »
24. 5. 2013 15:49
16
Kniha
Neporadili by ste nejakú dobrú knihu? Najlepšie by bolo, keby bola v angličtine. Hocijaký žáner, hlavne aby ten príbeh stál za to a aby bol niečím nový a originálny, jednoduho kniha, ktorú hlcete tak,... Otvor fórum »
24. 5. 2013 15:42
24
Prečo sa všetci nemajú radi a nie sú ako jedna rodina?
Prečo sa všetci nemajú radi a nie sú ako jedna rodina? Otvor fórum »
24. 5. 2013 14:57
16
Ako sa vyvíjal windows
Spravil som video o tom ako sa vyvíjal windows keď náhodou niekoho takéto veci fascinujú tak ako mňa odkaz na video je tu : http://www. youtube. com/watch?v=VCJSjn4Nhnc Otvor fórum »
24. 5. 2013 14:33
17
Potrebujem pomoc od vás, dajte mi nejakú tému na úvahu
Zdravím vás ľudia, mám pred sebou jednu akciu a treba na ňu napísať úvahu... téma je voľná. Nuž a mne akosi nenapadá, o čom by sa dalo uvažovať... tak ak máte nejaký nápad, ... Otvor fórum »
24. 5. 2013 14:11
6
Hľadááám knihu (ako vždy),,,,
Chcela by som si prečítať nejakú knihu (až taká kniha existuje) ohľadom náboženstiev resp. náboženstva.... Aby v nej bolo všetko vypísane a aby tá história náboženstva siahala až po ježiša krista... čiže konštantín a metód, nicejský koncil, ... Otvor fórum »
24. 5. 2013 13:42
26
Na Slovensku našetriť na byt.
@mayben @antifunebracka @thisismyname @orfea2 @uggla @spiralfaust @matka213 @burble @foolwithalargeb @semhamforas @strakatemaciatko @lexiee @cjubou http://ezechielkuceravy. files. wordpress. com/2013/05/citc3a1t Otvor fórum »
24. 5. 2013 13:39
7
Odber krvi
Ahojte, v pondelok idem na odber krvi aby mi zistili či nemám boreliózu. Ale asi pred mesiacom a pol som mala trávu. Rodičia o tom vedia, takže je to v pohode. Ale aj tak ma... Otvor fórum »
24. 5. 2013 13:35
27
Povolanie
Čaute, chcela by som sa opytať ....v búducnosti by som chcela pracovať na pošte, v poistovní a pod. akú potrebujem vyštudovať školu aby som sa mohla venovať tejto činnosti ? Otvor fórum »
24. 5. 2013 12:39