Diskusie - 2688. stránka fóra
5
Aka je najlepsia skola
Dobry den chcel by som sa spytat niekoho kto sa vyzna... vedeli by ste mi poradit aka je najlepsia skola managementu alebo businessu v zahranici? myslim krajiny ako dansko holandsko a tak kde sa mozem dostat zapomoci agentur na... Otvor fórum »
2. 9. 2013 10:47
21
Bločková lotéria dočasnej vlády,,.
má to obrať ľudí o peniaze##dá to ľudom peniaze##je to akt zufalstva##Tipos berie 0, 20 eura za ticket, ja iba 0, 10 eura cez internet :DD Otvor fórum »
2. 9. 2013 08:51
37
Preco homofobia?
Som chalan zijuci s talianskym muzom v taliansku , po roku zivota ako ,,gay' ma prechadza ten trapny pocit viny byt homosexualom, v Taliansku je to vec normalna , na beznom poriadku a ja sa citim byt... Otvor fórum »
2. 9. 2013 03:30
69
Aku polohu mate najradsej?
a pripadne aj aku mate momentalne, :-) http://i44. tinypic. com/22ne4z. jpg Otvor fórum »
2. 9. 2013 00:57
36
Prečo je tak ťažké niekoho vytiahnuť von
myslim z internetu.. ja ked sa clovek nachadza niekde blizko mojho bydliska tak sa ho hned snazim vytiahnut von ze to bude ovela priemnejsie ako tu .. a vzdy sa dockam len celeho eposu vyhovoriek alebo dokonca prestane uplne odpovedat... Otvor fórum »
2. 9. 2013 00:15
6
KORKEN - treba sterilizovať?
Zdravím, zavárali ste niekto do týchto pohárov? Treba ich sterilizovať? Otvor fórum »
2. 9. 2013 00:13
19
Poradí niekto najlacnejšie taxi v Bratislave?
Ahojte potrebujem poradiť nejaký najlacnejší taxi v BA..z hlavnej stanice do Mlynskej doliny. Poprosím niekoho kto vtom má prehľad. Mne odporučil známy hellotaxi, ale chcem počuť aj iný názor. Ďakujem Otvor fórum »
1. 9. 2013 22:30
8
Cottage cheese
Má niekto recept na domácu výrobu cottage ? Veľmi by ste ma potešili pretože na nete som nič spoľahlivé nenašla. Ďakujem :) :* Otvor fórum »
1. 9. 2013 22:02
29
Pozerali ste dnes spravy na TV narkóze? Ja som nevidel a bolo tam niečo pre mňa dôležité
Zdar ľudia pozerali ste dnes niekto spravy na markize? Bolo tam niečo ako zakaz emo na škole či čo... nwm presne čo tam bolo lebo aj tí čo videli mi to nevedia povedať... hľadal som to v archíve... Otvor fórum »
1. 9. 2013 21:16
30
Akí sú Slováci?
Keby ste mali pár vetami nikomu opísať našu mentalitu, čo by ste mu povedali? Aké sú naše silné a slabé stránky? Otvor fórum »
1. 9. 2013 21:10
14
Čo si o tom myslíte? (obrázok)
http://s12. postimg. org/xn5uc0sy5/Bez_n_zvu. png Otvor fórum »
1. 9. 2013 21:08
4
Ako poslať peniaze na účet
Mám otvorený účet v mBank a potrebujem poslať peniaze na stužkovú na účet. Ako to mám urobiť ? Prihlásila som sa a nič také som tam nenašla... neviete niekto ? :D Otvor fórum »
1. 9. 2013 20:18
72
Dôvody prečo žiť na Slovensku
Predvčerom ma zaujala titulka časopisu . týždeň, na ktorej stálo (spolu so štýlovým obrázkom Štúra :D ) Prečo tu žiť: Dôvody, ktoré robia zo Slovenska príťažlivú krajinu. Ak odhliadneme od toho... Otvor fórum »
1. 9. 2013 20:14