Diskusie - 232. stránka fóra
29
Najradšej by ste žili,,.
- na Slovensku
- žijem v zahraničí, ale chcem sa vrátiť na Slovensko
- mimo Slovenska, ale asi zostanem na Slovensku
Ďalšie možnosti »
30. 5. 2020 14:06- žijem v zahraničí, ale chcem sa vrátiť na Slovensko
- mimo Slovenska, ale asi zostanem na Slovensku
Ďalšie možnosti »
20
Ukáž fotku!
Aby ste si nepovedali, že Teal pridáva len samé trololovské ankety, zobral kvôli vám lieky na ukľudnenie, zapil ich trojitou domácou a napadlo ho vás otravovať s fórom, kde môžte anonymne postovať svoje nudes. ... Otvor fórum »
29. 5. 2020 21:06
31
Aký je váš obľúbený kolacik/zákusok?
Ktorý koláčik najradšej robíte? Ktory najcastejsie robíte? Keď máte aj fotky môžte sem pridat z vašich domácich výtvorov. Mate aj taky ktorý neznášate ak áno aký?(tema na odľahšie situácie :) ) Otvor fórum »
29. 5. 2020 15:54
11
Ako jedávate jablká?
- Len obhrýzam jadrovník
- Rozkrojím na polovicu, vyberiem jadrovník
- Rozkrojím na polovicu, vyberiem jadrovník, nakrájam na štvrtinky
Ďalšie možnosti »
29. 5. 2020 11:22- Rozkrojím na polovicu, vyberiem jadrovník
- Rozkrojím na polovicu, vyberiem jadrovník, nakrájam na štvrtinky
Ďalšie možnosti »
11
Chatová oblasť pre mladých
Ahojte, neviete mi poradiť nejakú oblasť na slovensku (hocikde okrem východu, to už je ďaleko), ktorá je vhodná pre mladých? Myslím tým, že v blízkosti sú diskotéky, prípadne možnosti kúpania? Otvor fórum »
29. 5. 2020 10:37
8
Prečo ľudia mávajú rukami na rozlúčku/ uvítanie?
Vie niekto kde a prečo tento zvyk začal? Otvor fórum »
29. 5. 2020 00:32
5
Chcete tu fejkových birdzákov?
28. 5. 2020 23:40
2
Tekla structure
Ahojte, nájdu sa medzi vami projektanti/architekti, či nadšenci projektovania, ktorí majú skúsenosť so software-om Tekla structure? Ideálne v spojitosti s projektovaním drevostavieb. Aká je vaša skúsenosť s týmto software-om? Otvor fórum »
28. 5. 2020 20:06
24
Nakupujete v Pepco?
Máte skúsenosť s oblečením príp. inými vecami odtiaľ? Nakolko je to dosť lacné a niektoré veci do domácnosti mi prišli, že ozaj šmejdy, ktoré by som nekúpila ale napr. také obyč. pyžamo či sa mi... Otvor fórum »
28. 5. 2020 19:08
5
Prečo sa klope na drevo, keď si niečo želáme? ( a nechceme aby sa to pokazilo,,. )
Zaujíma ma, kde a ako podľa vás vznikol význam tohoto zvyku/ poverčivosti. Otvor fórum »
28. 5. 2020 16:09
15
Snívalo sa vám , že niekto zomrel? Má to nejaký význam?
Raz sa mi snívalo, že zomrel jeden známy hudobník, (predtým som ho veľmi nepoznala, ani som ho nemusela)vo sne ešte spieval jednu známu, ale veľmi smutnu pesničku. Keď som sa zobudila, začala som plakať. Odvtedy... Otvor fórum »
28. 5. 2020 07:50
6
Prečo sa hovorí : Kde je pes zakopaný
Zaujíma ma, kde a ako podľa vás vznikol význam tejto frázy. Otvor fórum »
28. 5. 2020 01:12
6
Čo znamená "Stojíš si na káblu" ??
Buď som blbý že tomu nerozumiem ale asi nie... Otvor fórum »
28. 5. 2020 00:22
4
Skrill
Prosim Vas, dnes som si zalozil Skrill v dolaroch, overil som ucet obciankou a kartou, ale ked chcem niekomu poslat 30$, tak mi to zamieta. Neviete, kde je problem? P. S. : Ano,... Otvor fórum »
27. 5. 2020 20:42
- Nie
- Ano, len takeho shitneho co som si sam vyrobil a ani moc nelietal
Hlasuj »