Diskusie - 263. stránka fóra
16
Kozmetika
Aký druh kozmetiky používate? Aká značka vám najviac vyhovuje a veľmi sadla a ktorá vám nesadla a vychádzali ste sa z nej... Alebo ktoru nemusíte a ktorú tolerujete? Používate prírodnú kozmetiku alebo ste zatiaľ spokojní s tou ktorú používate..... Otvor fórum »
24. 2. 2020 21:13
23
Ak máte partnera a idete voliť, volíte rovnakú stranu?
24. 2. 2020 12:19
24
Ti co sa stravujete pravidelne v restauraciach, je to ok pre vase travenie?
Robim si prieskum, lebo v minulej praci ked som sa stravoval v restikach, tak som mal rozbite travenie.. tak som si pokusne varil cca 5 mesiacov a jedlo nosil do prace. A nemal som ani raz problem... Otvor fórum »
23. 2. 2020 19:08
6
Ktoré "Zatancuj si so mnou" sa ti viac páči? Link v komente
- Ďurica (počul/a som iba jeho verziu)
- Ďurica (počul/a som obidve verzie)
- No name (počul/a som iba ich verziu)
Ďalšie možnosti »
23. 2. 2020 18:08- Ďurica (počul/a som obidve verzie)
- No name (počul/a som iba ich verziu)
Ďalšie možnosti »
23
Vy a žehlenie
- Baví ma žehliť
- Nebaví ma žehliť, ale teším sa na film, ktorý si pri tom pustím
- Nebaví ma to, ale zvládam to.
Ďalšie možnosti »
23. 2. 2020 17:46- Nebaví ma žehliť, ale teším sa na film, ktorý si pri tom pustím
- Nebaví ma to, ale zvládam to.
Ďalšie možnosti »
10
Podnikanie v OVB
Caute. Osobne by ma velmi zaujimalo, preco vlastne vsetci kecaju na OVB. Sam tam podnikam, robim tak, aby bol klient spokojny a moju proviziu moc neriesim. Riadim sa tym, ze radsej nech su... Otvor fórum »
23. 2. 2020 17:26
7
Viete spoznat migranta v elektricke ?
- Spoznavam iba migrantov
- Viem rozpoznat migranta a turistu
- Viem rozpoznat migranta, turistu aj studenta
Ďalšie možnosti »
23. 2. 2020 16:01- Viem rozpoznat migranta a turistu
- Viem rozpoznat migranta, turistu aj studenta
Ďalšie možnosti »
9
Zlatníctvo alebo záložna
Zdravím, chcem sa spýtať či je rozdiel medzi zlatníctvom a záložňou a či je možné že by mi v dákej zobrali hodinky ku ktorým ale nemám bloček ani pôvodnú krabičku. ( staré rolexy čo zapadajú prachom no sú... Otvor fórum »
22. 2. 2020 09:49
7
Sobotny vecer
Mohlo mi to rovno napadnúť, pražské stretko, niekde v centre cca zajtra večer?:D Otvor fórum »
21. 2. 2020 23:19
27
Najotravnejšia pesnička
Do komentu pridajte pesničku (názov/link), ktorá vo vás vyvoláva urgentnú potrebu rozmlátiť rádio tĺčikom na mäso :))))))) Otvor fórum »
21. 2. 2020 16:21
- nie
Hlasuj »