Diskusie - 2219. stránka fóra
9
PASCAL na w7
Ahojte, v škole programujeme v free pascale s knižnicou, ale doma mi to nejde... skúšala som už všetko, aj s dosboxom a borland pascalom, to nie je veľmi dobré, sú tam zmenené niektoré funkcie... Otvor fórum »
8. 4. 2014 12:26
11
Zodpovednosť vs. nezodpovednosť
Čo si myslíte o nezodpovedných ľuďoch? Myslíte si, že zodpovednosť patrí medzi dôležité vlastnosti a ľudia, ktorí sú zodpovední toho v živote viac dosiahnú? Poslednou dobou mi viacerí ľudia vytýkajú, že som (extrémne) nezodpovedná(ide skôr o to,... Otvor fórum »
8. 4. 2014 11:09
3
Klávesnica k tabletu
Ahojte, vie mi niekto povedat, ze podla coho sa vybera klavesnica k tabletu? Je to univerzal alebo to je podla typu tabletu? Poradite mi niekto? Otvor fórum »
8. 4. 2014 10:51
4
UKF NITRA
Ahojte, chcela som sa spýtať či už ste niekto zobratý do Nitry. Hľadám si ubytko a možno by bolo fajn nájsť a spoznať niekoho, s kým by som mohla bývať :) Mám na mysli privát, intrák... Otvor fórum »
8. 4. 2014 10:44
31
Vec týkajúca sa reinkarnácie
Ahojte, zaujímalo by ma, či tu je niekto kto sa zaujíma o reinkarnáciu, karmu a pod... niekde som čítal teóriu, že ak človek spácha samovraždu, tak v budúcom živote bude musieť znova čeliť rovnakej situácii,... Otvor fórum »
8. 4. 2014 02:43
52
Rez cloveka
je moznost, ze ak vymyslime nieco velmi tenke a prerezeme tym cloveka, ze sa jeho bunky okamzite spoja a nenastale ziadna porucha ? clovek by napr stal, niekto by ho prerezal v oblasti brucha rychlostou svetla nanometrickou... Otvor fórum »
7. 4. 2014 23:13
9
Manažérska informatika UK už sa nedá?
Už ten program nemajú? nikde neviem nájsť veci pre prijatie len na manažment a medzinárodný manažment. Otvor fórum »
7. 4. 2014 22:36
5
Hľadám noty
Ahojte, hľadám noty na skladbu od Jara Filipa Searching II. Viem, že to je nemožné nájsť tieto noty, ale skúšam to. Ak by niekto mal pošlite mi ich prosím na email zuzanahdm@gmail. com. Ďakujem,... Otvor fórum »
7. 4. 2014 22:08
3
Arsenokoitai
http://www. gaychristian101. com/what-did-paul-mean-when-he-used-the-greek-word-arsenokoitai. html Čo si myslíte o tomto článku? vaše názory, tí, ktorí viete dobre po anglický Otvor fórum »
7. 4. 2014 21:43
3
Mexické/latisnké songy :D
Dajte sem link na nejaké tie klasické brazílske/latinské/mexické songy :D trebars tento : 1. https://www. youtube. com/watch?v=7PmITodCUMo 2. https://www. youtube. com/watch?v=bhxvaDFJL3g 3. https://www. youtube. com/watch?v=Y1rMESwE0rU Otvor fórum »
7. 4. 2014 21:30
5
Univerzita pre moderné Slovensko
Počuli ste o tom? Prípadne ste tam študovali? upms. sk Otvor fórum »
7. 4. 2014 21:07
33
Nemozem sa dostat od bozkavania dalej
Ahojte, uz pri bozkoch mam v nohaviciach mrakodrap a bez dotyku telo o telo sa citim velmi neisto ist dalej na predohru. Bojim sa, ze keby ho ucitila tak skoro, cuvne. Neviem sa kvoli tomu... Otvor fórum »
7. 4. 2014 21:06
32
Chcem schudnúť
Ahojte :) potrebovala by som schudnúť do pol roka 15 a prípadne viac kíl.. ale nemožem nájsť tú správnu motiváciu.. :/ tak dúfam, že vy mi tu poradíte :) A ak je tu niekto kto... Otvor fórum »
7. 4. 2014 20:42
1
Čaute! Dúfam, že sa tu nájde nejaký knihomoľ.
Potrebovala by som nejakú tú recenziu ku knihe Umenie klamať (Arkadij Buchov), lebo nikde ju neviem nájsť a nepoznám nikoho, kto by ju čítal. Mám škaredý pocit, že ju nečítal ani nikto z vás,... Otvor fórum »
7. 4. 2014 20:41
43
Literárne skvosty, ktoré si proste musíte prečítať?
respektive musím, vedeli by ste poradiť? žáner, autor, rok nepodstatný, hlavne nech má tá kniha niečo do seba, niečo pre mládež/dospelých Otvor fórum »
7. 4. 2014 20:39
23
Dinosauri a ludia zili v rovnakej dobe
Ahojte prednedavnom som si prečítal jednu knizku od Hans joachim zilmera (Darvinov omyl ) ktory dava presvedcive dokazy o tom že dinosauri a ludia žili sucasne , opiera sa o najnovsie vedecke vyskumy a takisto sa našli mnohé naleziska... Otvor fórum »
7. 4. 2014 20:01
16
Zmena hostovskej rodiny, ešte pred programom
Ahoj, ahoj :) Stala sa mi taká nepríjemná vec, tak dúfam, že sa tu nájde nejaká dobrá duša čo poradí. Na budúci rok idem do USA ako exchange student, velmi som chcela ísť do Kalifornie,... Otvor fórum »
7. 4. 2014 20:00
23
Ako často ste v kontakte so svojou polovičkou?
Ako často ste v kontakte s vaším priateľom/priateľkou za deň? A ako dlho? Nemyslím fyzický kontakt.. Skôr telefonáty atď... . Otvor fórum »
7. 4. 2014 19:45