Diskusie - 2708. stránka fóra
53
Myslíte si, že sa ľudstvo niekedy dokáže zbaviť iracionálneho uvažovania?
Žijeme v dobe, kedy poznáme význam DNA v organizme, v dobe dobytého povrchu mesiaca, začíname rozumieť subatomárnym časticiam, objavujeme nové exoplanéty, vieme popísať vznik vesmíru a mnoho ďalšieho, no napriek tomu veci ako -... Otvor fórum »
22. 8. 2013 11:01
56
Myslite si, že ste dostatočne mudri nato, aby ste mohli isť voliť?
- áno som nato pripravený
- nie, nemám ešte znalosti, musim popozerať videa z youtube aby som pochopil o co ide
- iné
Hlasuj »
22. 8. 2013 10:52- nie, nemám ešte znalosti, musim popozerať videa z youtube aby som pochopil o co ide
- iné
Hlasuj »
26
Aký dezodorant alebo antiperspirant odporúčate?
Odporúčte mi prosím niaky dobrý antiperspirant alebo deodorant ktorý vydrží aspom 10h a nezanecháva flaky na tričku jak nivea :) dakujem Otvor fórum »
22. 8. 2013 10:43
15
Považujete označenie "taký,,. knihomol" za:
- čítam pomerne dosť a poteší ma, keď ma tak niekto označí
- čítam pomerne dosť, ale nepáči sa mi, keď ma tak niekto označí
- nečítam veľa - a považujem to za pozitívne označenie
Ďalšie možnosti »
22. 8. 2013 10:26- čítam pomerne dosť, ale nepáči sa mi, keď ma tak niekto označí
- nečítam veľa - a považujem to za pozitívne označenie
Ďalšie možnosti »
5
Ako na históriu chatu na Facebooku
Neviete ci sa da stiahnut cela historia jedneho chatu s konkretnou osobou? Nechce sa mi to cele rolovat a aneviem ani ako daleko ta historia siaha no chcel by som s konkretnou osobou ziskat celu historiu ktora je uz okolo... Otvor fórum »
22. 8. 2013 08:47
25
VM L. Stúra BA- kam s úplatkom?
Nedostal som intrák... ku komu mám ísť s obálkou aby ma hodili hore??? Otvor fórum »
22. 8. 2013 02:31
31
Gynekológia
Ahojte baby. Mám na vás takú blbú otázočku. Chcem ísť prvý krát ku gynekologičke ale vôbec neviem koľko penazí mi bude treba. Jediné čo chcem je si dať predpísať antikoncepciu a porozprávať sa o niektorých problémoch. ... Otvor fórum »
22. 8. 2013 02:06
32
Ficovi voliči
Zdar, vsimli ste si ze ludia ktory volia fica nemaju asi internet. Lebo ak sa napr. Na SME. sk alebo vlastne na hocijakom inom blogu kuknete, tak vsade ze SaS, Nova... Otvor fórum »
22. 8. 2013 01:23
68
Majú to pekní ľudia v živote ľahšie?
Odpoveď ma vážne zaujíma a som zvedavá čo si o tom myslíte vy. :) Otvor fórum »
22. 8. 2013 00:31
9
zdravim Vas studuje tu niekto vo Viedni? ak ano tak co? da sa studovat aj v anglickom jazyku? je studium bezplatne? Otvor fórum »
21. 8. 2013 22:24
20
VŠ Ekonómia
Chcel by som sa spýtať tých čo študujú VŠ ekonomického zamerania (jedno aký odbor), či sa tam vyučuje aj fyzika a informatika, ktoré majú k matematike dosť blízko a ešte aj, či je to ťažká škola a... Otvor fórum »
21. 8. 2013 21:52
18
Keď máš k dispozícii dva výťahy
21. 8. 2013 20:53
21
Je to normálne? USA premýšľa o jednej veci,,.
Nemenovaný vedci v USA prišli s nápadom jak skrášliť svet. Chcú ženskú rasu úplne vyhubit a nahradiť ju strojmi..... Áno, dobre vidíte. Deti by sa vytvárali v skumavkach, boli by len mužského pohlavia a tie... Otvor fórum »
21. 8. 2013 20:41
8
Gimp
ahojte, prosim, mozete mi poradit ako mam v gimpe vymazat nieco nakreslene tak, aby mi tam zostalo pozadie..(?) som v tom lajk, dnes sa v tom ucim zaklady a toto sa mi nejako... Otvor fórum »
21. 8. 2013 19:28