Diskusie - 2206. stránka fóra
31
Miznutie vecí V byte
Stalo sa vám niekedy že ste boli presvedčený O danej veci že ste si ju uložili na miesto kam vždy alebo aj pred seba A tá vec vám zmizla? A nikdy viac ste ju už nenašli ? Alebo že ste... Otvor fórum »
13. 4. 2014 22:20
1
štúdium v zahraničí
ahojte, chcela by som sa vás spýtať či ste boli niekde alebo plánujete ísť na stredoškolský pobyt do zahraničia. Chcem sa spýtať na vaše skúsenosti, ale aj na agentúry, ktoré sú cenovo výhodné? seriozne? zaujímajú ma... Otvor fórum »
13. 4. 2014 22:14
7
28
Ako zničiť chute?????
Ahoj, mám hrozný problém... Vždy ked sa najem /som úúplne plná tak musím si dat niečo dalšie. , koli chuti Ptom iba zbytocne priberám..sice nemam zlu postavu ale pribrala som 4 kila a bojim sa ze to pojde takto dalej... Otvor fórum »
13. 4. 2014 21:33
4
Preložiť text piesne z AJ do SJ
Ahojte, ak by sa tu niekto nudil, nepreložil by mi, prosím, text jednej piesne? Nikde neviem nájsť jej preklad. Ďakujem. Take a bow, 'cause you played your heart... Otvor fórum »
13. 4. 2014 21:16
24
Čo v piatok večer?
Čo sa dá vo Zvolene robiť v piatok večer? Minulý rok som tam totiž bola a... žiadna sláva. Ja viem, že sa to nedá porovnávať s takou Bratislavou alebo Košicami, ale mesto bolo úplne vyprahnuté a... Otvor fórum »
13. 4. 2014 20:46
2
Problém pri výbere basketbalky?
Prosím Vás, ak je tu niekto kto sa aktívnejšie venuje basketbalu, mohli by ste mi poradiť ohľadom kúpy basketbalovej lopty, najlepšie asi outdoor(spalding, jordan... ), cena max. 40 eur? Diiiky Otvor fórum »
13. 4. 2014 20:23
17
Vírusy - vkladanie na web
Rád by som chcel vedieť, ako vložiť vír na web. Vytvoril som si vlastný vírus a teraz ho chcem vložiť na svoj web. Rád by som chcel vedieť, ako to urobiť. No a aby toho... Otvor fórum »
13. 4. 2014 20:20
7
Ministry of Fun - ZVOLEN
Ahojte :-* Chcela som sa vás (skúsenejších) opýtať na jeden dôležitý detail ohľadom "School Party" ktorá sa koná túto stredu. Ide o to, že si s babami chceme spraviť dámsku jazdu a rozmýšľali sme práve nad M3... Otvor fórum »
13. 4. 2014 19:51
9
Sen alebo poucenie ?
Vcera pri spanku sa mi snival velmi cudny sen, snívalo sa mi o mojej mame a mačke ktoré vo sne zomreli, podotykam že to boli dva rozdielne sny. teda najprv sa mi snival sen o macke, a potom hned... Otvor fórum »
13. 4. 2014 19:40
14
Streamovanie hudby
Využívate programy na streamovanie hudby? - Spotify - Deezer - Google Music - Iné Ak áno, platíte za to? Prečo to využívate? V čom vidíte pozitíva resp. negatíva? Otvor fórum »
13. 4. 2014 19:27
10
Chudnutie
Ahojte , venujem sa už dlhšie fitnessu a zdravej výžive a darí sa mi , jediná partia s ktorou mám problém je brucho..nie je to ani o tom že by bolo tučné , to nie mám ho... Otvor fórum »
13. 4. 2014 19:23
44
Severná Korea - myslíte si že je to tam fakt tak zlé?
Myslíte si že je to v Severnej korei tak zlé ako nám to hovoria Západné Médiá? Ja čo kukám foto na Google Earth, tak tam maju krásne fontány, trávniky, lode, v Pchjongjangu to vyzerá byť uplne... Otvor fórum »
13. 4. 2014 19:07
4
American Haunting
ak videl niekto ten film, nepamätáte sa, v čom spočívala potýčka na súde medzi Bellovcami a toustarou ženskou, resp. čo Bellovci vlastnili? Otvor fórum »
13. 4. 2014 19:02
1
Zber uhoriek Aholming
Ahojte :) Bol niekto z vás v Nemecku- Aholming na zbere uhoriek? Chcela by som nejaký kontakt ako sa tam dostať. Bola som už dva krát v Nemecku na zbere uhoriek, ale na inom mieste a tam ísť... Otvor fórum »
13. 4. 2014 18:17
17
Chlap hľadá kamošky
Keď už máme ten internet, treba ho aj nejako využiť. A čo je lepšie, než sa cezeň spoznať s nejakými novými, živými ľuďmi, nech funguje kontakt a nielen osamelé sedenie doma za počítačom. Hľadám... Otvor fórum »
13. 4. 2014 18:16
29
Myslite, ze je friends with benefits popularnejsie medzi chlapmi alebo dievcatami?
- Jednoznacne chlapmi.
- Jednoznacne dievcatami.
- Tak malo by to byt rovnako, kedze chlapi spia so zenami vramci FWB.
Ďalšie možnosti »
13. 4. 2014 18:02- Jednoznacne dievcatami.
- Tak malo by to byt rovnako, kedze chlapi spia so zenami vramci FWB.
Ďalšie možnosti »