Diskusie - 2566. stránka fóra
4
Crisis Core
Poznáte niekto túto hru? :)) Viete mi povedať prečo Zacka zabili? Otvor fórum »
8. 11. 2013 23:29
41
Krása
Zaujíma ma to, či je naozaj fyzická krása partnera vo vzťahu veľmi dôležitá, alebo preferujete poprípadne aj iné prednosti, ak áno, tak aké? Vyjadrite sa prosím. :) Otvor fórum »
8. 11. 2013 22:53
26
Mať rád ,,. bežná fráza alebo ukázanie srdca
Pôvodne som chcela napísať blog :P ale kvôli nedostatku fyzickej energie som sa rozhodla takto :P Ide o to .... určite máte vo svojom živote ľudí ktorých máte radi .... hovoríte im to ?? Uprímne prídete k ním... Otvor fórum »
8. 11. 2013 22:46
206
Kto sa ide hrať?
poďte sa hrať slovíčka! ja napíšem slovo a nasledujúcy, alebo ca napíše ďalšie začínajúce na to písmeno ktorým to moje slovo skončilo a ďalší dá slovo začínajúce sa na to písmeno, akým sa končilo slovo toho pred ním...... Otvor fórum »
8. 11. 2013 22:08
9
Kde kúpim kanady za lacno
Nazdar chcem sa vás opýtať neviete kde by som mohol kúpiť kanady za kúsok lacnejšiu cenu ? skúšal som pozerať obchody ako metal shop sk ale sú tam až nad 50 euro každé prípadne ak máte nejaké vlastné v použiteľnom... Otvor fórum »
8. 11. 2013 22:05
4
Ryšavá farba na vlasy
Ahojte ... Vedel by mi niekto poradit nejaku ryšavú farbu na vlasy? Ale čo chytí fakt pekne ... Najlepšie ak by tu bol niekto, kto má skúsenosti ... Len prosím nie palette ... Dakujem :-... Otvor fórum »
8. 11. 2013 20:29
10
Notebook
Stalo sa vám niekedy že vám notebook len tak s celou silou privrel prsty? :D Otvor fórum »
8. 11. 2013 20:21
9
Lenivosť vs. realizácia
To ste takí leniví, že sa vám nič nechce, alebo len nemáte žiadnu myšlienku či nápad? Ak by ste chceli nejaké peniaze zarobiť, alebo začať s niečim obchodovať, podnikať a prekonali by ste... Otvor fórum »
8. 11. 2013 19:53
1
Brigáda v zahraničí-agentúry
Ahojte, máte niekto DOBRÉ skúsenosti s nejakou agentúrou, ktorá poskytuje prácu v zahraničí? A prosím vaše osobné skúsenosti, kde ste naozaj niekde boli, neplatili nič navyše a boli ste proste spokojní. Len seriózne prosím a... Otvor fórum »
8. 11. 2013 19:35
3
LOST stratene data z mobilu
Vcera som bola na koncerte na ktorom som fotila a kamerovala az kym mi mobil zrazu nezamrzol a vypol sa lebo sa vybil. Ked som ho nabila zistila som ze priecinok DCIM je prazdny a aj vsetky jedinecne videa... Otvor fórum »
8. 11. 2013 19:26
13
Máte vlastný blog ? :)
Takže, ....... prednedávnom som si vytvorila blog :) ..... na blogspot. sk .... to je od spoločnosti google ten... jžš jak sa to volá..hm.. blogger :D a vážne je to super ; ) lenže neviem proste šecko na... Otvor fórum »
8. 11. 2013 18:48
8
Vysvetlite pojem RECESIA
Ako mozem nieco robit z recesie..atd..co to vlastne je. . Otvor fórum »
8. 11. 2013 18:11
17
Egypt (tí čo ste tam boli)
Aké máte skúsenosti . Vrátili by ste sa tam ? Jazdievate tam pravidelne ? :) Paci sa vam tam .. Nejakee pikosky co ste tam zazili :) Otvor fórum »
8. 11. 2013 17:33
5
Meranie tlaku v kvapaline
ahoj. potrebujem poradit s fyzikou :/ vie niekto o inom sposobe merania tlaku nejakym pristrojom (okrem vzorca cez hustotu g a hlbku)? Otvor fórum »
8. 11. 2013 17:26Film o unose
ahojte vsetci uz dlhsiu dobu patram po filme kde sa dvaja mlady ludia stanu obetou unosu. su odtiahnuty do akejsi opustenej nemocnice alebo tovarne kde skupina doktorov odobera organy. vydel som to hrozne davno. dakujem dufam ze pomozete :-) Otvor fórum »
8. 11. 2013 17:18