Diskusie - 2402. stránka fóra
4
Názov pesničky
Neviete náhodou ako sa volá tá pesnička čo tam tá speváčka/spevák na konci spieva s revom? že tam plače uplne Dik Otvor fórum »
19. 1. 2014 11:37
4
Vxsoká škola technická v Ostrave
Chcela by som sa opýtať či tam neštuduje niekto. Ja mám záujem o stavebnú fakultu-geotechniku. Ak niekto mate skúsenosť s touto školou napíšte :) Otvor fórum »
19. 1. 2014 11:25
12
Ktora zavodna hra je lepsia?
19. 1. 2014 10:16
23
Septum
Čaute, od včera mám prepichnutý septum. Za ako dlho si môžem vybrať piercing z nosa a vymeniť za druhý? Dík :P Otvor fórum »
19. 1. 2014 09:04
35
Duševné choroby - ako jednáte s duševne nemocnými ľuďmi?
Niekedy mám pocit, že pred duševnými chorobami zatvárame oči. Isto máte všetci vo svojom okolí ľudí závislých od alkoholu, alebo od iných návykových látok, alebo sú jednoducho na prvý pohľad nie úplne vporiadku. Niekto to... Otvor fórum »
19. 1. 2014 03:33
34
23
šošovky
Takze asi za mesiac budem mať šošovky a chcela som sa spýtať že koľko také šošovky stoja. A ked mi naši vravia že je s tým viac starostí ako s okuliarmi je to pravda? Mate nejake skúsenosti? :) Otvor fórum »
18. 1. 2014 23:00
15
Peniaze
Ako sa da zohnať cca 400e čo najrychlejšie ? do leta je brigada daleko, požičať z banky ešte nemôžem a od znamych by som tiež nerad požičiaval :) Otvor fórum »
18. 1. 2014 23:00
20
Kniha so španielskou gramatikou
Ahojte, tí čo sa učíte španielčinu, viete mi odporučiť nejakú dobrú knižku s gramatikou? Mám ,,Učebnice současné španelštiny". Ale chcem niečo na gramatiku podrobnejšie. Pokukujem po ,,Velka spanelska gramatika" ale našla som na nu malo ohlasov... Otvor fórum »
18. 1. 2014 22:30
111
S čím sa ti spája birdzák
Mam strašnu potrebu čumieť na niečo nezmyselné tak sa zahrajme :D Napíšte nejaké prvé spojitosti ktoré vám napadnú s birdzákom ktorý pridal posledný príspevok. Otvor fórum »
18. 1. 2014 22:06
17
Psychologia
potrebujem poradit ohladom vysokej skoly, som zvedava na nazory ludi co ju studuju a kde.. chcem sa venovat sportovej psychologii su na nu na nejakej skole zamerane predmety ?? Otvor fórum »
18. 1. 2014 20:52
11
Pre študentov, ktorí sa na vysokej škole majú naučiť aj niečo o Európskej únii(napríklad právo, vznik, politické a ekonomické on
- áno, je to moje obľúbené
- beriem to rovnako, ako keď sa učím o SR napríklad
- nenávidím keď sa musím učiť čokoľvek o EÚ
Hlasuj »
18. 1. 2014 20:49- beriem to rovnako, ako keď sa učím o SR napríklad
- nenávidím keď sa musím učiť čokoľvek o EÚ
Hlasuj »
8
Uzkostna, fobicka porucha
Skusenosti s liecbou, zazitky, snahy o riesenie ci len psychologicke alebo za pomoci odbornej a liekmi... podelte sa o informacie ; ) hocico bodne Otvor fórum »
18. 1. 2014 20:31
12
Čo je to?
Ahojte, neviete náhodou niekto čo je to farebné čo vyhadzujú v 1:02 tí ľudia do vzduchu? Mám pocit že je to krieda, nie taká klasická ale rozdrvená, len neviem presne ako sa to volá :) Otvor fórum »
18. 1. 2014 20:02
3
Pozná niekto Bidy.. ?
Potrebujem niekoho kto mi pomôže a kto už niekto vyhral nejakú produkt na tejto stránke. Prosím, potrebujem vedieť pravidlá a taktiku hrania. Otvor fórum »
18. 1. 2014 19:53
8
Chcete sa učiť rýchlejšie? Našiel som pár overených tipov,,.
Ako poraziť školu?? Maturita, vysvedčko a veľa učenia... Tiež som nevedel čo s tým. Doučko je fest drahé, učitelia sprostí a naučiť sa anglinu alebo matiku je pre ňa takmer nemožné :D :D ... Otvor fórum »
18. 1. 2014 19:22
- kolky ste proti ficovi?
- kolky mu neverite?
Hlasuj »