Diskusie - 2771. stránka fóra
10
Iphone 4 - problém s wifi
Ahojte, určite je tu veľa "technických typov" tak dúfam že mi niekto bude vedieť poradiť:) Všetky wifi (v škole, v meste, v obchodných centrách) mi fungujú úplne normálne, len doma sa... Otvor fórum »
18. 7. 2013 20:17
15
Rozťahováky
Ahojte :) Potrebovala by som pomoc. No rozťahujem si uši a moc mi to teda nejde :D Kamarátka malého slimáčika prestrčila za tri dni! Ja to už mám piaty deň a som niekde na začiatku! Skoro furt si to... Otvor fórum »
18. 7. 2013 20:17
21
Stredná a vysoká škola
Zdravím... asi ako každý človek som premýšľal, čo by som mohol v budúcnosti robiť, a fakt rád by som bol sudcom. Chcem sa opýtať či máte ten istý názor ako ľudia z môjho okolia, že... Otvor fórum »
18. 7. 2013 20:14
12
Scheme ? scala ? haskell ?
ahoj, chcem sa zacat venovat programovaniu. oproti komercnym jazykom, ma mozno oslovili tieto. 1, da sa nimi nieco vytvorit ? ak nie, na co sluzia ... Otvor fórum »
18. 7. 2013 20:08
23
Aký darček priniesť môjmu couchsurfer hostiteľovi?
Ahojte, pôjdem na pár dní do Londýna a budem bývať u jedného chalana, s ktorým som sa dohodol cez couchsurfing. Za jeho pohostinnosť by som sa mu chcel poďakovať nejakým originálnym darčekom. Čo by... Otvor fórum »
18. 7. 2013 19:48
32
Máte v albume vlastnoručne pripravené jedlo?
18. 7. 2013 19:47
2
Avita
Dostal som ponuku pracovať pre túto "firmu". Máte s tým niekto skúsenosti? Nie je to iba podvod, niečo na spôsob pyramídovej hry? Otvor fórum »
18. 7. 2013 19:33
64
Sú to cigáni alebo rómovia?
18. 7. 2013 19:06
3
UMB - Banská Bystrica
Zdravím všetkých, chystám sa do BB na vš, odbor európske kultúrne štúdiá, a nikto z mojich známych sa na túto školu nechystá... je tu niekto kto tam ide ? Bolo by fajn tam niekoho poznať, ... Otvor fórum »
18. 7. 2013 19:00
9
Nový notebook
Ahojte, mám v pláne si konečne kúpiť nový NB kedže tento starý je už celý dosekaný a všetko mu trvá hodinu, lenže vôbec sa do toho nerozumiem. Takže ak by ste mi mohli poradiť bola by som... Otvor fórum »
18. 7. 2013 17:50
7
Stránka - lacné letenky
Neviete mi prosím povedať, ako sa volá tá webová stránka, ktorá zhromažďuje informácie o všetkých (lacných) letoch rôznych spoločností a umožňuje vyhľadať najvýhodnejšie spojenie? Nemám na mysli stránky prepravcov ani sprostredkovateľov (ako napr. Pelikan Otvor fórum »
18. 7. 2013 17:03
28
Mastná pleť a akné
Poraďte mi prosím čo najúčinnejšie pomáha na mastnú pleť s akné. Môj najväčší problém je, že sa ráno namaľujem, hodinku- dve to mám v pohode a potom mám už mastnú a červenejšiu tvár. Vďaka :) Otvor fórum »
18. 7. 2013 16:37
3
Counter Strike Source
znáte nejaký štýlový movie config na css ns v34 ? ak hej pls pošlite link na sťiahnutie hladam niečo čo pekne v hre vylepší oblohu svetlosť atď. pls help Otvor fórum »
18. 7. 2013 15:58
30
Aké miesta sa vám spájajú so silnými pocitmi a prečo?
Či už kvôli spomienkam alebo kvôli nejakému zážitku na danom mieste. Sú to dobré, alebo zlé pocity? Máte z nich zimomriavky, alebo pociťujete nostalgiu? Vyhýbate sa zámerne takému miestu (ak sú zlé), alebo naopak, zväčšujete... Otvor fórum »
18. 7. 2013 15:51
72
Aká diskriminácia je podľa vás na Slovensku častejšia?
- diskriminácia Rómov belochmi
- diskriminácia belochov rómskym etnikom
- diskriminácia belochov fakticky neexistuje, čiže diskriminácia Rómov
Ďalšie možnosti »
18. 7. 2013 15:15- diskriminácia belochov rómskym etnikom
- diskriminácia belochov fakticky neexistuje, čiže diskriminácia Rómov
Ďalšie možnosti »
12
Ubytovňa Ružomberok
ahojte, po dvoch hodinách gúglenia som sa k ničomu schopnému nedostal, tak sa opýtam vás: Neviete o nejakom mieste, kde by som mohol jednu noc prespať v Ružomberku v cene do 10... Otvor fórum »
18. 7. 2013 15:15
39
Pre aký dôvod sa skončil váš posledný vzťah?
- Ja alebo môj frajer sme si našli niekoho iného
- lebo sme si prestali rozumieť
- lebo ma podvádzal/a alebo ja jeho/ju
Ďalšie možnosti »
18. 7. 2013 15:05- lebo sme si prestali rozumieť
- lebo ma podvádzal/a alebo ja jeho/ju
Ďalšie možnosti »