Diskusie - 218. stránka fóra
10
Poslednych sest cislic svojho cisla diktujem,,
17. 7. 2020 04:17
14
Čo bola posledná kvapka v pohári pri rozchode?
Jasné, že väčšine rozchodov predcházda veľa hádok, nedorozumení, kriku, sĺz, pokusov a bársčoho iného, čo bolo však momentom, keď ste si povedali, že ok, toto fakt už nemá zmysel a treba... Otvor fórum »
16. 7. 2020 23:36
19
Už to doma nevydržím
Ahojte. Prave som dokoncila skolu a potrebujem sa cim skor odstahovat z domu. Ide o to ze byvame u mamminho frajera a neznasam ho a neznasam celu jeho rodinu, jeho syna a uz to tam nezvladam, ... Otvor fórum »
16. 7. 2020 23:01
24
Koho z nasledujúcich politikov by si mal najradšej za premiéra SR?
16. 7. 2020 21:30
22
Aký život?
Ak by ste si mali vybrať medzi: rodinným životom (bez dobrodružstva) alebo skôr dobrodružným životom (bez vlastnej rodiny) aký by ste volili? Rodinný rozumej 2 deti dovolenka raz do roka... Dobrodružný rozumej bez detí cestuješ... Otvor fórum »
16. 7. 2020 20:21
9
Keby si si musel vybrat z tychto dvoch moznosti?
16. 7. 2020 19:33
11
Mas veselu skusenost s financnym poradcom (ci inym MLM)?
ozve sa typek ktoreho si nevidel 15 rokov, vybavi ti najvyhodnejsiu poistku, nieco sa stane, poistovna nezaplati, snazis sa ho znova skontaktovat, marne, a o nieco neskor zistis, ze po nom patra interpol.... Otvor fórum »
16. 7. 2020 19:09
45
Považujete za väčší problém "mierne" sexuálne obťažovanie alebo psychickú šikanu? Viac charakterizujem v 1. komente
- Som dievča a považujem za väčší problém sexuálne obťažovanie
- Som chalan a považujem za väčší problém sexuálne obťažovanie
- Som dievča a považujem za väčší problém šikanu
Ďalšie možnosti »
16. 7. 2020 14:33- Som chalan a považujem za väčší problém sexuálne obťažovanie
- Som dievča a považujem za väčší problém šikanu
Ďalšie možnosti »
22
Súťaže
Zpojili ste sa niekedy do nejakej súťaže? A vyhrali ste niečo? Otvor fórum »
16. 7. 2020 10:40Projekt Legena
Mal niekto pracovne skúsenosti s firmou Projet Legenda? Prosim ak Ano ak by to vedel niekto opisat . Otvor fórum »
16. 7. 2020 08:34
34
Stalo sa vam v zivote nieco, o com ste si mysleli, ze sa vam nikdy stat nemoze, ze to tak nikdy nebude?
Ak ano, co to je? A ste s odstupom casu spokojni s tym, ze sa to stalo alebo prave naopak? Otvor fórum »
16. 7. 2020 08:14
11
E-book reader/čítačka e-kníh
Potrebovala by som poradiť s výberom čítačky e-kníh. Aj keď som veľký fanúšik klasických kníh, nosiť ich na dlhé cesty začína byť kus náročné :/. Aké máte vy skúsenosti? aké modely vlastníte? aké parametre sú najlepšie?... Otvor fórum »
15. 7. 2020 20:56
19
Smart hodinky
napiste mi vase nazory, skusenosti, ake mate hodinky, ci by ste za ne boli ochotni vyhodit tolko penazi znova, ci to vyuzivate plnohodnotne alebo ste si len mysleli, ze ich budete pouzivat a nakoniec si... Otvor fórum »
14. 7. 2020 18:40
17
Podunajsko - zaujímavé miesta
Poznáte nejaké tipy na výlet na Podunajsku? Komárno je pekné, takisto aj most v Kolárove, mlyn v Jelke. Je tam ešte niečo cool okrem samých kúpalísk a. k. a. thermal parkov? Otvor fórum »
14. 7. 2020 15:36
28
Hovori vam vasa mama ze vas lubi?
- Nepamatam si ze by mi to niekedy povedala
- Kedysi mi to hovorila, teraz nie
- Povedala, raz alebo parkrat v zivote
Ďalšie možnosti »
14. 7. 2020 11:27- Kedysi mi to hovorila, teraz nie
- Povedala, raz alebo parkrat v zivote
Ďalšie možnosti »
- Nie
Hlasuj »