Diskusie - 2672. stránka fóra
23
League of Legends - problém pri prihlásení
LoL-kári prosím pomôžte :) Keď zadám meno a heslo, namiesto toho aby ma prihlásilo, mi vypíše hlášku "The login server did not respond, You may have a connection issue that is not related to League of... Otvor fórum »
11. 9. 2013 16:30
18
Lyžiarsky kurz
Som prvák na strednej a máme povinný lyžiarsky kurz lenže ja tam nechcem ísť. Dostali sme v škole návratku či tam ideme alebo nie a keď nie tak musíme mať dobrý dôvod :) poradte čo si mám vymyslieť ? Otvor fórum »
11. 9. 2013 16:12
6
6
Hľadá sa klavirista :P
ahojte, s mojim učitelom spevu hladáme nejakého šikovného klaviristu, ktorý vie zahrať aj nejaké dnešné pesničky. mám 17 a ak máš záujem hrať v rôznych kaviarniach a na rôznych podujatiach, napíš..učitela klavíru a spevu aby všetko... Otvor fórum »
11. 9. 2013 15:55
17
ISIC
Môžte ma niekto oboznámiť s tým, či mi ISIC platí na všetky SADky/autobusové spoločnosti a či sa dá normálne nabíjať ako čipová? Lebo raz čítam že sa dá, teta pri okienku na sadke mi povedala že sa nedá,... Otvor fórum »
11. 9. 2013 15:14
28
Klamstvo vs. Pravda ?
Ahojte potrebujem poradiť mám priateľa je o dosť starší odo mňa a myslím že mame by to dosť vadilo keby sa to dozvedela. Tak neviem či jej to mám povedať alebo to naďalej tajiť pokým to pôjde? Otvor fórum »
11. 9. 2013 14:46
16
Autoškola skúšky 3 pokus
V autoškole som nespravil skúšku ani na 2 pokus a teraz mam 3 posledný a ak nespravím potom si budem musieť platiť všetko odznova. Je tu niekto kto ma tiež takýto problém? alebo niekto kto nespravil ani na tretí. Otvor fórum »
11. 9. 2013 14:42
10
Prijmu ma aj bez monitoru? ,,.
ahojte, chcem sa opýtat ze či by ma prijali z 8. ročneho gym. na strednú školu aj bez monitoru, ktorý nepíšeme. Je to možné? Otvor fórum »
11. 9. 2013 14:40
12
Jedalen v Košiciach
dobry den, hladam v Kosiciach nejaku jedalen kde by som si mohol vybrat ci budem jest cele jedlo, alebo len polievku. Jedalen musi byt blizko centra a ceny aby boli nizzsie. Ziadna luxus jedalen. Ak... Otvor fórum »
11. 9. 2013 14:40
54
Viem, že zomriem
Keby ste vedeli že práve umierate na niečo, napr. na nejakú vážnu chorobu, rakovinu, leukémiu a pod... čo by ste robili? Všetko by ste povedali hneď svojmu okoliu, rodine? Mlčali by ste? Celkovo ako... Otvor fórum »
11. 9. 2013 14:38
14
Jedna filozofická otázka
V jednom časopise som sa dočítal, že malé dieťa túži po otcovom schválení. Moja otázka sa týka jeho pohnútok. .. Prečo? Túži po tom z lásky (že chce spraviť otcovi radosť) alebo preto, ... Otvor fórum »
11. 9. 2013 14:36
4
Darovanie krvi
Boli ste už niekto darovať krv na Kramároch? viete aký majú prístup k ľuďom a aký je tam personál? oplatí sa mi tam vôbec ísť? Otvor fórum »
11. 9. 2013 13:05
102
11. september 2001
Kde ste boli 11. septembra 2001? Koľko ste mali, rokov, pamätáte si ako ste sa o o tom dozvedeli a kde? Ja som mal 11 rokov a bol som akurát na ceste domov... ... Otvor fórum »
11. 9. 2013 11:31
14
Bojovnica pestrá
Máte niekto skúsenosť s touto rybou? Ja som dotreraz chovala len guramy a živorodky no akvarko som sa rozhodla po par rokoch založiť znova, kúpila som samca Bojovnice.... no a... je živý, občas posedáva, ... Otvor fórum »
11. 9. 2013 11:22
8
Alergia na obojok
Ahojte moja fenka začala byť alergická na obojok, koža jej sčervenala a vypadala jej tam srsť. Skúsila som nylonový postroj..tá istá reakcia na hrudi..dokonca som skúsila aj kožený obojok,... Otvor fórum »
11. 9. 2013 11:16
17
Aký program používate na volanie cez net? (z mobilu)
11. 9. 2013 09:26- 1 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 2 Kto tu má najstarší účet?
- 3 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 4 Sny
- 5 Vies kto bol Sandokan?
- 6 Váš vzťah k BDSM?
- 1 Chcete mať deti?
- 2 Veľmi neobvyklé fórum (najprv čítaj môj komentár)
- 3 Ty radšej vysvetli, prečo si skopal tehotnú
- 4 Koho z tychto legiend by ste NEpozvali na svoju svadbu?
- 5 Vaše najdivnejšie zvyky
- 6 Kto tu má najstarší účet?
- 7 Váš obľúbený druh alkoholu?
- 8 Kámo veď máš viac vlasov na riti než na hlave
- 9 Sny
- 10 Vies kto bol Sandokan?