Diskusie - 2174. stránka fóra
35
5 proti 5
Čo si myslíte 5 proti 5? Je tu nejaký fanúšik tejto rodinnej súťaže a Bičanových jednoduchých, ale za to dosť dobrých vtipných hlášok? Alebo ste pobavení tými občas nezmyselnými odpoveďami? :D Prihlásili by ste sa tam niekedy? ... Otvor fórum »
27. 4. 2014 15:21
4
Vylet
napad na dobry vylet v zilinskom kraji? pozerala som uz aj internet .. ale hladame nieco originalne :) Otvor fórum »
27. 4. 2014 15:13
21
čo si myslíte o piatej sérií TWD?
kedysi boli upriske moj oblubeny serial... pri 05x17 som to uz prestala pozerat... to iste aj The Originals. Podla mna, uz nevedia co tam maju davat, dokola to iste, stale nieco zamotaju a zbytocne... Nekonecny pribeh...... Otvor fórum »
27. 4. 2014 15:01
12
Z autobusovej stanice k intráku technickej univerzity
Viete mi niekto povedať ako sa dostanem z AS k internátu ? trasu, prípadne číslo autobusu a podobne.. ? a potom od internátu na botanickú ulicu ? (ideme prespať na intrák a na botanickej na párty) :) vopred vďaka... Otvor fórum »
27. 4. 2014 14:53
27
Hra o trony
Ak to pozerate, tak ktora postava zo serialu: Hra o trony je podla vas najzaujimavejsia, najoblubenejsia a cim vas zaujal charakter tejto postavy? :) Otvor fórum »
27. 4. 2014 14:29
12
Nejaký pozitívny film/dokument?
Nevie mi niekto poradiť nejaký dobrý film alebo dokument s peknou myšlienkou? Niečo pozitívne. O ľudskom myslení... a také... Niečo na spôsob ako je film Cesta pokojného bojovníka. ak ste to už videli tak isto viete čo... Otvor fórum »
27. 4. 2014 14:26
3
17
Depresie
potrebujem sa s niekým poradiť, už neviem ako ďalej..poznáte to keď máte pocit že je všetko super a potom sa to rozsype a vy neviete čo ďalej..? nejak tak sa rozvíja môj život..viem že to nemusí nikoho zaujímať ale... Otvor fórum »
27. 4. 2014 12:58
2
Prijimačky UK psychologia
Ahojte, rada by som sa niečo dozvedela ako to chodií na prijimackach v BA..viem že sa tam hlasi asi najviac študentov, teda budu určite naročné. Zatial som si prestudovala povinnú literaturu od Košča a Gajdošovej, budem... Otvor fórum »
27. 4. 2014 12:56Kapela Walrus z Prešova Hľadá Basgitaristu
Kapela Walrus https://soundcloud. com/walrus-band-sk Hľadá do svojich radov schopného basgitaristu ktorý by vyplnil posledná článok zostavy. Hráme svoje veci + sem tam nejaký cover od System of a down, horkýže slíže Bullet for my valentine a KoRn... Otvor fórum »
27. 4. 2014 12:28
10
Vtipný CENSORSHIP
Poznáte tieto obrázky? Proste že obrázok je z Péčka a niekto ho prerobí, tak aby to zacenzúroval a stále to dávalo nejaký haluzácky obrázok? :D Ak poznáte nejaké, post them here :D ... Otvor fórum »
27. 4. 2014 12:15
2
Coop hranie
Nájdu sa tu baby čo hrávajú na PC? Na kooperáciu cez LAN alebo hamachi, keď tak aj napíšte čo hrávate...... alebo kľudne len na pokec o hrách :D Otvor fórum »
27. 4. 2014 12:13
17
MAtura
Ahojte, ostáva pár dní do matury a ja ešte nič neviem..nechce sa mi ani učiť, nedokážem sa prinútiť. a ked sa prinútim, nesústredim sa na to.. bojim sa ze nezmaturujem, lebo ja naozaj nič neviem..... Otvor fórum »
27. 4. 2014 12:09
14
žily na nohách
Ahojte, mám taký problém, čím dalej, tým viac sa mi na nohách objavujú žily. Niektoré sú už aj akoby krčové (2-3) ostatné sú len také obyčajné modrozelené. Nevyzerá to bohvie ako už sa s tým... Otvor fórum »
27. 4. 2014 11:59