Diskusie - 2395. stránka fóra
14
Napadá vás niečo ?
Videli ste v poslednej dobe nejakú dobrú romantickú komédiu ? rada by som si niečo pozrela :) vďaka ; ) Otvor fórum »
22. 1. 2014 16:20
22
Upravenie stravy
Kamarátka ma poprosila, aby som jej pomohla upraviť stravu, lebo ide skúsiť MMA. Povedala som jej, že sa niečo pokúsim vymyslieť. Myslela som, že niečo nájdem na posilka. tv, ale nič tam nebolo.... Otvor fórum »
22. 1. 2014 15:24
10
Hokej
Takže, hral som hokej 5 rokov do 5. ročníka a potom som s tým sekol... a teraz, keď občas idem na verejné korčuľovanie tak sa mi vracajú spomienky a vlastne som si uvedomil, že hokej ma... Otvor fórum »
22. 1. 2014 15:03
4
Prestup na ten istý odbor(ina skola)
Ahojte, chcela by som sa informovať ako je to s prestupom na inú školu. Konkrétne by som chcela prestúpiť z PO do BA nakoľko v Prešove je to hrozné, prístup, profáci a mnoho ďaľších vecí, ktoré nebudem dávať do éteru.... Otvor fórum »
22. 1. 2014 14:14
4
ELECTRO SWING FEVER
Chystáte sa niekto 31. 1. 2014. Žilina? http://www. youtube. com/watch?v=Z-Zevj-8Ibg Otvor fórum »
22. 1. 2014 13:10AMR UKF
Ahojte :) nenašiel by sa niekto kto by mi poslal poznámky z prednašok z anatomie a morfologie rastlín. 1 ročník. Chýbajú mi niektoré. Dakujem :):) Otvor fórum »
22. 1. 2014 13:10
29
Všeobecný prehľad
Ktoré knihy podľa vás patria k všeobecnému prehľadu? Mám práve čas a chcela by som si niečo kvalitné prečítať, ale nejako si neviem vybrať. Poznáte nejaké knihy o ktorých si myslíte, že nie sú zabíjaním času? Otvor fórum »
22. 1. 2014 13:02
15
Očkovanie psov
- Chodím pravidelne
- Je to zbytočné lebo to ani nepomáha ani neškodí
- Škodí to viac ako to pomáha
Hlasuj »
22. 1. 2014 12:21- Je to zbytočné lebo to ani nepomáha ani neškodí
- Škodí to viac ako to pomáha
Hlasuj »
10
Kto tam asi bude?
Ľudkovia neviete náhodou kto bude na tohtoročnom Uprisingu? ; ) Otvor fórum »
22. 1. 2014 11:49
22
Bratrstvo neohrožených
Ahojte, prosím vás neviete kde nájdem celé diely seriálu bratrstvo neohrožených? Lebo všade treba platiť, registrovať sa, prihlasovať sa a neviem čo... a na youtube som našla prvý aj druhý diel ale tretí už neviem nájsť..neviete niekto kde ho nájdem... Otvor fórum »
22. 1. 2014 09:26
17
Ekonomická univerzita v BA
Našla som vlastne ideálnu školu pre seba, ale keď som o nej povedala svojmu kolegovi, tak sa zháčil, že na žiadnu školu na Slovensku nepočul tak veľa negatív, tak by som chcela vedieť aký je váš... Otvor fórum »
21. 1. 2014 23:44
18
Neviete kde zoženiem?
Ahojte ; ) už dlhšie sa pokúšam zohnať knižku od Bukowskeho "Niekedy sme tak sami až to dáva zmysel" zháňam ju už asi rok a nikde nič... neviete o niečom??? bola by som veľmi rada... ďakujem za pomoc... Otvor fórum »
21. 1. 2014 23:30
20
Brigády-zahraničie
Ahojte neviete niekto o nejakej agentúre (poctivej), ktorá sprostredkováva letné brigády pre študentov do zahraničia??..a máte niekto skúsenosti s brigádou v zahraničí, konkrétne UK alebo USA??..ja som brigádovala v zahraničí iba v Rakúsku a to som tam bola Otvor fórum »
21. 1. 2014 23:17
5
SEMINAR Z GEOGRAFIE
Neviete niekto o dákom dokumentárnom filme? téma moreplavci ..ideálne na youtube ni za boha neviem nič nájsť Otvor fórum »
21. 1. 2014 23:17