Diskusie - 2573. stránka fóra
11
Nemecko vs. USA
Kvôli NSA ma Nemecko na USA nervy, ukazuje sa ze ľudia v Nemecku spehovalo NSA az niekoľkonásobne viac ako v zbytku EU... USA to popiera, Obama vraj o tom nevedel a keď prišla nemecka kancelarka do Washingtonu,... Otvor fórum »
3. 11. 2013 18:50
37
Orálny sex
Ahojte baby, chcela by som sa vás opýtať, aké pocity vo vás navodzuje orálny sex(keď ho prijímate), dokážete takto dosiahnuť aj orgazmus?Čo sa mňa týka, mám v tomto trošku blok, akoby som sa nemohla uvoľniť a... Otvor fórum »
3. 11. 2013 18:42
19
Dokážete mať rozčítaných viac kníh naraz?
- áno, bez problémov
- nie
- ...Ooo if the sky comes falling down, for you, theres nothing in this world I wouldnt do.
Hlasuj »
3. 11. 2013 17:54- nie
- ...Ooo if the sky comes falling down, for you, theres nothing in this world I wouldnt do.
Hlasuj »
21
Osoby mužského pohlavia, aké darčeky najradšej dostávate, a aké neznášate dostať?
Ahojte, tak ma zaujíma, čo vám osobne v prípade vašich sviatkov/Vianoc robí najviac radosť? Je nejaký darček, ktorý neradi dostávate a aj tak vám ho pravidelne dávajú? (ponožky, pyžamo, šál) Je niečo, čo vždy... Otvor fórum »
3. 11. 2013 17:28
10
Mierne pokročilá hra na gitare
Ahojte všetci. :) Strašne by som chcel vedieť hrať na gitare, ale nie take klasicke vybrnkavačky ale už normálne pesničky ktoré sa mi páčia. Chcel by som aj hrať na elektrickej gitare ale najprv musim zvládnuť klasicku.... Otvor fórum »
3. 11. 2013 16:18
9
Hladám jednu rozprávku
Ide o dosť starú rozprávku , ked som ju videla, chodila som ešte na základnú a viem len tolko že nejaký chlapec sa niekde vybral, neviem kvôli čomu a cestou sa mu stali rôzne veci ale to... Otvor fórum »
3. 11. 2013 15:47
3
Ako sa volá tento film ?
Bol to film o nejakom chalanovi on musel chodiť k takému psychologovi a oni sa raz rozpravali na lavičke a ten psycholog mu povedal zopár takých dojímavých viet. ešte si pamätám ako mu hovoril o tom ako stretol tu... Otvor fórum »
3. 11. 2013 15:41
24
Enjoyed/enjoying
čaute :) mam malu otazku pišem esej na anglinu, a potrebovala by som poradiť .. vo vete I enjoyed/was enjoying everything around me, the beautiful nature covered by white snow bla bla bla :D je to myslene... Otvor fórum »
3. 11. 2013 15:20
82
Čo robíte keď nepijete?
Nedávno tu bolo fórum o tom, ako často ľudia pijú. A našli sa tam aj ľudia, ktorí vôbec nepijú. Chcel by som sa spýtať, že čo robíte keď nepijete? Stretávate sa tiež s ľuďmi čo... Otvor fórum »
3. 11. 2013 14:47
23
Zarabanie na internete
Nepoznate nejaky dobrý spôsob na zarabanie cez internet ? Počul som o všelijakých klikačkach a podobnych veciach ale zatiaľ nič dobre som nenašiel . Nechcem zarabať miliony , stačilo by mi tak 5-10 € na mesiac aj menej... Otvor fórum »
3. 11. 2013 14:42
40
Aky mate nato nazor?
http://www. youtube. com/watch?v=zMuJ-bDs30M len ti co to videli cele :) Otvor fórum »
3. 11. 2013 13:33
111
Vegetariánstvo
Čaute :) Už dlhší čas si všímam, že moje telo reaguje na mäso zvláštne..Skoro nikdy síce nejem iné mäso ako kuracie, alebo ryby, no aj tak, keď si občas dám, mi je tak divne..No zle... Otvor fórum »
3. 11. 2013 13:19
3
Zablokovaný mobilný net?
Ahojte :) Už niečo kolo dvoch mesiacov mám taký menší problém s mobilom, totižto mi nejde mobilný net. Predtým šiel v pohode, ale teraz už som aj reštartla mobil, aj nastavenia... nejde :P Nevedeli by ste... Otvor fórum »
3. 11. 2013 13:14
6
Farba na vlasy.
Ahojte, teraz viete mi poradiť nejakú dobrú farbu na vlasy, s ktorou máte skúsenosti a dobre chytá aj na už farbené vlasy? :) teraz mám vlasy zafarbené len šampónom ale dosť rýchlo to bledne .. díky :) Otvor fórum »
3. 11. 2013 13:05
24
Pútavo rozprávať
Nie som moc spoločenská, som veľmi uzavretá do seba a mám problém v komunikácií s ľuďmi. Nedokážem ľudí zaujať a rozprávať pútavo. Ako by som to mohla zmeniť? Máte aj vy podobný problém? Otvor fórum »
3. 11. 2013 12:25
58
Preferujete dlhodobý vzťah alebo len kamarátstvo s výhodami?
- Som dievča, chcem vzťah
- Som dievča, kamaráti s výhodami
- Som dievča a som asociál
Ďalšie možnosti »
3. 11. 2013 10:59- Som dievča, kamaráti s výhodami
- Som dievča a som asociál
Ďalšie možnosti »
10
Šošovky
Chcela by som sa spýtať či neviete nejakú stránku, poprípade obchod, kde by som mohla kúpiť farebné šošovky, konkrétne biele a čierne. Na kontaktne-sosovky. sk som už skúšala a neboli na sklade.. :/ Otvor fórum »
3. 11. 2013 10:58