Diskusie - 2433. stránka fóra
2
MU Brno, Ekonom. -správ. fakulta
Ahojte, som tretiak na gymnáziu a o chvíľu si budem musieť vybrať semináre do štvrtáku. Z akých predmetov bude dobré maturovať, ak by som išiel napr. na odbor Podniková ekonomika alebo Regionálny rozvoj a správa? Poznáte... Otvor fórum »
6. 1. 2014 20:16
13
Seriály
AHojtee :) dopredu Vás chcem poprosiť o odpustenie si komentárov typu, že si mám nájsť niečo zmysluplnejšie? ALE poraaaďte mi prosím, nejakú (asi iba) zahraničnú stránku, kde by som mohla pozerať najnovšie (napr. ) americké seriály (Rawenswood,... Otvor fórum »
6. 1. 2014 20:06
16
Ako doučovať angličtinu
Ahojte, od budúceho týždňa mám doučovať angličtinu, vlastne skôr angličtinu učiť, pretože spomínaná osoba je začiatočníčka. Ovládam viacero jazykov, ale akosi som sa nikdy nezamyslela nad tým, ako niekoho učiť. Máte nejaké tipy/rady/odporúčania,... Otvor fórum »
6. 1. 2014 20:01
9
Komiks
Čaute. Viete mi poradiť dobrý komiks v knižnej forme (nie časopisy na pokračovanie)? Nechcem ale žiadne klasické hrdinské komiksy s kopou akcie, skôr niečo na štýl Vrany a V ako vendeta. Ideálne by bolo, keby bol... Otvor fórum »
6. 1. 2014 19:48
30
Nemám sa s kým baviť
Stále sa len učím, zavretý doma, nikam nechodím, chcem to zmeniť, len ako... som z Trnavy Otvor fórum »
6. 1. 2014 19:33
22
Akadémia PZ v BA
Ahojte. Tento rok maturujem a chcela by som si podať prihlášku na Akadémiu policajného zboru. Ktorý odbor je lepší (čo sa týka uplatnenia po ukončení školy) - Bezpečnostnoprávne služby vo verejnej správe alebo Bezpečnostnoprávna ochrana osôb a majetku?... Otvor fórum »
6. 1. 2014 19:13
10
Fyzika
vedel by mi vypocitat tento priklad: dvoma velmi dlhymi priamymi rovnobeznymi vodicmi ktore navzajom vzdialenost je d=40 cm prechádzajú rovnaké prúdy I=20 A, navzájom opacneho smeru. urcte velkost B vektora magn. indukcie B v bode, ktorý... Otvor fórum »
6. 1. 2014 18:17
44
Pitný režim
Dodržiavate pitný režim? Priemerne by to malo byť od 1, 5 do 3. 0 litra za deň. čo si o tom myslíte?Prosím si názory :) Otvor fórum »
6. 1. 2014 18:13
3
Zistim kto na co klikol?
Ahojte, mam taku jednu otazocku... Da sa nejakym sposobom zistit kto kde klikol na nejakej mojej web stranke ktoru si spravim napr na webgarden? kodid neviem, takze by som potreboval nejake jednoduche riesenie.... existuje nieco take? Otvor fórum »
6. 1. 2014 18:06
20
Čo keď mi učiteľ povie že ma nenechá zmaturovať ?
Tuším sa dá požiadať o preskúšanie na inej škole alebo také niečo, alebo vlastne môže ma nenechať prejsť keď sú v komisii aj iní ľudia ? Otvor fórum »
6. 1. 2014 17:59
4
Pomoc :D
nejde mi dat dole filter z objektivu co s tym mam robit :D bojim sa ze to pokazim cele :D Otvor fórum »
6. 1. 2014 17:34
26
Svätá ríša rímska - viete, čo je to? (bez Googlu)
6. 1. 2014 16:56
1
Priestorové plánovanie
Slovenská technická univerzita V Bratislave, Ústav manažmentu, odbor priestorové plánovanie.... Nájde sa tu nejaký študent, absolvent ktorý by bol ochotný podať pár výpovedných viet o svojej Alma mater?? Otvor fórum »
6. 1. 2014 16:29
16
Prváci na sš alebo vš, ako stas spokojní so školou?
Zvykli ste si už na režim, nových spolužiakov, rozumiete si tam so všetkými, prípadne akí sú učitelia? Otvor fórum »
6. 1. 2014 16:26
4
Porazí ma !
čaute, úplne nervy mám, kukám seriál Revenge, a prídem na druhú sériu, a nikde mi nič nejde, bud je to vymazané, nedostupné, alebo vypršal limit, potom nájdem alebo sa musím zaregistrovať a... Otvor fórum »
6. 1. 2014 16:22
10
Vysoké školy a TUKE
Keďže už pomaly končím gympel, začala som sa zaujímať o vysoké školy. Zaujíma ma váš názor, že čo je lepšie. Zaujíma ma, či je tuke naozaj taká ťažká ako sa zdá, ... Otvor fórum »
6. 1. 2014 16:09