Diskusie - 2082. stránka fóra
5
Kúpalisko v Nitre
Ahojte. Neviete náhodou kedy sa tento rok otvára nitrianske kúpalisko? Ďakujem :) Otvor fórum »
5. 6. 2014 16:44
7
Je farbenie hennou na vlasy nebezpečné?
Ahojte, dopočula som sa že vraj je farbenie vlasov henny škodlivé a nebezpečné pre zdravie. Myslite si že je to pravda? Otvor fórum »
5. 6. 2014 16:40
11
Prosim o pomoc pri hladani jednej pesnicky
Viem, ze je to otravne, ale ja bez nej asi umrem :D Je to taky fajnovy trap, vlastne tam len spieva zenska (co presne si nepametam, jedine, co som zacul je cosi ako "I... Otvor fórum »
5. 6. 2014 16:26
15
Kto sa nudí a zašiel by niekam von? :-D (KE)
Takžeeeee, otázka už padla. Nudím sa nehorázne ty kks a tak sa pýtam, či tu niekto nie je na tom rovnako? Nezašiel by niekto niekam do mesta na pivko alebo ja neviem... ? :-D :-D Otvor fórum »
5. 6. 2014 16:02
5
Hriešny zoznam
Je to seriál ktorý začal chodiť na markíze pozeráte ho ? Je dobrý podľa vás ? A chcela by som sa hlavne opýtať či sa dajú pozrieť niekde prvé časti ktoré som nevidela lebo nikde som to nenašla :( Otvor fórum »
5. 6. 2014 15:10
22
Prirovnania jak sa patrí :)
Poznáte aj vy nejaké funny prirovnania? Ani neviem kde som také počul, ale vždy sa na tom zasmejem: Tichý ako motýli moč :D Vybitý jak žiarovka :) Uťahaný jak žumpa :D Otvor fórum »
5. 6. 2014 15:07
13
Ako sa obliecť na vernisáž?
Ahojte Potrebujem poradiť ohľadom toho čo si mám obliecť na výstavu obrazov. Nikdy som na ničom podobnom nebola takže neviem čo na seba. Mám si dať šaty alebo iba niečo také elegantné či skôr... Otvor fórum »
5. 6. 2014 14:11
36
Kebyze ste sa museli vzdať jednej časti tela, čo by to bolo?
- jedno oko (druhé by ste mali)
- jedná ruka(druhu by ste mali, celá ruka)
- jedna noha (celá noha,)
Hlasuj »
5. 6. 2014 14:02- jedná ruka(druhu by ste mali, celá ruka)
- jedna noha (celá noha,)
Hlasuj »
3
Jawa 21
Prosím vás nevedel by ste niekto pomôcť z prerobením Jawi 21 na Cross Jawu ? Mohli by sme sa spojiť cez facebook, email, pokec. Mám doma Jawu 21 kúpil som ju v dezolátnom stave ale nejak som ju dal do... Otvor fórum »
5. 6. 2014 13:17
5
Nemčina
Prosím, kto by mi preložil vetu: My chceme ubytovanie a stravu zadarmo, pracovat 6 dni w tyzdni, . A dalsu vety: aKY prosim, ponukate plat? Otvor fórum »
5. 6. 2014 11:46
10
Téma na projekt
Mám urobiť projekt na 10 strán vo worde a tému si mám vybrať.. o čom mám písať? Otvor fórum »
5. 6. 2014 09:21
23
Stratená zľavenka
Čaute, chcela by som sa popýtať... stratila som zľavenku na vlak a zajtra by som mala cestovať do Trnavy ....a už vidím jediný spôsob v tom, že by som si mohla spraviť novú až na to že už... Otvor fórum »
5. 6. 2014 08:03
5
UKF Nitra
Prosím vás, nenájde sa niekto, kto chodil, chodí na UKF kulturológia - blízkovýchodné štúdiá a bol by ochotný odpovedať mi na pár otázok? lebo sa rozhodujem medzi touto školou a inou a neviem čo od toho môžem... Otvor fórum »
5. 6. 2014 00:18
19
Pridaj to sem !
nejake dobre rapy alebo hocico dobre pocuvatelne okrem metalu punk a pod... diky :) Otvor fórum »
4. 6. 2014 22:43
6
Hľadám názov piesne
Vedel by mi niekto prosím pomôcť s piesňou kde poznám iba jednu vetu, ktorá sa tam často opakuje: "I all my life keep you in my mind" ... také niečo a ešte viem že ju spieva žena a... Otvor fórum »
4. 6. 2014 22:42