Diskusie - 2167. stránka fóra
19
Zuby múdrosti (votrelci)
Aj vám spôsobovali príšernú bolesť, keď sa pomaly tlačili? Čo ste urobili, nechali to tak alebo išli k zubárke? ako to dopadlo v oboch prípadoch? Oplatí sa vlastne vôbec ísť k zubárke pre to, bez toho aby... Otvor fórum »
30. 4. 2014 18:00
7
Skype camera problem windows 8
Ahojte, Mam taky mensi problem a na googli nemozem nasjt odpoved. Ked skypujem s rodinou, obidve camery funguju ako maju, oni vidia mna, ja vidim ich, ako... Otvor fórum »
30. 4. 2014 17:45
3
Maturitné otázky zo SJL
http://zmaturuj. zones. sk/vypracovane-maturitne-temy/slovensky-jazyk-a-literatura/ Sú všetky otázky zo SJL v tej sade 2 ?? Otvor fórum »
30. 4. 2014 17:40
6
Trademark - ochrana názvu firmy
Zdravíčko, rád by som sa spýtal, ako to je keď má firma nejaký názov a ako je to legálne a pokial je to legálne. Trebars dajme tomu, že existuje firma Mc Donald's , ktorý má... Otvor fórum »
30. 4. 2014 17:35
9
Poraďte spevákov
Poraďte mi prosím nejakých spevákov/ speváčky, niečo typu Lykke Li, Birdy, Alex Hepburn alebo Milky Chance :) :) Ďakovala :3 :) Otvor fórum »
30. 4. 2014 17:13
22
Preinštalovanie androidu
Keď preinštalujem android 2. 3 v mobile na 4. 2 , može sa tomu mobilu niečo stať?? Otvor fórum »
30. 4. 2014 17:04
5
Sony xperia
Ahojte. Chcel by som sa vas spýtať , ktory mobil by ste mu odporučili. Sony xperiu M alebo L... Obidve mobily sa mi páčia ale neviem ktorý si vybrať. U xperie M že vraj nejdu presuvať... Otvor fórum »
30. 4. 2014 16:34
14
Zmenna Vš po Bc.
Ahojte už dlhšie riešim dilemu ohladom školy, ktoru som si vybrala :) momentálne som druháčka na Bc. no čím dlhšie tu som tým ma to menej baví, mám menej motivacie, chuti do všetko čo sa školy... Otvor fórum »
30. 4. 2014 16:24
26
Mozem stretnúť Putina len tak v Moskve na ulici?
Caute chcem vediet ci mozem stretnut Putina v uliciach Moskvy idem na dva týždne do Moskvy a vždy som ho chcel vidiet naživo.... On aj vychádza z toho svojho prezidentskeho paláca ci kde to je, alebo mu tam... Otvor fórum »
30. 4. 2014 16:15
10
Operátor výroby Voderady
Pracuje tam niekto? http://www. profesia. sk/praca/personalny-servis-eurotrade-sk/O1723734?similar=5 Aké sú vaše dojmy? Ps. Milujem vás Otvor fórum »
30. 4. 2014 15:07
4
Máte radi ochotnícke divadlo a poznáte nejaké?
Poznáte nejaké ochotnicke divadlá, poprípade nejaké navštevujete? Aké témy vas v divadle zaujímajú a aké žánre preferujete? Túto otázku sa pýtam preto, pretože sám som jedno také divadlo založil (Divadlo TANDEM) a venujeme sa len pôvodným titulom.... Otvor fórum »
30. 4. 2014 13:38
5
Jazyky na UK
Najde sa tu niekto, kto studuje kombinaciu anj+sved. /tal. ? Rozmyslam nad studiom jazykov kedze tie mi idu najlepsie a chcem ich rozvijat, len potrebujem vediet ci na taliancinu alebo svedstinu potrebujem uz nejake znalosti jazyka alebo ci... Otvor fórum »
30. 4. 2014 12:39
20
Zapni roletu
Kto mi vysvetli na aku mater je funkcia zapni roletu? akoze nekto sa mi pozrie do monitora a uvidi ze sa pozeram na modre pasiky na obrazovke, si pomysli ze som inac retardovany... pricom je samozrejme aj... Otvor fórum »
30. 4. 2014 04:23
18
Opustene budovy v nitre a okoli
Caute. Ideme natacat klip na jednu moju pesnicku a zhanam opustenu budovu najlepsie keby tam boli grafity a aby budova bola pristupna. Diki za rady :) Otvor fórum »
30. 4. 2014 01:20
8
Horoskop
lezim s priatelkou na posteli, citam jej horoskop a v nom namna , na skorpiona bolo, ze si dnes nemam od nikoho radit ... znamena to, ze si nemam radit ani od horoskopu ? Otvor fórum »
30. 4. 2014 00:37
13
Facebook chat
Dá sa nejako vymazat fotka ktoru som omylom poslala niekomu inemu z fb chatu ? nemyslim len z mojho, ale aj z jeho ... Otvor fórum »
29. 4. 2014 23:13