Diskusie - 2217. stránka fóra
1
2014/2015 UKF
prihlasila som sa na ukf presnejsie na prirod. fakultu a este stale mi nic neprislo tak sa pytam ci vam hej... Otvor fórum »
9. 4. 2014 15:12
6
Tea cup pudel
Vedeli by ste mi niekto poradiť, chovnú stanicu alebo niekoho, kto chová tieto psíky? Prosím len seriózne a nie mudrovanie, že prečo takýto a nie iný... :-D Viem, prečo chcem práve tohto psíka. ... Otvor fórum »
9. 4. 2014 14:23
12
Tazka hlava zo skoly
Chodím na gymnázium a zo všetkého si robím tazku hlavu... Najviac ma trápia známky. Velmi sa snazím a predsa to nevychádza, nemám dobré známky, minuly polrok sa mi darilo ale teraz uz viem ze vysvedcenie nebude... Otvor fórum »
9. 4. 2014 14:06
13
Predstavivosť
Zdravím mohol by mi niekto poradiť ako si zlepšiť predstavivosť ? Keď pri kreslení kopírujem niečo tak sa to podobá celkom no keď mám niečo vymyslieť z hlavy tak už je tam problém... určite sa s tým dá pracovať... Otvor fórum »
9. 4. 2014 12:45
71
Čo by ste robili?
čo by ste robili, keby že zistíte, že si vaša priateľka/priateľ píše s nejakým kamarátom/kamarátkou, ale nie normálne veci, ale veci typu že aké by bolo super, keby ležali teraz spolu v posteli, a... Otvor fórum »
9. 4. 2014 10:02
53
Tetovanie
skusal niekto tetovanie ihlou sam seba? pripadne bol by niekto ochotny to skusit..:3? Otvor fórum »
9. 4. 2014 01:04
45
Teória veľkého tresku- obľúbená postava
čawte, tí čo poznáte tento seriál, ktorú postavu z neho máte obľúbenú??? ja osobne mám najradšej Sheldona :) Otvor fórum »
8. 4. 2014 23:16
21
Bar Brothers
Zdravím, nikde som to tu nenašiel a chcel by som sa opýtať či niekto pozná túto skupinu ľudí prípadne či sa tomu venujete. Chcel by som to skúsiť a ak sú tu nejaký fanúšikovia tak mohli by sme... Otvor fórum »
8. 4. 2014 22:02
66
SEX alebo JEDLO ?
Zoberte si situciu že by ste si museli vybrat jednu z tychto 2 možností. a) mohli by ste jest cokolvek a hocikolko na zemi načo by ste mali len chut trebars sladkosti , keksy, mastne jedlla no... Otvor fórum »
8. 4. 2014 21:51
12
Oznam pre knihomoľov
Povedala som si že skúsim šťastie aj tu na B. a opýtam sa či náhodou nemá niekto z vás doma knihu Temný cypris (to je po česky, myslím že ju žiadne slovenské vydavateľstvo nevydalo) od Agathy... Otvor fórum »
8. 4. 2014 21:50
15
Gymple v BL - úroveň
Ahojte! ..píšem najmä pre blavákov, pretože súrne potrebujem vašu pomoc .... od budúceho šk. roka ma čaká stredná ... prijali ma na španielske bilingválne gymnázium F. G. Lorcu a tiež na anglické... Otvor fórum »
8. 4. 2014 21:38
1
AM Sopron
Ide stadeto niekto na arctic monkeys do Sopronu ? ja len tak.. kludne vyjadrite svoje nazory (: Otvor fórum »
8. 4. 2014 21:28
7
Pomoc!
zdravím videli ste film Goyove prízraky? viete, ako tú slečnu mučili kvôli podozreniu z... no a to je práve to. Musím písať príbeh z tohto obdobia, kedy boli ludia za toto zatýkaní, ona nechcela jesť ité... Otvor fórum »
8. 4. 2014 21:06
45
Partnerský vzťah - vaše preferencie, názory
Ani neviem, čo mi to teraz začalo liezť po hlave, ale poďme k téme. Aký vzťah je podľa vás lepší, taký, že má tendenciu vydržať - taký, kde sú partneri "zrastení"... Otvor fórum »
8. 4. 2014 20:23
26
Perník
Pamatá si niekto z vás taký perník : mal modrý obal so sloníkom vyrábala ho myslím že Opavia a predával sa asi 8 rokov dozadu :D :D :D On bol táááák velmi dobrý .. neviete náhodou či sa ešte... Otvor fórum »
8. 4. 2014 20:06
- nie
Hlasuj »