Diskusie - 2083. stránka fóra
43
Sfalšovanie vysvedčenia
Ako si mám sfalšovať vysvedčenie? Mam tam jednu znamku ktoru chcem dat o 1 stupeň vyšie..čiže..:/ ... nejaký program... alebo najlepšie niekto (y) Otvor fórum »
4. 6. 2014 22:31
10
Birthday party!
Ahojte v Sobotu sa v BA koná narodeninová party mojho naj kamosa ide tam cca25 dievcat (vsetky poznam) a 15 chalanov ( nepoznam ani 1) dost ma to znepokojilo kedze som vzdy nervozna ak sa mam s... Otvor fórum »
4. 6. 2014 21:39
38
Verit ci neverit ?
Nikdy som nevedel pochopit ako sa može stat niekto fararom alebo knazom proste clovekom ktorí je koli viere ochotní obetovat mnohe veci, napriklad bohatstva, sexu , ženy , a dalsich mnohych veci ako je tomu napriklad... Otvor fórum »
4. 6. 2014 20:14
7
PEDAS UNIZA
Ahojte, kto študuje na UNIZA PEDAS Ekonomika a manažment podniku alebo Elektronický obchod. Neviete koľko treba bodov aby som urobila prijímacie skúšky alebo koľko bodov treba aby ma zobrali? Alebo s koľkými bodmi vás prijali aj na odvolanie?... Otvor fórum »
4. 6. 2014 20:14
2
EUBA alebo MENDELU?
Mám takú dilemu, neviem sa rozhodnúť či mám ísť do BA na Medzinárodné ekonomické vzťahy na EUBU alebo do Brna na Manažersko-ekonomicky odbor na MENDELU. Teda ak ma zoberú do BA, aby som si mohla vôbec vybrať, ... Otvor fórum »
4. 6. 2014 20:10
15
PC na internáte
Zdravím. Idem na VŠ do Žiliny a na internát si chcem priniesť stolný PC a mamka ma každý deň nasiera s tým, že ho mám predať a kúpiť miesto toho nb pretože mi pc z... Otvor fórum »
4. 6. 2014 20:06
15
Navali zlosti
dost casto sa mi stava ze ma behom dna nieco neskutocne naserie.. a odrazu na par sekund, alebo skor desiatok sekund minutu-dve mam neskutocny naval zlosti, vcera som tak rozbil, celou silou hodil o zem svoj... Otvor fórum »
4. 6. 2014 20:06
7
Nejde mi chat na facebooku
Ahojte. Nejde mi chat v poslednej dobe na facebooku, viem posielať správy, ale neviem ich prijímať. Niekto mi povedal, že sa mi len mení chat, ale neviete koľko to bude trvať, alebo ako... Otvor fórum »
4. 6. 2014 19:34
17
Odpisovanie majetku v ekonomike
Keďže už som mega zúfala a nikto mi nevie poradiť, tak sa obraciam na Vás. Vie mi niekto povedať, vysvetliť ako v zrýchlenom, alebo rovnomernom odpise vypočítam účtový odpis za xy rokov? ... Otvor fórum »
4. 6. 2014 18:27
8
HTC Desire X
ahojte aký mate nazor na tento mobil ? má ho niekto ? nemám peniaze na lepší a tento sa mi páči , vaše názory , skúsenosti ? je lepši tento alebo LG P710 Optimus L7 II ? alebo... Otvor fórum »
4. 6. 2014 18:21
5
Prímačky na EUBA,,
Neviete mi niekto povedať koľko je otázok na prímačkách v EUBA?? Z matiky, Angliny a EKonomiky ??? ďakujem Otvor fórum »
4. 6. 2014 18:13
9
Cenovo najvýhodnejšia Taxi služba v BA :)
Taxi služba, ktorá si odo mňa nevypýta 100 € za 10 km :D Dík Otvor fórum »
4. 6. 2014 17:52
7
Windows Movie Maker - Pomoc
Ahoj, mám problém s windows movie maker (windows xp )http://images. dogforum. sk/files/hsgvs7wjw2mmdq7ywxwm. png toto mi robí je to projekt a tento typ súboru youtube nepodporuje -. -" nedá sa to nieako nevedel by to niekto opraviť... Otvor fórum »
4. 6. 2014 17:50
53
Ako by ste zareagovali :-)
Ako by ste zareagovali keby vam po viac ako roku vaša najlepšia kamarátka povedala že je lezbicka? :-) Otvor fórum »
4. 6. 2014 17:24
34
Aj vy to máte radi??
Aj vy máte radi to krásne potulovanie sa so sesterkami po dedine vo vecernych hodinach ked svietia iba poulicne lampy, sem tam okolo vas prebehne auto ale inac ticho?Zajdete na preliesky spravite par fotiek na pochvalenie sa. A cestou na... Otvor fórum »
4. 6. 2014 17:04
14
PLAVKY
Aká farba plaviek sa hodí na tmavú postavu čiernovlásku aby vynikala farba pleti a vlasov? Otvor fórum »
4. 6. 2014 16:56